İzmir'deki Falcılar

ewt nüfüstan bıraz yukarı cıkıyosun hafıfbı dönüşvar zaten hemen sağda sesız sakın bı yer ben yanlızdım kımsecıkler yoktu

ooo bana da yakınmış :)

geçen hafta da bir arkadaşımla alsancak da fiesta cafede yanılmıyosam adı canan olan bir kadına baktırdık. şu an için olan herşeyi bildi. geleceği göreceğiz bakalım.
ancak arkadaşıma arabasını 1,5 hafta yada 1,5 ay içerisinde satacağını söyledi. faldan 3 gün sonra sattı arabasını. bende bekliyorum bakalım söylediği güzel şeylerin gerçekleşmesini :))

Dilekciğim dün akşam saat 21 de bakıma gittim selma teyzeye,çok salaş bir yerdi,gülcan ın bakım yeri gibi ama kafe pek tutmadı elenktrik kızımla ilgili hayati bir mevzuyu bilemedi, birde bakım sonunda bildim mi diye sordu kızımla ilgili bilemedin deyince biraz kıvrandı, kıvırdı ama genel olarak maddi ihtiyaçlı olduğunu düşündüğüm bir teyze sırf ihtiyaçlı diyede fal baktıramam açıkcası bakarken çok sıkıldı ve beni sende nete yazacakmısın gibi sorular sordu çok hoşuma gitmedi tavrı, bana sorarsan tuturma olayı 2/10, kişilik analizi 8/10, gelecek tahmini güzel şeyler söyledi inşallah olur baban varmı varsa hastane işi var dedi, babam bu sabah bi muayene için hastaneye gitti sadece bu tuttu neyse ilk ve son benim için şekercim

beni nete yazacak mısın da ne demekmiş yaaa, yani bütün falcılar bu sitenin varlığını biliyor mu?
Ooo artık bu forumda yazılanlardan şüpheliyim ben, mahvoldu güzelim forum yani tebrik ederim bunu yapanları.
Şimdi kendi kendilerine üye olup kendi reklamlarını yapsınlar bakalım...

yaaaa (((( üzüldüm şimdi walla nebılım anlattımya sana bana baya söledıgı doğruydu ama gelecek için henüz bişey yok tabıkıkı ewt baya paspal bı kadın neyse denemekte fayda vardı şu elenktrık meselesıne uyuz oluyorum ben süper dıyorum başkası vasat arkadaş yokmu öle herkesce süper olan bı falcı neyse
bu arada kızlar farkındaysanız artık herkes bızım farkımızda ne dıyorsak onlarda bılıyo bi çözüm bulmalıyız

Bu gün tüm gün randevu almak için Emel'i aradım ama açan olmadı.acaba yanlış numarayı mı aradım:44::44:

Burayı bilmediklerini kim inkar edebilir ki. Herkesin yakın çevresinde internet ile haşır neşir olanlar var, bu forumda bayanlar tarafından biliniyor, zaten "izmir falcı" vb kelimeleri kullanınca ilk çıkan site(bende öyle buldum:26:). Şu ana kadar ki sayfalarda ortak olan bir şey varsa herkese çok iyi bakan bir falcı yok, birisi 10 üzerinden 10 vermiş diğeri 2 vermiş mesela. En iyisi kendin denemek. Tabi aşırı bir durum söz konusu değil ise.
Mesela siz çok beğenmişsiniz ama @pakmelenk beğenmemiş, yine önceki sayfalarda onun beğendiğini başka biri kötü diye yorumlamıştı.
Bu arada foruma beylerde fazlaca giriyor sanırım, geçenlerde bilgisayar ile ilgili bir forumda dolaşırken "kadınlar erkekte ne ister" diye konu açmışlar 2-3 üye bu forumun adını geçirerek cevap vermiş. Bu iyi bir şey mi acaba, okuyup belki yola gelirler.

kızlaaaaar bucada forbestin içinde asya cafe var iskambil falı bakan bi bayan var kesinlikle gitmelisiniz ağzınızdan laf almıyo hatta hiç konuşmuyo falı açarken size soru sormuyor neyse söyluyo 15tl benim herşeyimi bildi 3 arkadaş gittik şok olduk roman çok tatlı bi bayan sadece o fal bakıyor 25 30 senedir fal bakıyormuş izmire yeni gelmiş ben çok gittim konaga alsancaga hepsi yalan laf kalabalıgı ama bu kadın çok açık sözlü direk söyluyo yüzünüze gidin asla pişman olmazsınız hatta bana teşşekkür ediceksiniz :)

bukadar reklam şeklınde yorum yapmıyoruz kı senınkı drek reklam olmuşta neyse

yorumumu okumamışsın galiba, yazık kadın bin tane soru sordu falı tutturabilmek için ancak olmadı birtürlü,acaba üstkatında arkadaşlarımı ne varmış onlardan biri olabilirmisin acaba banada reklam amaçlı gibi geldi bu yazı dert arkadaşım haklısın!!!

ne reklam amaçlı olucak siz iyice szofrene bağlamıssınız ben bitek bu falcı hakkında değil çogu falcı hakkındada yorum yaptım ben bu sıteye 2 senedir üyeyim ben gittim çok beğendim yazdım istediğimi yazarım kime ne benim reklam yapıp ne çıkarım olucak bu burun dikliğinle gittiysen sana güzel bakmamiştır sekerim benim canımı sıkma gece gece

düzgün konuş sen burda istediğin gibi at koşturamazsın bır kişiler özgürdür isteyen istediğine gider biz hepımız burda arkadaşız cogumuz tlf dahı görüşüyoruz çok yorum yaptım yazmışsın hadı ordan bı tek yorumun var oda angel hakkında 35 tane msj var hepsı farklı yerlere kımı kandırıyosun büyüde gel reklam yerı deıl burası çok ıstıyosan ac bı başlık yaz ne istiyosan bızi rahatsız etme gereksız gergınlıkler cıkarma

2 Sene mi ?

2 senedir forumdaymış arkadaşımız, tanıyamadık kusura bakma yaa!
lütfen arkadaşlar bu güzel geceyi saçma şeylerle uğraşarak bozmayalım. Dün akşam polat cafe fatoş a kahve falına gittim saat 20:00 gibi çok eğlenceliydi ya tarottan daha keyifli geçti. Hep angel ve yıldızanaya gitmek olmuyor, yani arada değişiklik isteniyor. Söyledikleri çok isabetliydi. Gel 7. Ay geeeelll!!

yarın fatoştayım walla benı kımse tutamaz :)))

wallla iii geçtı yaşadıklarım 10/10 gelecege daır en yakın tarıh 2 hafta içinde bakalım tutarsa tmm artık ondayım yanlız peri tarotu bakıyo o kagıtlar %90 cıkakan kagıtlarmış bıgünde sadece tarot için gidicem eglencelı bı kadın ınş söledıklerı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…