İzmir'deki Falcılar

dert denene bilir dedigin için bu gün gülay hanımı denedim ama bu ara o kadar sıkıntılıyımki kadın ne derse desin ben işte neyse sinirlerim laçka ama dedigin gibi denene bilir oldukça iyiydi

anlamadım ben şimdi kadınmı sinirlerini bozdu umarım öle bişeyde olmamıştır begenmeden sevındım

kızlar ben şirinyerde bi hocabuldum adı ali yıldızname baktırmak istiyorum daha önce hiç baktırmadım ali hocayı bılenınız varsa yorumlarını merak edıyorum ha yoksada şöle güzel bı yıldızname bakan bırı varsa çok makbule gecer bı değişiklik yapım dıyorum :))

anlamadım ben şimdi kadınmı sinirlerini bozdu umarım öle bişeyde olmamıştır begenmeden sevındım

yok canım ben azcık aldatıldımda o nedenle öyle yazdım benim favorim angel ve fatoş ama dedigim gibi gülayda fena degil benim moralim bozuktu kadını tam dinleyemedim bu nedenle tekrar gidecegim ama isabetli şeyler söyledi ali hoca diye birini bende duymuştum ama kadın zafiyetiyle ilgili bişeyde duydum bacım diyormuş herkese aynı kişiyse dikkat et denersen yorumlarına göre bende deneye bilirim bu arada benim dedigim kişi sadece yıldızname bakmıyormuş başka şeylerde yapıyormuş

yok canım ben azcık aldatıldımda o nedenle öyle yazdım benim favorim angel ve fatoş ama dedigim gibi gülayda fena degil benim moralim bozuktu kadını tam dinleyemedim bu nedenle tekrar gidecegim ama isabetli şeyler söyledi ali hoca diye birini bende duymuştum ama kadın zafiyetiyle ilgili bişeyde duydum bacım diyormuş herkese aynı kişiyse dikkat et denersen yorumlarına göre bende deneye bilirim bu arada benim dedigim kişi sadece yıldızname bakmıyormuş başka şeylerde yapıyormuş

ben netten buldum gıden bırını bulmak istiyorum ewt sadece yıldızname deıl başka uğraşlarıda var ama benım tek istediğim yıldızname kuranıkerımden olucak ama buadam öle bakıyomuş

Geçmiş sayfalarda Berk diye birinden bahsediliyordu,bu hafta iş çıkışı ona gittim.Fal bakımını beğendim,dediği şey de 2 gün sonra çıktı ama sürekli bana ''çok negatifsin,elektriğin çok itici,'' gibilerinden konuşup durdu.çok iyi mi kısmı tartışılır,ama baktırdıktan sonra ''aaa baya biliyormuş''diyip etkilenmiştim ama aradan 1 hafta geçmeden dediği bir çok şey aklımdan çıktı..Bir de orada fal bakan siyah saçlı,genç bir bayan vardı.Birine fal bakarken kulak misafiri oldum biraz.Baya iyi fal bakıyor gibiydi.Tecrübe eden var mı?

Müjgan Kafe :Murat,Müjgan,Metin,Sevda(isminden emin değilim:26:)
Boncuklu Bayram
Gülistan
Sevdam Kafe:Sevda,Ayten
Fısıltı Kafe:Mustafa
Polat Kafe: Fatoş,Angel
Despina Kafe:KK70:espina,Miko
Yayla Kafe:Berk...bunlar fal baktırdıklarımın bir kısmı...beni tanımayan,yeni birine fal baktırmak istiyorum ama kimi önerirsiniz.Aslında Yeşilyurt'taki Emel'i çok merak ediyorum.bana da yakın bir muhit.telefonunu gönderen olursa çok sevineceğim:26:

Alsancak ,telve kafede çalışıyor(du) Yazmak yeni aklıma geldiği içn belki oradan ayrılmıştır.Bana vasat geldi.Fal bakılan mekanın da karmaşık bir düzeni var.Diken üstünde fal dinlemiştim.

ben netten buldum gıden bırını bulmak istiyorum ewt sadece yıldızname deıl başka uğraşlarıda var ama benım tek istediğim yıldızname kuranıkerımden olucak ama buadam öle bakıyomuş

o kadar detaylı bilmiyorum ama bir tanıdıgımdan duydum ben hatta bu gün sordum 50 yaşlarında uzun boylu saçları az kırlaşmış bir adammış merak ediyorsan dene bakalım ama dedigim gibi eger aynı kişiyse yanlız gitme dene bakem begenirsen deneriz

Boncuklu Bayram
Gülistan
Yayla Kafe:Berk...bunlar fal baktırdıklarımın bir kısmı...beni tanımayan,yeni birine fal baktırmak istiyorum ama kimi önerirsiniz.Aslında Yeşilyurt'taki Emel'i çok merak ediyorum.bana da yakın bir muhit.telefonunu gönderen olursa çok sevineceğim:26:

emel hanımın numarasını yolladım, umarım memnun kalırsın git de hemen anlat çok merak ediyorum :KK70:

Çok teşekkürler hilari...ilk tatil günümde randevu alıp gideceğim:KK1::KK1::KK1:ilk işim de buraya yazmak olacak..ehh paylaşmak lazım dimiii:KK1::KK1::KK1::KK1:

Çok teşekkürler hilari...ilk tatil günümde randevu alıp gideceğim:KK1::KK1::KK1:ilk işim de buraya yazmak olacak..ehh paylaşmak lazım dimiii:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet evet.. ben yaza kadar istanbulda olacağım için gidemiyorum numarasını bulmama rağmen, ve çatlamak üzereyim :KK70:
gidin de anlatın bana çok merak ediyorum çıkıyor mu diye.. keşke gidebilsem ben de:S

evet evet.. ben yaza kadar istanbulda olacağım için gidemiyorum numarasını bulmama rağmen, ve çatlamak üzereyim :KK70:
gidin de anlatın bana çok merak ediyorum çıkıyor mu diye.. keşke gidebilsem ben de:S

Merak etme ben tüm detaylarıyla anlatırım sizeee:KK1:

Boncuklu Bayram
Gülistan

bu baktırdığın kişileri 10 üzerinden notlarmısın :KK51: bizim için teşekürler :KK16:

maralcım bızde burcums ıle baktık bırazcık adam walla .... çıktı vazgectık artık başka bulucaz
kızlar bugun sevdam2 dekı aytene gıttım walla ıyıdı yarın işe başlıyorum kadın ucaklar görüyorum işmi yada istedıklerın çok hızlı olucak dedı sıkı durun yarın bı ucak fırmasında işe başlıyorum :)) yanı bılemıyorum artık gıdıp denenebılır

maralcım bızde burcums ıle baktık bırazcık adam walla .... çıktı vazgectık artık başka bulucaz
kızlar bugun sevdam2 dekı aytene gıttım walla ıyıdı yarın işe başlıyorum kadın ucaklar görüyorum işmi yada istedıklerın çok hızlı olucak dedı sıkı durun yarın bı ucak fırmasında işe başlıyorum :)) yanı bılemıyorum artık gıdıp denenebılır

şekerim hayırlısı olsun uçak biletleri artık senden :)))

Hayırlı olsun ayynen uçak bilet senden :p inşallah yurtdışı turu felanda vardır bu şirkette =)) yıllık izinde y.dışı yura gidicem bilgilerinize :KK9::KK9::KK9::KK9:

hahaha tabı kızlar ayıpsınız ayagınızı yerden kesıcem artık hayır falcılar artık benı özliycek fırsat bulamıycam ona üzülüyorum ben ha bu arada pakmelenk desene yurt dışındakı falcıların vay halıne orada değişik değişik vardır aman sakın kudurtma bızı vala artık hiç acımayız gelırız malum aştık kendımızı :))))

der[B .!.:
[/B]t;23921012]hahaha tabı kızlar ayıpsınız ayagınızı yerden kesıcem artık hayır falcılar artık benı özliycek fırsat bulamıycam ona üzülüyorum ben ha bu arada pakmelenk desene yurt dışındakı falcıların vay halıne orada değişik değişik vardır aman sakın kudurtma bızı vala artık hiç acımayız gelırız malum aştık kendımızı :))))

araştırıp sorun yaşamadıgınıza sevindim ali hocanın sadece adı hoca adam bacım diye diye gelene gidene sarkıntı pis herifler .bu arada yeni işin hayırlı ve daim olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın aytene gelince ben daha önce başka bir kafede baktırmıştım ona adını hatırlamıyorum o sordu ben söyledim berbattı bir süre sonra bir arkadaşımla sevda 2ye gittik bayan falcımız var dediler sıramız gelince aynı ayten oldugunu görünce şok oldum ama mecburen baktırdım fal yine aynıydı soru cevap çok gerildim kafe sahibine bahsettim oda bay falcılarına yönlendirdi o aytenden daha kötüydü büyüyle muskayla kafayı yemişti benim kısmetim baglıymış kimseye yapmazmış ama benim kısmetimi açabilirmiş fala neyse o gün ordan kaçtım resmen .yurt dışındaki falcılara gelince at bakem havanı artık sen baktırırsın bizede telefonla baktırırsın çatlarız biz burda :)))

X