İzmir'deki Falcılar

Emel ablaya gittim. olan biteni gayet iyi bildi. gelecekle ilgili söylediklerinin olup olmucağını görücez. ama kötü birşey söylemedi.
bakma tarzı değişik. ben memnun kaldım. benimle gelen arkadaşım pek memnun kalmadı.
orda sırada bekliyenlerle konuştuk. Baya fanları var :))

bence gidilmeye değer :))

merhaba arkadaşlar sizi uzun süredir takip ediyorum. bu aralar bende fala merak sarmış durumdayım :KK1: bende polat cafe angel, fatoş, sevdam cafeden sevda ve ayten, enginar cafeden nalan, karşıyakada cafenini ismini hatırlayamadım merale gittim ve ilginç olan hepsi aynı şeyleri söyledi. sevdanını pek popüleritesi kalmamasına rağmen bana birincide ne söylediyse ikinci gidişimdede yine şeyleri söyledi. angel banada uzu uzun baktı enterans biri hoşuma gitti falı. nalan pek sarmadı. fatoş 3-4 kez gittim ve falı iyi memnun kalıyorum ondan. meral'de fena değil.

yaa kızlar bişey sorucam siz diyosunuz ya elektriğim tutmadı vs. ben bu baktırdıklarımdan ayten ve nalan dışındakilerden genel anlamda memnun kaldım. yada şu var duymak istediğim şeyleri söyledikleri için mi? anlamadım gitti :44:

arkadaşlar ben angel a gittim ama hayatımda bu kadar kötü fal görmedim, 3 dakika ya sürdü ya süremedi. sevilay ve naciyeden bile kötüydü. ağzımdan laf alarak bir iki şey söyledi o kadar, onuda kim olsa söylerdi çok basit şeylerdi. hiç ama hiç memnun kalmadım eketriğimiz tutmadı herhalde. nolursunuz şu aynalı emelin numarasını banada özelde mesaj atın

bu fal işi gerçekten garip ya bende mesela murat çok beğeniliyordu gittim hiç memnun kalmadım dediğin gibi elektrik meselesi sanırım :44:

Emel ablaya gittim. olan biteni gayet iyi bildi. gelecekle ilgili söylediklerinin olup olmucağını görücez. ama kötü birşey söylemedi.
bakma tarzı değişik. ben memnun kaldım. benimle gelen arkadaşım pek memnun kalmadı.
orda sırada bekliyenlerle konuştuk. Baya fanları var :))

bence gidilmeye değer :))

mavi rüzgar11 yada emelin numarasını bilen diğer arkadaşlar lütfen biriniz şu emelin numarasını bana özelden gönderinde gideyim. o kadar beğeniliyor artık o da tutturamazsa bi süre ben bu işleri bırakırım:)

merhaba arkadaşlar sizi uzun süredir takip ediyorum. bu aralar bende fala merak sarmış durumdayım :KK1: bende polat cafe angel, fatoş, sevdam cafeden sevda ve ayten, enginar cafeden nalan, karşıyakada cafenini ismini hatırlayamadım merale gittim ve ilginç olan hepsi aynı şeyleri söyledi. sevdanını pek popüleritesi kalmamasına rağmen bana birincide ne söylediyse ikinci gidişimdede yine şeyleri söyledi. angel banada uzu uzun baktı enterans biri hoşuma gitti falı. nalan pek sarmadı. fatoş 3-4 kez gittim ve falı iyi memnun kalıyorum ondan. meral'de fena değil.

yaa kızlar bişey sorucam siz diyosunuz ya elektriğim tutmadı vs. ben bu baktırdıklarımdan ayten ve nalan dışındakilerden genel anlamda memnun kaldım. yada şu var duymak istediğim şeyleri söyledikleri için mi? anlamadım gitti :44:

canım duymak istediklerimi duymayınca tutmadı değil de benle hiç alakasız öyle sıradan ağzından laf alarak bakılan fal için elektrik tutmadı diyorum bende,yani ben anlattıktan sonra şu oldu bu oldu ne anlamı kalıyor ki zaten:KK50:

canım duymak istediklerimi duymayınca tutmadı değil de benle hiç alakasız öyle sıradan ağzından laf alarak bakılan fal için elektrik tutmadı diyorum bende,yani ben anlattıktan sonra şu oldu bu oldu ne anlamı kalıyor ki zaten:KK50:

haklısın canım biz anlattıktan sonra bi esprisi kalmıyor.
bana ilginç gelen sevda 2 baktırmamda da aynı ismi söyledi. angel isim söylemiyor fakat tipini güzel tarif etti. :KK8: hayırlısı fala inanma falsız kalma demişler :21:

Bana ve birkaç kişiye isim söyledi ama ismin tutup tutmaması, yani faldaki ismin çıkması için 7. ayı beklemek zorundayım, isim olarak : murat dedi, inşallah çıkaaarrr =)):KK28:

angeli begenmeyen ark çok şaşırdım çok tatlı bırı ve uzun bakıyo kestırıp atmıyo tabı kışının elektrıgı çok önemli tutmadı demekki ama sanırım artık yenı bırılerını keşfetme zaman geldı

angeli begenmeyen ark çok şaşırdım çok tatlı bırı ve uzun bakıyo kestırıp atmıyo tabı kışının elektrıgı çok önemli tutmadı demekki ama sanırım artık yenı bırılerını keşfetme zaman geldı

yok walla arkadaşım benle elektriği hiç uymadı demekki, söyledikleri çok alakasız şeylerdi hiç özel birşey bilemedi, zaten çok fazla bir şeyde söylemedi. ama birlikte gittiğim arkadaşım memnun onada gabrieli falanda çağırmış, ama ben o kadar kısa sürede döndümki arkadaşım bile şaşırdı bu duruma:) buradaki arkadaşlardan biri özelden emelin numarasını yollarsa ona gitmek istiyorum bir de.

Tatlı biri ama fal sırasında sürekli soru soruyor.Mesela kart şeçtirecek,Nişanlı mısın? Hayatında biri var mı? ...vs.Faldan ziyade dediklerimi yorumluyor gibi geldi bana.Yanlış anlaşılmasın ama falcıların fal bakımı sırasında bu tarz sorular sorması beni rahatsız ediyor.Gördüklerini yorumla ben dedikten sonra yorum yapmanın ne anlamı var?

yeliz : Yeliz belginin ve sevdanın net ve kesin gördüğü olayı belli belirsiz gördü ve eksik yorumladı. Bir ay sonra yaşayacağım benim bildiğim onun haberi olmayan yani ona bahsetmediğim başka bir olayı vadesiyle birlikte net bilebildi.kısmen bir iki bildiği olaylar var gelecekle ilgili.vadelerdeki başarısı bende 10 olaydan 3 ü için tuttu diyebilirim .diğer söyledikleri de var beklemede ve olaylar onun öngördüklerine yaklaşıyor gibi.yaşayıp görücez.tanıdık ve arkadaşlarımın yelizle yaşadıklarına gelince :birinde ciddi 2 3 durumu tutturmuş.başka arkadaşıma gelecekle ilgili söylediği bir olayı yarımyamalak tuturmş .yani olay olmuş ama biraz farklı bir şekilde.başka bir olayın 1 ay içinde olacağını altını çize çize hatta iddiasına girerek söylemiş ama o olay olmamış.değil 1 ay 100 sene içinde bile olma olasılığı kalmamış bir durum oldu.neyseki arkadaşım da falı öylesine baktırdığı söylenenleri çok ciddiye alıp beklentiye girmediği için hayal kırıklığına uğramadı.

Bu tanıdıklarımdan biri evraka sevilaya da gitti .beğenisi orta.

evreka kafe yeliz hn cep numarasını ban gönderirmisiniz tşkler

Tatlı biri ama fal sırasında sürekli soru soruyor.Mesela kart şeçtirecek,Nişanlı mısın? Hayatında biri var mı? ...vs.Faldan ziyade dediklerimi yorumluyor gibi geldi bana.Yanlış anlaşılmasın ama falcıların fal bakımı sırasında bu tarz sorular sorması beni rahatsız ediyor.Gördüklerini yorumla ben dedikten sonra yorum yapmanın ne anlamı var?

canım haklısın ben pek konuşmam ama bişeylerı bıldımı sankı arkdaşım hemen anlatmaya başlıyorum ama angelı begendım ama artık gitmiyorum fazla sıklıkta sevmıyorum aynı kişiyi zaten tanıyo senı yenı biri lazım bana bulursam kapısındayım hemen ama şuan aklımda kımse yok

yok walla arkadaşım benle elektriği hiç uymadı demekki, söyledikleri çok alakasız şeylerdi hiç özel birşey bilemedi, zaten çok fazla bir şeyde söylemedi. ama birlikte gittiğim arkadaşım memnun onada gabrieli falanda çağırmış, ama ben o kadar kısa sürede döndümki arkadaşım bile şaşırdı bu duruma:) buradaki arkadaşlardan biri özelden emelin numarasını yollarsa ona gitmek istiyorum bir de.

ben elektrık meselesıne çok önem veriyorum mısal müjganda betülmü neydı bırı vardı kadın benı delırtı resmen bukadar berbat olamazdı ama orada bı kadın vardı şok olmuştu öle şeylerini bılmışkı şaşkınlıkla oturuyodu bende öle saçmaladıkı onun şaşkınlıklarıyla oturdum :)) ama arıyorum bulucam

ben elektrık meselesıne çok önem veriyorum mısal müjganda betülmü neydı bırı vardı kadın benı delırtı resmen bukadar berbat olamazdı ama orada bı kadın vardı şok olmuştu öle şeylerini bılmışkı şaşkınlıkla oturuyodu bende öle saçmaladıkı onun şaşkınlıklarıyla oturdum :)) ama arıyorum bulucam

ben du sabah angel a gittim izinliymiş fatoşun sırasıda çoktu degişiklik olsun diye eleni ye batırdım fena degil baktırıla bilir isabetli şeyler söyledi bu arada yıllar önce bir kadına baktırmıştım adını hatırlamıyorum kapattıgın kahveyi bir peçeteye ismini burcunu anne adını yazıp o fincanı telvelerini aynı peçeteyle alıp öyle bakıyordu tanıyan nerde oldugunu bilen varmı ?

Son düzenleme:
ewt arkadaşlar maraal bize kutsal bı görev verdı bulmamız gereken bi falcı var görüldüğü üzre farklıda bı bakım tarzı var belkıde hepımızın ugrayacagı bı falcı olucak arayalım ve bulalım ben bılmıyorum

kızlar falcı buldum :) boncuklu selma ismi şirinyerde asya kafe dıye bıyer yaşlı bı teyze nufus müdürlügünün oralarda bende nüfüsa giderken camdan kurşun dökülür yazıyodu fıyatını sorım dedım ben allah rızası için yapıyorum gönlünden ne koparsa verırsın dedı kagıtlar vardı masada faldamı bakıyosun dedım evet dedı hadı denım dedım iskambıl kagıtlarıyla acmaya başladı okudu resmen kadın walla şuankı durumumu ve yaşadıklarımı bıldı gelecek için henüz bişey sölemek için erken tabıkı cıkınca sölerım kahve :10tl tarot 15 denenebılır gelırsenız haber verın ben işci evlerındeyız bırlıkte gıdebılırız hayırlı olsun yenı falcımız :)))

kızlar falcı buldum :) boncuklu selma ismi şirinyerde asya kafe dıye bıyer yaşlı bı teyze nufus müdürlügünün oralarda bende nüfüsa giderken camdan kurşun dökülür yazıyodu fıyatını sorım dedım ben allah rızası için yapıyorum gönlünden ne koparsa verırsın dedı kagıtlar vardı masada faldamı bakıyosun dedım evet dedı hadı denım dedım iskambıl kagıtlarıyla acmaya başladı okudu resmen kadın walla şuankı durumumu ve yaşadıklarımı bıldı gelecek için henüz bişey sölemek için erken tabıkı cıkınca sölerım kahve :10tl tarot 15 denenebılır gelırsenız haber verın ben işci evlerındeyız bırlıkte gıdebılırız hayırlı olsun yenı falcımız :)))

Dediğiniz yer Buca İlçe Nüf. şefliği mi? Tam olarak nerede bu Asya Cafe bende Buca'dayım bana yakın. Ayrıca kafenin durumu nasıl? Klabalık mı yoksa sakin mi?

X