İzmir'deki Falcılar

Merhaba,

Peri tarotunun ücreti diğerlerine göre biraz daha mı fazladır? Yoksa aynı düzeyde midir?

mavirüzgar merhaba gördüğüm kadarıyla sen emele gitmişsin ve şu an forumu okuyosun, özelden mesaj atma hakkım yokta rica etsem emelin telini gönderebilirmisin?

Emel'in telefonunu banada gönderin nooooooooluuuuuuuuuur yaaaaaaaaaaa!!!!!Çok ihtiyacım var adam gibi bir fal baktırmayaaaaaaaaaa:/

kızlar yaaa bu simgeleri nasıl ekliyorsunuz mesajlarınıza?Acemiyim ben forumda.Bayılıyorum o simgelere ben.Hele o hevesle zıplayan var ya,onu her gördüğümde yüzümde bir gülüş oluşuyo elimde olmadan:)))

Merhaba, ben de forumda yazılanları tek tek okumaya başladım. Allah sonumuzu hayır etsin. Merak ettiğiniz konuyla ilgili size bir dönüş oldu mu acaba? Yani o meçhul falcıyla ilgili bir gelişme var mıdır?

rica etsem banada telefon numarasını yollarmısınŞimdiden çok çok çok teşekkürler.:)

Keşke öyle biri olsa ki, olmuş olanı mevcut olanı değil, olacak olanı söylese... Elbette Alah bilir, ama en azından rehberlik etse. Öyle biri olsa ki, duymak istediğimizi değil, gerçeği söylese. Parasında değilim. Gerçek olanı söylesin, her ay gider fal baktırmasam da parasını veririm. Keşke...

rica etsem banada telefon numarasını yollarmısınŞimdiden çok çok çok teşekkürler.:)

kızlaaaaaaaaaaaar
falım geldi aciiiiil kim bu fal bilim merkezindeki arkadaş?Adı sanı ne?En önemliside telefonu kaaaaaaaç?Ben kimseye miyavlamam böyle normalde arkadaşlar lütfen yaa(((Ağlarım bakın sonra :)))

Arkadaşlar, sorduğum sorulara cevap verecek bir arkadaş var mıdır? Konu gerçekten acil olmasa, zor durumda olmasam bu kadar soru sorup kafa ütülemezdim. teşekkürler.

Arkadaşlar, sorduğum sorulara cevap verecek bir arkadaş var mıdır? Konu gerçekten acil olmasa, zor durumda olmasam bu kadar soru sorup kafa ütülemezdim. teşekkürler.

ancak msj gönderebildim canım kusura bakma İnşallah bu sıkınılı acil durumun düzelir.mutlu bir hafta sonu diliyorum sana özelden msj yazdım

arkadaşlar rıca etsem banada yeşilyurt emelın telefon veya adres tarıfını yollarmısınız lutfeeeeeeeeeennnnn

ancak msj gönderebildim canım kusura bakma İnşallah bu sıkınılı acil durumun düzelir.mutlu bir hafta sonu diliyorum sana özelden msj yazdım

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Allah'tan hayırlısı, ne diyeyim :/
Bir de bakım ücreti konusunda bilgi rica etsem, çok şey mi istemiş olurum?

Tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…