İzmir'deki Falcılar

emel hanımın ev telefonunu bir arkadaş gönderdi bana aradım konuştum, hala izmirde oturuyormuş ve istanbulda çalışmıyormuş. üzüldüm gerçi ben istanbulda yaşıyorum çünkü:S
ama isteyenlere telefon numarasını verebilirim, giderseniz beni bilgilendirin nasıl bakıyor çıkıyor mu falan yazın geldiğimde ben de baktırrım ona göre :KK70:
Bu aynayla bakım yapan ise banada numara göndermeniz mümkün müdür?

Aslında senin falcı kısmetin o kadar da kapalı değil Haselnut .Sende 2A var.Alpay vaar, Angel vaar.Bir süre idare eder gibi:87:

canım inanmıcaksın bugün gittim telve cafeye alpayı sordum o da ordan ayrılmış neye niyetlensem gidiyolar :KK9:asiye hanımı sordum gelmişken o da yoktu batu varmış katina baktırdım bende.baya hızlı konuşuyor şimdilik pek anlayamadım bişey ama düşüncelerimi falan söyledi niyetlerimi ama dediğim gibi baya hızlıydı.

gitmediğim falcı çagırmadıgım medyum kalmamıştı zamanında ama en iyisi ve dedikleri tutanı ksk çarşıda müjgan cafedeki selda ve tarot falı

bende seldaya tülin abla izinliyken baktırdım ama tülin daha iyi bence arkadaşımda bande selda nın falında çok gerildik agzımızdan laf aldı resmen .fal bakma olayına gelince hepimizden falcı olur galiba baktıra baktıra ezberlemek üzereyiz neyse ne olursa olsun vaz geçmem fal baktırmaktan bana iyi geliyor :)

Yani hakikaten yıldız tutması olayı bu bence, şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarıma hak veriyorum, falcılar kimi insana çok güzel bakıyorlar, kimisine de tutturamıyorlar demişlerdi. işte ben buna şaşıyorum.. Yıldızana hakikaten benim hayatımın falcısı diyebilirm
ama birde gerçekleri kabul etmek lağzım iyiyide kötüyüde söyleyen bi falcı mesela; bana kötü söylediğinde : işte sevgili yapmışım, adam bana beni sevdiğini söylüyor evlenmek istiyordu sonra yıldızana bana bakım yaparken bu iş olmaz 2 haftaya ayrılacaksınız dediğinde hadi ya olmaz biz birbirimizi seviyoruz demiştim 2 hafta sonunda annesi bizi ayırınca :KK43:salya sümük (afedersiniz canlarım) yıldızanaya gidip bu durumu düzeltme acılarıma merhem arayıp ağlıyordum.sonrada neden gardımı almadım diye yanıyordum.bazen gerçekleri söyleyen falcılarıda sevemiyoruz buda olabilir.Neyse herkeslerin kendi inançlarıdır.Çokta yorum sıkar insanı.bana sorarsanız size şöyle diyeyim yıllar evvel benim gece uykularımda karabasan olayım vardı asıl işte o zaman bu kadınla tanıştım ben.. karabasan fazlalaşmış kötü şeyler yaşar olmuştum. yıldızana beni bir yönlendirme ile düzeltti, 1kaç günde (dilimi ısırayım,maşallah) uykularım, psikolojim düzeldi, en önemliside karabasan olayım ortadan kalktı,ben 4buçuk yıldır 1 defa bile karabasan yaşamadım. Allah kimselere öyle sıkıntılı olaylar vermesin, dert verip dermansız bırakmasın. Doktorlar çözüm olamadı,yıldızana dan Allah bin kere razı olsun arkadaşlar...:KK54:

canım benim gerçekten berbattı oraya arabayla gittiğimi biliyordu yok araban beyaz hayır dedim gri dedi yok senin değil erkek arkadaşının dedi bende onun arabası yok dedim.yok cantanda büyü var dedi büyü yaptırmıssın dedi istersen cantamı boşaltayım yok öyle birşey dedim yok sevdiğinin cantasında dedi böyle saçma sapan şeyler işte

kızlar bandanalı metine gittim iyi diyebılırım ama sankı angele söleşmış gıbıydı hemen hemen aynı şeylerdı ama benı angel daha çok etkıledı bu arada angel kurşun döküyomuş aranızda ona bu işlemi yaptıran varmı gıtmek istiyorum ama ıyı gelıcekse yorumlarınızı beklıyorum

kızlar bandanalı metine gittim iyi diyebılırım ama sankı angele söleşmış gıbıydı hemen hemen aynı şeylerdı ama benı angel daha çok etkıledı bu arada angel kurşun döküyomuş aranızda ona bu işlemi yaptıran varmı gıtmek istiyorum ama ıyı gelıcekse yorumlarınızı beklıyorum

angel benim en iyiler listemde bir çok falını denedim kahve tarot boş fincan su ama kurşun döktürmedim kurşuna inanırım rahatlatdıgına bitakım şeylere iyi geldigine ama bir takım neenlerden döktürmedim,bu arada son baktıgı ve söyledigi kısa vadede bir olayı yaşadım gelmez dedigim üstünü çizdigim parayı bildive 2 vade ddedi para elimde şoktayım en geç pazara ondayım çok mutluyum paramı aldımmmm :))))

canım inanmıcaksın bugün gittim telve cafeye alpayı sordum o da ordan ayrılmış neye niyetlensem gidiyolar :KK9:asiye hanımı sordum gelmişken o da yoktu batu varmış katina baktırdım bende.baya hızlı konuşuyor şimdilik pek anlayamadım bişey ama düşüncelerimi falan söyledi niyetlerimi ama dediğim gibi baya hızlıydı.

aaa bu kadar tesadüf olamaz artık:96:
Batu uzun boylu omuz hizasında kumral saçlı genellikle beyzbol şapkası takan falcıysa ilk baktırdığımda fena değil diye düşünmüştüm.2.gidişimde vasat gelmişti.Ama benim bildiğim Batu Katina falı bakmıyordu !

Son düzenleme:
aaa bu kadar tesadüf olamaz artık:96:
Batu uzun boylu omuz hizasında kumral saçlı genellikle beyzbol şapkası takan falcıysa ilk baktırdığımda fena değil diye düşünmüştüm.2.gidişimde vasat gelmişti.Ama benim bildiğim Batu Katina falı bakmıyordu !

yani öyle birisi canım tarif ettiğin gibi.kart falı baktı adı öyle diye biliyorum yanılmış da olabilirim 15 tl kısasıymış 30 tl uzun bakılanıymış.bugün angel diye gittim kemeraltına değişiklik olsun diye ilk kez yine aynı yerde çalışan gülay hanıma baktırdım iran asıllıymış tatlı birisi sevdim kahve falı yanında kağıt da açıyor.

dertcim ,ben falcıların döktüğü kurşunun etkili ve uzun süreli olmadığını biliyorum.Gerçekten kurşun dökmeyi , bu işin manasını ruhunu bilenler fal bakmazlar. Falcıların 'kurşun dökmeyi de yaparız 'demeleri burada da extra para fırsatı görüp bundan da yararlanıp ,o alanda gül gibi ortaya çıkan para kazanma olasılığını kaçırmamak.Etkili olsa da kazara ,o da kısa bir süreliğine olur .

yani öyle birisi canım tarif ettiğin gibi.kart falı baktı adı öyle diye biliyorum yanılmış da olabilirim 15 tl kısasıymış 30 tl uzun bakılanıymış.bugün angel diye gittim kemeraltına değişiklik olsun diye ilk kez yine aynı yerde çalışan gülay hanıma baktırdım iran asıllıymış tatlı birisi sevdim kahve falı yanında kağıt da açıyor.

Gülayın falını beğendin mi? gidilebilir gibi mi?

maral canım walla benımde artık tek falcım angel ondan sonra bı metıne baktırdım ama yok onun kadar etkılemedı benı ya en sonuda senıde sagına cektırtımı benı cektırtı 3 haflı arkadaşlar tutu cektı walla o zaten benı öldürdü söledıklerınıde yaşıyorum çok hoş şeyler söledı onlarıda beklıyorum aslında cıkmasa bıle önemlı deıl hayalı yettı bana acıkcası ama ben cok begendım gülay hanımada gıtmek istiyorum ne dersın gıdılebılırmı
esanscım kurşun döktürmek istıyorum ama ne bılım artık bıldık tekyerım polat kafe sahıbı saolsun cok tatlı bı baya bana ıyı geldıgını söledı ama bılemıyorum sonuçta aslında cekıncem adam gay oldugu ıcın ayetler falan okuyorum dedı ne bılım anla işte öle :)

Berkeye gitmeye kalkarım şimdi o da funda ve naciye gibi kaybolur giderse şaşmam :KK1:

Sakın gitme hiç beğenmedim 3 dakika baktı hali tavrı berbat.Ablamla gittik oda aynı yerde katinaya tarot baktırdı onun fena değil baya uzun baktı bazı şeyleri bildi. Sevda diye çıktık evden ama 30 kişi sıradaydı bekleyemeyiz diye yayla cafeye gittik aslında Berke hakkında burada uyarıda vardı ama biriside iyi demişti hadi deneyelim dedik ama çok pişman oldum. Tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:
Sakın gitme hiç beğenmedim 3 dakika baktı hali tavrı berbat.Ablamla gittik oda aynı yerde katinaya tarot baktırdı onun fena değil baya uzun baktı bazı şeyleri bildi. Sevda diye çıktık evden ama 30 kişi sıradaydı bekleyemeyiz diye yayla cafeye gittik aslında Berke hakkında burada uyarıda vardı ama biriside iyi demişti hadi deneyelim dedik ama çok pişman oldum. Tavsiye etmiyorum[/QUOTE

sağol canım zaten başka yorumları da okudum vazgeçtim ona gitmekten.en son gittiğim gülay hanım öyle tavırlı,soğuk birisi değil.sevdaya bir kaç kez gittim çok kişi olunca çok kısa sürüyor ve ben bişey anlamadan çıkıyorum falından.kuzenimle gitmiştik en son saatlerce bekledikten sonra 5 dk sürdü sürmedi o da memnun kalmadı faldan.

Merhaba arkadaşlar fal için fazla arayışa girmeden ben size söyliyim karşıyakada evreka cafe diye bir yer var 20 tlye bakıyor yeliz hanım diye biri çok uzun bakıyor gerçekten hakkını fazlasıyla veriyor.isim söyledi ağzım açık kaldı.üzerine kımseyi tanımıyorum cafenın numarası xxxxxxxx-cep telefonu: xxxxxxxxxxxxxx randevu alsanız iyi olur ben almadan gittim ve çok bekledim ..

merhaba,ben de yeliz hnı arıyordum,evraka cafeden ayrılmış yeliz hanımın cep telefonunu özelime mesaj atabilirmisiniz?çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba gamzeli3512,yeliz hnmın cebii bana özelden gönderirmisn?tşkler bekkliyorum

Merhaba arkadaşlar fal için fazla arayışa girmeden ben size söyliyim karşıyakada evreka cafe diye bir yer var 20 tlye bakıyor yeliz hanım diye biri çok uzun bakıyor gerçekten hakkını fazlasıyla veriyor.isim söyledi ağzım açık kaldı.üzerine kımseyi tanımıyorum cafenın numarası xxxxxxxx-cep telefonu: xxxxxxxxxxxxxx randevu alsanız iyi olur ben almadan gittim ve çok bekledim ..

evet angel banada baktıgı fallardan sora kalk bakalım söylediklerim olacakmı deyip saga sola çekip hatta döndürüyor ilk yaptıgında çok şaşırdım ama artık alıştım baktıgı fala gelince evet angel ve fatoşun bana baktıgı fallar çıkıyor bu nedenle ikinci adresim gibi oldu kurşuna gelince ben 4 5 aydır rahatsızım kis nedeniyle sürekli hastayım bende istedim ama dua falan okunuyor diye içime sinmedi bu nedenle döktürmedim ama duyduguma göre nazar ve bunun gibi durumlarda erkek okursa daha iyi geliyormuş angela döktürmek istememin nedeni bu gerçi angel erkek degil ama tam bir kadında degil :)) sahiplerine gelice senin dedigin gibi gittigimde çok güzel karşılanıyorum bayan ilgileniyor ve en çokta aile oluşları beni iyi hissettiriyor karı koca çalışıyorlar ve birde çok güzel süslü bir kızları var gerilmiyorum bazı mekanlarda şıhın huzuruna çıkacak gibi çok kasıyorlar saatlerce bekletiyorlar ama polat kafe öyle degil randevu alıp gidiyorum ve hiç problem yaşamadım gülaya gelince denemedim bu gün ordaydım ama burdaki yorumlar nedeniyle sordum iki şubeleri varmış birinde gülay ve eleni varmış digeride benim gittigim yerde ise angel ve fatoş varmış ama ben angelın son falında söyledigi para olayım çözüldügü için dayanamayıp angela baktırdım ama denersem mutlaka yazarım eger benden önce denersen yorumlarına göre baktırırım

Yeliz hakkında bir şey de ben söyliyeyim , kadın biliyor. Yüzde yüz tutturmasını beklememek lazım.

Erkek arkadaşımın annesi rahatsızdı, diğer falcılar daha uzun yaşayacak,iyileşecek çıkacak dedikleri hatta ben bu işi biliyorsam bu kadın kesin iyileşecek
diyenlerin olduğu kadıncağızın vefat edeceğiniz Yeliz söylemişti. ( Bir de Fondue Cafe'deki Ali bey.. )

Yeliz hnmın cebini yazarmısınız bana özelden teşekürler bekliyorum acil :KK43:(

X