Yani hakikaten yıldız tutması olayı bu bence, şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarıma hak veriyorum, falcılar kimi insana çok güzel bakıyorlar, kimisine de tutturamıyorlar demişlerdi. işte ben buna şaşıyorum.. Yıldızana hakikaten benim hayatımın falcısı diyebilirm
ama birde gerçekleri kabul etmek lağzım iyiyide kötüyüde söyleyen bi falcı mesela; bana kötü söylediğinde : işte sevgili yapmışım, adam bana beni sevdiğini söylüyor evlenmek istiyordu sonra yıldızana bana bakım yaparken bu iş olmaz 2 haftaya ayrılacaksınız dediğinde hadi ya olmaz biz birbirimizi seviyoruz demiştim 2 hafta sonunda annesi bizi ayırınca
salya sümük (afedersiniz canlarım) yıldızanaya gidip bu durumu düzeltme acılarıma merhem arayıp ağlıyordum.sonrada neden gardımı almadım diye yanıyordum.bazen gerçekleri söyleyen falcılarıda sevemiyoruz buda olabilir.Neyse herkeslerin kendi inançlarıdır.Çokta yorum sıkar insanı.bana sorarsanız size şöyle diyeyim yıllar evvel benim gece uykularımda karabasan olayım vardı asıl işte o zaman bu kadınla tanıştım ben.. karabasan fazlalaşmış kötü şeyler yaşar olmuştum. yıldızana beni bir yönlendirme ile düzeltti, 1kaç günde (dilimi ısırayım,maşallah) uykularım, psikolojim düzeldi, en önemliside karabasan olayım ortadan kalktı,ben 4buçuk yıldır 1 defa bile karabasan yaşamadım. Allah kimselere öyle sıkıntılı olaylar vermesin, dert verip dermansız bırakmasın. Doktorlar çözüm olamadı,yıldızana dan Allah bin kere razı olsun arkadaşlar...