Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemeraltında falcı batu var bence ona gıt
arkadaşlar neredeyse izmirdeki falcıların 4/1 ini biliyorum, gittim, fakat bir noktadan sonra birşey göremez oluyorlar. şöyle birşey öğrendim, bu kişinin kendisinden kaynaklanıyormuş, yani ister istemez kendimizi kapatabiliyormuşuz.
neyse, istanbul süper falcı var giderseniz bakırköyde isimci lakaplı bir erkek var, dışarıdan minik bir ev yemeği yapan yer ve fal levhası yok. gizli yapıyorlar. çok müşterisi oluyor. 4-5 gün öncesinden randevu alınması gerekiyor.
izmirde müjgan, murat herkes tarafından bilinir, iyi bakarlar, ama bazen frekansları karışıyor yani yanında arkadaşın var ise onunla karışabiliyor senin durumun. hatta bir keresinde bakan kişi ile göz göze geldim o bile yetti, onların masasında oturmuyorum fakat duyuyorum anlatımını ve beni anlattı :))
bana hep büyü çıkıyor arkadaşlar. inanırmısınız? ne yapmak lazım?
zamanında evet rahatsızlık duyduğum için bende o türde tedavi gördüm fakat şu an kendimi eskiye nazaran çok şükür iyi hissetmeme rağmen çabalıyorum fakat birşey başaramıyorum (
yani bana çok zaman öncesi de söylenmişti, ne yaparsan yap, son noktada işin, aşkın uğraşın bitecek.
bir fikri olan var mı?
herkese hayırlı akşamlar.
selam canım bu büyüyü sana tek bir falcı mı dedi yoksa bir kaç falcı mı söyledi yani kimisi der herkese büyü var diye o yüzden sordum birde yıldızname gibi bişey baktırdın mı:44:
Herkes Batu'ya gitsin değil mi? Reklam yaptığınız çok belli oluyor, bence git dediğiniz kişiye zarar veriyorsunuz şuan.dun polat cafeye gıttım tavsıyeler uzerıne arkadaslarımla hepımıze hemen hemen aynı seyı soyledıler bu nasıl olur ya resmen dolandırıldık ):
İzmirli olupta pasaklı birseni bilmeyen yoktur heralde :) 2 gün önce gitdim en son 2 arkadaşımla ve yine pasaklı döktürdü :) fala sudan bakıyo ve gerçekten işinde bir tane şehir dışından namını duyup gelenler var 20 tl gibi bir ücretle baktırabiliyorsunuz ama parayı o kadar nemsemiyor bana 2 3 kere bedavaya baktı ve bugüne kadar dediği herşey de çıktı :O
sevincc kullanıcısından alıntı
dun polat cafeye gıttım tavsıyeler uzerıne arkadaslarımla hepımıze hemen hemen aynı seyı soyledıler bu nasıl olur ya resmen dolandırıldık ):
Evet arkadaşlar yalanın daniskası ifadeye bakarsanız ne demek istedigimi anlarsınız polat kafeye gittim demiş ama arkasından arkadaşlarımla hepimize aynı şeyi söylediler demiş zaten kelimeler tutarsız kaç kişi söyledi sana kardeşim ben ilk baştan senin reklamcı falcı oldugunu anlamıştım :))))))))))))sana sadece gülüyorum
tavsiye ettigin kişilere gelince batu niko ayla degilmi güzel kardeşim
batu ve niko ortak bir kafe açtılar ve o zaman denemiştim batuyu o kadar kötüydükü 3 4 ay sonra battılar bir süre sonra niko aynı kafede falcı olarak çalışmaya başladı ve o zaman denedim nikoyu, gay diye gittim adam gay taklidi yapanlardan, dışarıda sevgilisiyle yani bir kızla oturuyodu neyse fala geçeyim berbat bikere negatif suratı asık kötü elektirik saçıyor ve onun baktıgı falı annem bile bakıyor komşularına, vasat yani ayla denemedim ama kaprisli oldugunu duydugum için merakta etmedim ve ne tesadüf ki fiestada birlikte çalışan falcılar, fiestayı eskiden beri biliyorum ve bu gün orda canan hanıma sordum evet ne hikmetse üçünün ekürü olduklarını söyledi!sen şimdi reklamcı bir falcı degilde kimsin ???
Reklamını kötü yaptın kimseler kanmaz sana kendini yine öv ama başkalarını kötüleyerek degil ve kötülerken açık verme anladık hepimiz seni falcısın ama yakalanacagını falda görememişsin çünki burdaki insanlar salak degil kimse kimseyi kandırmıyor sadece tavsiyede bulunuyor herkese yapışıp aynı isimleri yazıp git diye yalvarmıyor başka kapıya ::))))
bende batuya gidecektim ( merak etmiştim, çok dikkatlisin vallah.
Of arkadaşlar, fal merakı işte. Hadi diyorum beni hiç tanımayana gdeyim, ondan da pişman oluyorum.
Sen kimi önerirsin? Pahalı olmayan?
ay şu batucu kız benı öldürücek yoksa batunun kendımı desem bılemedım neyse reklam kokan hareketler bunlar kızlar bende hiç gitmedim bılıyomusunuz birsene gidesim geldı walla ama adres şart :) örnekköyde oturdugunu bılıyorum bıtek bırınız adresı yollarsa sevinirim öpt
ben artık bu batucunun kız oldugunuda sanmıyorum???
yıldıznameye bir kere baktırdım, bana ocaklar vardır hani, yaşlı bir kadın, elinde küçük bir kitap, oradan baktı ve bana verdi, kendim okudum, yani internetten burç yorumu gibi birşeydi, herşeyi Allah'tan isteyin dedi ve dua yazıp verdi.
ve benim için dua etti, bütünlemeye kalmadan finalde başarılı olmak istediğimi söylemiştim. ve bütünlemeye kalmadan finalde başarılı olmuştum
bazı yorumcular büyü var diyor, bazıları fazla nazar var diyor bu da tüm herşeyini etkiliyor diyor. yani durum karışık, evet insan hisseder, rahatsızlık vardı ruhen ve çok şükür rahatım. ama şimdi hadi diyorum birşeyler iyiye gitsin artık, olumlu düşünüyorum, hop bir engel daha. insanlar kaderini kendileri çizerler, ne ekersen onu biçersin. nereye yüzünü çevirirsen o yöne gidersin ama bir gerçek var ki dinimizce yasaklanan "büyü" işte ondan kurtulmak gerçekten zordur.
durum bu.