- 14 Mart 2012
- 15
- 0
yelzin no su : xxxxxxxx, mesaj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum
merhaba, yeliz hnmın numarasını bana özelden gönderirmisin tşkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yelzin no su : xxxxxxxx, mesaj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum
Merhaba arkadaşlar fal için fazla arayışa girmeden ben size söyliyim karşıyakada evreka cafe diye bir yer var 20 tlye bakıyor yeliz hanım diye biri çok uzun bakıyor gerçekten hakkını fazlasıyla veriyor.isim söyledi ağzım açık kaldı.üzerine kımseyi tanımıyorum cafenın numarası xxxxxxxx-cep telefonu: xxxxxxxxxxxxxx randevu alsanız iyi olur ben almadan gittim ve çok bekledim ..
slm gamzeli3512 ben de yeliz hnmın cebini arıyordum özelden mesaj atabilrsen gercekten cok sevinirim tşkler
Alsancak Daisy cafe'de sevda hanım ve murat bey..felaket bakıyorlar ya..:26:
Arkadaşlar selammm.
C.tesi emel hanıma gittim ayna ile fal bakan. Gerçekten mükemmeldi diyebilirim. Söylediği ilk cümle ile son cümleye kadar herşey tuttu. Gelecekle ilgili de söylüyor. Genel bahsediyor. Spesifik şeyler de sorarsanız cevap veriyor. Tavsiyemdir. Yeşilyurtta oturuyor.
Emel Hanımın numarasını gönderebilir misiniz?Arkadaşlar selammm.
C.tesi emel hanıma gittim ayna ile fal bakan. Gerçekten mükemmeldi diyebilirim. Söylediği ilk cümle ile son cümleye kadar herşey tuttu. Gelecekle ilgili de söylüyor. Genel bahsediyor. Spesifik şeyler de sorarsanız cevap veriyor. Tavsiyemdir. Yeşilyurtta oturuyor.
Arkadaşlar selammm.
gerçekten mii canım adam beni şoka soktu vallavalla murat bana hiç bakamadı niyese.acıdım parama
peki seni daha çok mutlu edecek şeyler mi söylüyor yoksa dilekcim üzecek olanlarıda çekinmeden söyleyebiliyor mu?
Vee dert arkadaşımın çok sevdiği Angel a gittim ve biraz komik, eğlenceli, kahkahalarla, erkekleri çekiştire çekiştire gülerek 70. kişi olarak bana baktı 70. kişi olmama rağmen gözler kızarmış yorgun olmasına rağmen enerjisini çok beğendim ki ben gay falcıları hiç sevmem ve kahveye bile güzel baktı diyebilirm kesinlikle denenesi bir yetenek diyorum ben bilirsiniz Yıldızanacıyım ama arada böyle tavsiye yetenekleride denerim tek falcıyla kalamam kalamıyorum sonra izlerini kaybettim mi deli divane gibi aranıyorum bu benim suçum neyse Angel son golü yine burada bahsedildiği gibi Gabriell ile bana attı o golü hiiçç unutamam =)) en son teşekkürler gabriell dedim =))) 7. ay olacak bir olay ve isim verdi bu olursa artık elveda Yıldızana diyeceğim galibaa
Vee dert arkadaşımın çok sevdiği Angel a gittim ve biraz komik, eğlenceli, kahkahalarla, erkekleri çekiştire çekiştire gülerek 70. kişi olarak bana baktı 70. kişi olmama rağmen gözler kızarmış yorgun olmasına rağmen enerjisini çok beğendim ki ben gay falcıları hiç sevmem ve kahveye bile güzel baktı diyebilirm kesinlikle denenesi bir yetenek diyorum ben bilirsiniz Yıldızanacıyım ama arada böyle tavsiye yetenekleride denerim tek falcıyla kalamam kalamıyorum sonra izlerini kaybettim mi deli divane gibi aranıyorum bu benim suçum neyse Angel son golü yine burada bahsedildiği gibi Gabriell ile bana attı o golü hiiçç unutamam =)) en son teşekkürler gabriell dedim =))) 7. ay olacak bir olay ve isim verdi bu olursa artık elveda Yıldızana diyeceğim galibaa
canım bana numarasını özelden atarmısın
Ben bu Gabriel mevzunu anlamadım merak ettim burada bahsedildi demişsin ama kaçrdım herhalde özel değilse açıklaya bilirmisin :)))
canım bana numarasını özelden atarmısın