kızlar kızlarağasında yayla cafe ,necco cafe diye de biliniyo,orada berk var..herşeyi bildi herşeyi ama....hafta sonu oradaydık aile boyu gittik :) üst katta bakıyo, ben girmeden nişan yüzüğümü bide tektaşı sakladım cebime, kahve falını açtığı anda a aa aaa dedi,ne saklıyosun benden kolyemi yüzükmü dedi,çıkart onu takmanı istiyorum hemen dedi,ben şoktan gülüyorum sadece tabi
nasıl bildin diyorum bakıyo öyle,cebimden çıkarttım taktım ,ay cidden saklamış allahseni kahretmeye dedi kızdı bayağı
sen bul diye sakladım dedim..sonraki herşeyi bildi nişanlımı tamamiyle tarif etti,annesinin hasta olduğunu bildi,ev hayatını bildi iş ortamını söyledi gelecekle ilgili söyledi...sonuç en kısa sürede tarota baktırmaya gidicem ona :)) şiddetle tavsiye ediyorum kardeşim ve annemde çok memnun kaldı,,bu berk yeni başlayan bi dizi varya eve düşen yıldırım diye,işte oradaki sarışın kıza da bi kere fal baktığını söylemiş kardeşime,ona oyuncu olacağını ve güzellik yarışmasında da derece alacağını söylemiş,kardeşiminde tek hedefi oyuncu olmak sende oyuncu olacaksın demiş,o kıza da demiştim demiş....kardeşim de çok şaşırdı nasıl bilebildi benim hayalimdeki şeyi dedi..anneminde öyle her dediği doğru çıkmış...tavsiye ederim kızlar.yeri sevdam cafenin sokağına sapmadan solda.özellikle oraya gitmedik,kahve içelim dedik fal varmı deyince öylesine baktıralım dedik ama keşke daha önce keşfetseydim...bu arada fal 12,50 tl tarot 25 miş.