Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu berke denilen adam benim genel olarak son gittiğim falcılar listesinde bahsettiğim adam yalnız isterseniz bi okuyun öyle gidin. yalnız da gitmeyin tavsiyem odur yani.
Şu berke denilen adam benim genel olarak son gittiğim falcılar listesinde bahsettiğim adam yalnız isterseniz bi okuyun öyle gidin. yalnız da gitmeyin tavsiyem odur yani.
canım ben yorumu baktım bulamadım memnun kaldın mı sen ve neden yalnız gitmeyin dedin.
Haselnutcm, 417-418 de yorum yapmış Denizimsi
evet canım okudum fal baktırcaz diye böyle durumlar hiç hoş değil benim mantıklı olarak beğendiğim ve bana en son psikolojik olarak tavsiye bile veren alpay oldu.yani ben zaten gelecek için gitmiyorum ama yaşadıklarımı,ailemde kaç kişi olduğumuzdan,annemin emekli olduğunu,odamın dağınıklığına kadar söylemişti.nasıl ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı,hayatımda önceden olan kişinin karakterini falan söylemişti.hem uzun sürmüştü benim ağzımı aramadan pat pat söyledi ne varsa.fal bitimine doğru konuştum kart çektim soru sordum.hemde öyle yılışık birisi değildi.ben en iyisi yine ona gideyim bir ara naciye dedim evreka kapanmış,funda dedim funda gitmiş,yıldızana dediler beğenmemişler,en son dedikleri kişide öyleymiş napayım
alpay hangi kafede bakıyor ve ücreti nedir?
Ben gönderdim ama oda boş çıktı baksanıza burcum beğenmemiş.:))))) Naciyeyi bulan olursa haber versin :)) başka gidecek falcı kalmadı.
hala kimse emelin(aynalı) telefon numarasını veremedi bana yaaa..
Yildizana Yildizana Yildizana oy oy pakmelenk senden çok özür diliyorum ben hayatımda bu kadar berbat falci gormedim tam yarım saat Tutturmak için ugrasti yok ayağını oraya yok elini oraya koy tam bir kabustu yok yakında is bulacaksın 2 yıldır çalışıyorum ama o da anladi atislar bir turlu tutmuyor para almadi . inanın hala gülüyorum
emel hanımın ev telefonunu bir arkadaş gönderdi bana aradım konuştum, hala izmirde oturuyormuş ve istanbulda çalışmıyormuş. üzüldüm gerçi ben istanbulda yaşıyorum çünkü:S
ama isteyenlere telefon numarasını verebilirim, giderseniz beni bilgilendirin nasıl bakıyor çıkıyor mu falan yazın geldiğimde ben de baktırrım ona göre
evet canım okudum fal baktırcaz diye böyle durumlar hiç hoş değil benim mantıklı olarak beğendiğim ve bana en son psikolojik olarak tavsiye bile veren alpay oldu.yani ben zaten gelecek için gitmiyorum ama yaşadıklarımı,ailemde kaç kişi olduğumuzdan,annemin emekli olduğunu,odamın dağınıklığına kadar söylemişti.nasıl ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı,hayatımda önceden olan kişinin karakterini falan söylemişti.hem uzun sürmüştü benim ağzımı aramadan pat pat söyledi ne varsa.fal bitimine doğru konuştum kart çektim soru sordum.hemde öyle yılışık birisi değildi.ben en iyisi yine ona gideyim bir ara naciye dedim evreka kapanmış,funda dedim funda gitmiş,yıldızana dediler beğenmemişler,en son dedikleri kişide öyleymiş napayım