İzmir'deki Falcılar

bu kezde yıldız ana çıktı:))kızlar ya sevda bana 1 yıl önce tariflediği adamla evlenicen dedi şimdi de yok başkası dio.ben anlamadım.ve onun dediğini başka bi falcıda demişti.bana yardımcı olun lütfen.

Sevda'nın her dediği bende çıktı diyen de var..benim gibi hiç bir dediği çıkmayan da var..biz ne yapabiliriz ki:110:Sadece şunu anladım fal ve falcı tecrübesi kişiden kişiye değişiyor ama ben ''şöyle biriyle evleneceksin'' tarzında cümleleri hep duymamazlıktan geliyorum çünkü ayyy bu o tarife uyuyor mu acaba gibi bir şey oluşuyor bende o nedenle dinlemiyorum diğer kısımları dinliyorum.zaten o konuya girmelerini istemediğimi belirtiyorum..:KK14:

kızlar ben yarın yıldızanaya gidiyorum randevu aldım gelmek isteyen varsa orada buluşalım bende yalnız gitmemiş olurum isteyene özelden cep numaramı da yazabilirim ayrıca çıkar çıkmazda yazacağım

kızlar ben yarın yıldızanaya gidiyorum randevu aldım gelmek isteyen varsa orada buluşalım bende yalnız gitmemiş olurum isteyene özelden cep numaramı da yazabilirim ayrıca çıkar çıkmazda yazacağım
Hadi bakalım hayırlısı :KK1:iyi haberleriniz bekliyoruzz:13:

Sevda'nın her dediği bende çıktı diyen de var..benim gibi hiç bir dediği çıkmayan da var..biz ne yapabiliriz ki:110:Sadece şunu anladım fal ve falcı tecrübesi kişiden kişiye değişiyor ama ben ''şöyle biriyle evleneceksin'' tarzında cümleleri hep duymamazlıktan geliyorum çünkü ayyy bu o tarife uyuyor mu acaba gibi bir şey oluşuyor bende o nedenle dinlemiyorum diğer kısımları dinliyorum.zaten o konuya girmelerini istemediğimi belirtiyorum..:KK14:

ben tariflediği kişiyle tanıştım üstelik hiiç hayatımda yokken .sonra ayrıldık.oysas sevda bunla tanışcan ve evlenecen demişti.şimdide yok bu olmaz dio:KK43:(

:):126: burası borsa gibi olmuş emel ,ebru ilgisi düşüşte ,yııdızana çıkışta.Benim de ilgimi çekti doğrusu bu heyecan , 6 yıl olsa da gelecekle ilgili birşeyler tutturması , positif olması ve makul fiyat :)umarım şipşak 3-4 dakikada göndermiyordur.Yıldızananın yıldızını en azından bir süre parlatıcakmışız gibi gözüküyor.

yakın zamanda hemen gidemem ama telefonunu öğrenenler bana da yollarsanız sevinirim.

bu arada Naciye'ye en son fal baktıranlardan biri bendim herhalde.Artık ayrıntıları anlatmamın bir manası yok ama iyi falcıymış gerçekten .

:):126: burası borsa gibi olmuş emel ,ebru ilgisi düşüşte ,yııdızana çıkışta.Benim de ilgimi çekti doğrusu bu heyecan , 6 yıl olsa da gelecekle ilgili birşeyler tutturması , positif olması ve makul fiyat :)umarım şipşak 3-4 dakikada göndermiyordur.Yıldızananın yıldızını en azından bir süre parlatıcakmışız gibi gözüküyor.

yakın zamanda hemen gidemem ama telefonunu öğrenenler bana da yollarsanız sevinirim.

bu arada Naciye'ye en son fal baktıranlardan biri bendim herhalde.Artık ayrıntıları anlatmamın bir manası yok ama iyi falcıymış gerçekten .
Mesaj kutun dolu..mesaj gönderilemiyor:KK14:

Ben gözden kaçırmışım onu Naciye nerede bakım yapıyor? ve ücreti nedir? Uygunsa Çarşamba günüm boş giderim :KK55:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar Altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya :KK36: şuan prof. asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine Altındağ da kızlar Yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama Altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =)))))))))) :KK39: Puanım 10/10
@pakmelenk telefonu özelden mesaj atabilirsen çok sevinirim.:KK16:
Ayrıca erkek arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum, ya da o kendisi gidebilir sorun olur mu?
Fal bakımı nasıl süresi falan nasıl?

Büyük ihtimalle bu İzmir'deki 4. fal deneyimim olacak.
Birgül, Sevda, şirinyer parkının orda bir kafede şimdide bu.

Esanscım bende onu sorucaktım tam :) son baktıran bi ben varım. ama vadeler haziran. kadın bana çok güven verdi cümleleri düzgün kuruyor, iyi seçiyordu.
sana söylediği bir şey çıktı mı şuana kadar? iyi falcı demişsin merak ettim açıkcası.

Bende istiyorum yıldızananın numarasını lütfeeeenn..

Giden arkadaşlar var mıdır acaba yorumlarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar bekliyorum ??:KK17:
................ve yıldızana cmt akşamı bana uzun boylu biriyle 1 vadeye tanışman var çok önemli bu kişi tam tarif ettiği insandı dün akşam bi hastamızın oğlu olarak karşıma çıktı artı başka biriylede haftasonu bir araç meselesinden tanışmıştık oda farklı olumlu bir yaklaşımda bulundu bu kadında tılsım mı var bilemiyorum kızlar ama inanın nasip fenaa açıldı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Giden arkadaşlar var mıdır acaba yorumlarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar bekliyorum ??:KK17:
................ve yıldızana cmt akşamı bana uzun boylu biriyle 1 vadeye tanışman var çok önemli bu kişi tam tarif ettiği insandı dün akşam bi hastamızın oğlu olarak karşıma çıktı artı başka biriylede haftasonu bir araç meselesinden tanışmıştık oda farklı olumlu bir yaklaşımda bulundu bu kadında tılsım mı var bilemiyorum kızlar ama inanın nasip fenaa açıldı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Pakmelenk sana sormadan azcık Yıldızana numarasını dağıttım ama ayıp mı ettim:KK17::KK17::KK17:

X