İzmir'deki Falcılar

ben daha önce berke gitmiştim gerçekten iyi ama çok kısa bakmıştı ama söledığı herşey cıktı ve olan şeylerdı deneye bılırsınız

Şu berke denilen adam benim genel olarak son gittiğim falcılar listesinde bahsettiğim adam yalnız :KK70: isterseniz bi okuyun öyle gidin. yalnız da gitmeyin tavsiyem odur yani.

Şu berke denilen adam benim genel olarak son gittiğim falcılar listesinde bahsettiğim adam yalnız :KK70: isterseniz bi okuyun öyle gidin. yalnız da gitmeyin tavsiyem odur yani.

canım ben yorumu baktım bulamadım memnun kaldın mı sen ve neden yalnız gitmeyin dedin.

berkin çalıştıgı kafeye bende gitmiştim ama orda çalışan diger falcı katina için kadının falı o kadar berbattıki kadın olmadı yıldızımız uymadı galiba size diger arkadaş baksın deyip fincanla birlikte beni berke aldılar katinaya göre güzeldi ama tekrar gitmedim falı fena degil ama beni aman aman şaşırtmamıştı. yıldız ana yalanmı oldu şimdi :)

Haselnutcm, 417-418 de yorum yapmış Denizimsi

evet canım okudum fal baktırcaz diye böyle durumlar hiç hoş değil :KK50:benim mantıklı olarak beğendiğim ve bana en son psikolojik olarak tavsiye bile veren alpay oldu.yani ben zaten gelecek için gitmiyorum ama yaşadıklarımı,ailemde kaç kişi olduğumuzdan,annemin emekli olduğunu,odamın dağınıklığına kadar söylemişti.nasıl ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı,hayatımda önceden olan kişinin karakterini falan söylemişti.hem uzun sürmüştü benim ağzımı aramadan pat pat söyledi ne varsa.fal bitimine doğru konuştum kart çektim soru sordum.hemde öyle yılışık birisi değildi.ben en iyisi yine ona gideyim bir ara naciye dedim evreka kapanmış,funda dedim funda gitmiş,yıldızana dediler beğenmemişler,en son dedikleri kişide öyleymiş napayım :KK9:

evet canım okudum fal baktırcaz diye böyle durumlar hiç hoş değil :KK50:benim mantıklı olarak beğendiğim ve bana en son psikolojik olarak tavsiye bile veren alpay oldu.yani ben zaten gelecek için gitmiyorum ama yaşadıklarımı,ailemde kaç kişi olduğumuzdan,annemin emekli olduğunu,odamın dağınıklığına kadar söylemişti.nasıl ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı,hayatımda önceden olan kişinin karakterini falan söylemişti.hem uzun sürmüştü benim ağzımı aramadan pat pat söyledi ne varsa.fal bitimine doğru konuştum kart çektim soru sordum.hemde öyle yılışık birisi değildi.ben en iyisi yine ona gideyim bir ara naciye dedim evreka kapanmış,funda dedim funda gitmiş,yıldızana dediler beğenmemişler,en son dedikleri kişide öyleymiş napayım :KK9:

alpay hangi kafede bakıyor ve ücreti nedir?

alpay hangi kafede bakıyor ve ücreti nedir?

canım alpay küçükpark telve cafede bakıyor valla bir kart falıydı baktırdığım destina sanırım ya da katina tam emin değilim neydi adı falın ama 15 tl di o fal.orda başkasına kahve falı baktırdım ama pek bana göre değildi.orda asiye hanımı da önerenler var vatikan falı için ona da henüz baktırmadım.

Yildizana Yildizana Yildizana oy oy pakmelenk senden çok özür diliyorum ben hayatımda bu kadar berbat falci gormedim tam yarım saat Tutturmak için ugrasti yok ayağını oraya yok elini oraya koy tam bir kabustu yok yakında is bulacaksın 2 yıldır çalışıyorum ama o da anladi atislar bir turlu tutmuyor para almadi . inanın hala gülüyorum

Yani hakikaten yıldız tutması olayı bu bence, şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarıma hak veriyorum, falcılar kimi insana çok güzel bakıyorlar, kimisine de tutturamıyorlar demişlerdi. işte ben buna şaşıyorum.. Yıldızana hakikaten benim hayatımın falcısı diyebilirm
ama birde gerçekleri kabul etmek lağzım iyiyide kötüyüde söyleyen bi falcı mesela; bana kötü söylediğinde : işte sevgili yapmışım, adam bana beni sevdiğini söylüyor evlenmek istiyordu sonra yıldızana bana bakım yaparken bu iş olmaz 2 haftaya ayrılacaksınız dediğinde hadi ya olmaz biz birbirimizi seviyoruz demiştim 2 hafta sonunda annesi bizi ayırınca :KK43:salya sümük (afedersiniz canlarım) yıldızanaya gidip bu durumu düzeltme acılarıma merhem arayıp ağlıyordum.sonrada neden gardımı almadım diye yanıyordum.bazen gerçekleri söyleyen falcılarıda sevemiyoruz buda olabilir.Neyse herkeslerin kendi inançlarıdır.Çokta yorum sıkar insanı.bana sorarsanız size şöyle diyeyim yıllar evvel benim gece uykularımda karabasan olayım vardı asıl işte o zaman bu kadınla tanıştım ben.. karabasan fazlalaşmış kötü şeyler yaşar olmuştum. yıldızana beni bir yönlendirme ile düzeltti, 1kaç günde (dilimi ısırayım,maşallah) uykularım, psikolojim düzeldi, en önemliside karabasan olayım ortadan kalktı,ben 4buçuk yıldır 1 defa bile karabasan yaşamadım. Allah kimselere öyle sıkıntılı olaylar vermesin, dert verip dermansız bırakmasın. Doktorlar çözüm olamadı,yıldızana dan Allah bin kere razı olsun arkadaşlar...:KK54:

emel hanımın ev telefonunu bir arkadaş gönderdi bana aradım konuştum, hala izmirde oturuyormuş ve istanbulda çalışmıyormuş. üzüldüm gerçi ben istanbulda yaşıyorum çünkü:S
ama isteyenlere telefon numarasını verebilirim, giderseniz beni bilgilendirin nasıl bakıyor çıkıyor mu falan yazın geldiğimde ben de baktırrım ona göre :KK70:

emel hanımın ev telefonunu bir arkadaş gönderdi bana aradım konuştum, hala izmirde oturuyormuş ve istanbulda çalışmıyormuş. üzüldüm gerçi ben istanbulda yaşıyorum çünkü:S
ama isteyenlere telefon numarasını verebilirim, giderseniz beni bilgilendirin nasıl bakıyor çıkıyor mu falan yazın geldiğimde ben de baktırrım ona göre :KK70:

Hilariii bana yollar mısın emel in numarasını canım

Aslında senin falcı kısmetin o kadar da kapalı değil Haselnut .Sende 2A var.Alpay vaar, Angel vaar.Bir süre idare eder gibi:87:

gitmediğim falcı çagırmadıgım medyum kalmamıştı zamanında ama en iyisi ve dedikleri tutanı ksk çarşıda müjgan cafedeki selda ve tarot falı

haa bir de soylemeyi unutmusum tarotta selda kahve falında ben :) yarın bir gün işi bırakırsam profesyonel fal bakarım artık :p :))

X