bende cok memnun kalmadım çıktı mı peki söyledikleri??? muratın söylediklerinden çıkmayan kişiler var mı ?
Bana ex sevgiline dikkat et demişti, bende bir önceki ex sevgilim hiç aklıma gelmediğinden :26: son sevgilim birşey yapmaz hala seviyo demiştim. dün canımı yakan bir önceki ex sevgilim faceden bana gönderme yapmış canım fena sıkıldı Fatoş bildi yani Dert arkadaşım.Haberin olsun!
walla benım kafa oldu resmen corba kım ne dedı ne olucak artık kestıremıyorum bugunde paradisodakı çağlaya gittim walla güzel bakıyo ne yalan sölım şuankı durumumu yaşadıklarımı bıldı ama gelecek hakkında söledıklerı hepsının kınden farklı oldu acıkcası daha doğrunu bunu söleyen 2. kişi oldu walla bu yıl içinde çok şey yaşıycam o kesın çağlanın ne yakın tarıhı 8 gün aynı konuda fatoş 2 hafta dedı hemen hemen yakın bakalım aslında benzer şeyler söledıler fakat hayatım ıcın cok önemlı olan bı konuda aykırı şeyler bakalım kısmette ne varsa onu yaşıycaz ama şu bı gerçekkı perı torutuna baktırmak istiyorum çünkü kesınlıkle cıkıyomuş ben bılseydım perı tarotuyla bakıyo hiç kahve içmezdım dedıgınız gıbı ona cok ınsan bakamıyo ve cıkıyomuş benkı bukadar falcı tanırım :) ılkdefa fatoşta bugunde çağlada gördüm ha kızlar çağlayıda önerıyorum hakıketen hisleri güçlü bı arkadaş kahve 10 perı tarotuda 30 tl şirinyerde hadı yenı falcı cıktı :)))
bişey demedi ki sen neyi seçeceksen tercihini yap gel yine bakalım sonra dedi fala
walla benım kafa oldu resmen corba kım ne dedı ne olucak artık kestıremıyorum bugunde paradisodakı çağlaya gittim walla güzel bakıyo ne yalan sölım şuankı durumumu yaşadıklarımı bıldı ama gelecek hakkında söledıklerı hepsının kınden farklı oldu acıkcası daha doğrunu bunu söleyen 2. kişi oldu walla bu yıl içinde çok şey yaşıycam o kesın çağlanın ne yakın tarıhı 8 gün aynı konuda fatoş 2 hafta dedı hemen hemen yakın bakalım aslında benzer şeyler söledıler fakat hayatım ıcın cok önemlı olan bı konuda aykırı şeyler bakalım kısmette ne varsa onu yaşıycaz ama şu bı gerçekkı perı torutuna baktırmak istiyorum çünkü kesınlıkle cıkıyomuş ben bılseydım perı tarotuyla bakıyo hiç kahve içmezdım dedıgınız gıbı ona cok ınsan bakamıyo ve cıkıyomuş benkı bukadar falcı tanırım :) ılkdefa fatoşta bugunde çağlada gördüm ha kızlar çağlayıda önerıyorum hakıketen hisleri güçlü bı arkadaş kahve 10 perı tarotuda 30 tl şirinyerde hadı yenı falcı cıktı :)))
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Merhaba Arkadaşlar,
Benim bir tek sorum olacak. Evet, kimisi elektrik diyor, kimisi yetenek ama neticede herkesin farklı bir favori falcısı oluyor. Dolayısıyla "en iyi" diyebileceğimiz bir falcı yok. Forumda adı geçen belli başlı falcıların dün ve bugün olanlarla ilgili tahminlerinin tuttuğunu da okuyoruz. Ancak gelecekle ilgili tahminlerin başarıya ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili çok az yazı var. Herkes, gelecekle ilgili söylediklerinin tutup tutmayacağını yazacağını söylüyor; ama dönüş yapan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Elbette her şeyi Allah bilir, elbette her şeyin hayırlısı ama ben, bu konuda çoğunlukla başarılı olan birini arıyorum. Kimseden detaylı bir "şunu şunu bildi" şeklinde bir açıklama beklemiyorum. Özelinizi buradan paylaşmanızı istemek saygısızlık olur. Ama en azından benim gibi zor durumda olanlara ve umudu bir pamuk ipliğine bağlı olanlara dua etmekten başka bir seçenek sunabilir misiniz? Uzun zamandır gittiğim bir falcı var ve her gidişimde imkansız gibi görünen şeyin gerçekleşeceğini üstüne basa basa söylüyor. Vadeler, tarihler, umutlar... İsim vermiyorum. Eğer söyledikleri gerçekleşirse söz, kim olduğunu söyleyeceğim. Hem zaten burada duyulmamış biri de değil. Lütfen reklam yapmadan, gerçek deneyimlerinize dayanarak cevap verin. Eğer kıymet verdiğiniz bir şeyse adını özel mesajla da gönderebilirsiniz; ancak ne yazık ki ben özelden cevap veremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
yooo zor bı soru sormadın sıkıntı ne aslında bılıyomusun bu olay çok karma karışık ama şunu sölım örneğın ben boşandım bunu bana tek söleyen ayten olmuştu dıgerlerının hepsı yok barışıcan deyıp durdu tam boşanma arıfesınde angele gıttım bırbır söledı oda boşanıcan dedı ama tabı tarıh bıle bellıydı ben bugune kadar en çok angelın dedıklerını yaşadım acıkcası ama gecen gün fatoşa gıttım daha dun söledıgı bişey cıktı ama sana önerım perı tarotu baktır
Peki özel durumunuzu bilen Ayten Hanım, peri tarotu mu bakıyor? Yoksa, önerebileceğiniz biri var mıdır?
Kusura bakmayın çok soru sordum ama... Fatoş Hanım hangi kafedeydi?
Merhaba arkadaslar bende gulistan sevda ve berk e gittim 3ude denenebilir bence gulustan ve berk daha iyi bakiyor yakin zamanda soyledikleri cikarsa paylasirim sizden ricam yesilyurttaki emelin tel numarasini bana gonderebilirmisiniz.
Mrh rica etsem banads yesilyurttaki emelin telefonunu gonderirmisin lutfen :)hemen yetişirim
bcc; Mavine; milkshake06; üçünüze de gönderdim numarayı