İzmir'deki Falcılar

kızlar şu bandanalı metini değerlendiren varmı gitmek istiyorum ama ne dersınız kımler baktırdı ön görüleriniz nedir

Merhaba,
siteye yeni üye oldum izmirdeki falcılarla iligli yeliz veya nergizin telefonunu veya adresiniş bilen varsa bana özelden emsaj atabilrmi çok teşekkürler bekliyorum sabırsızlıkla

Cerenefe Nergisin tlf. numarasını mesajla gönderdim. ben kendisine gitmedim onun için tavsiye ettim zannetmeyin Yelizi bilmiyorum.

kızlar şu bandanalı metini değerlendiren varmı gitmek istiyorum ama ne dersınız kımler baktırdı ön görüleriniz nedir

bi süre ailevi sıkıntılar nedeniyle uzak kaldım ama söylemek istiyorum gülay hanımın söyledigi şeylerin büyük kısmını yaşadım ama metin o kadar çok yazılmışki onuda merak ediyorum yorumlara göre denemeyi düşünüyorum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım deneyenler neler yazacak

Arkadaşlar, sanırım şu sıralar forumda herzamankinden daha çok fal ve falcı aktivitesi var yani burada şu günlerde fal meraklısından çok falcılar var gibi.Falcıların da bu siteyi yakından takip ettiklerini biliyoruz.Bir örneği için 361-362-363 -363.sayfalara bakabilirsiniz.Burada aynı tek kişi 4-5 üyelik alıp sanki ayrı ayrı kişilermiş gibi bir tiyatro sergileyip bizleri aynı falcıya usul usul yönlendirmeye çalışmışlardı.Sonra forum editörü tarafından aynı kişi olduğu ortaya çıkartılmış ,reklam amaçlı üyelikten üyelikleri silinmişti.Fal için istenen aşırı yüksek fiyatın aslında ne kadar makul , mantıklı ve doğal olduğu inceden inceden yavaş yavaş telkin ediliyor bize .Sanki 6 ay garantili !!!.Hatırlayalım istedim .Yeni üyeler ve takipçiler de dikkat etsin.Kimse parayı sokakta bulmuyor.Bunları yazdığım için bana kızacaklar.Hiç bir mahsuru yok :)

Arkadaşlar, sanırım şu sıralar forumda herzamankinden daha çok fal ve falcı aktivitesi var yani burada şu günlerde fal meraklısından çok falcılar var gibi.Falcıların da bu siteyi yakından takip ettiklerini biliyoruz.Bir örneği için 361-362-363 -363.sayfalara bakabilirsiniz.Burada aynı tek kişi 4-5 üyelik alıp sanki ayrı ayrı kişilermiş gibi bir tiyatro sergileyip bizleri aynı falcıya usul usul yönlendirmeye çalışmışlardı.Sonra forum editörü tarafından aynı kişi olduğu ortaya çıkartılmış ,reklam amaçlı üyelikten üyelikleri silinmişti.Fal için istenen aşırı yüksek fiyatın aslında ne kadar makul , mantıklı ve doğal olduğu inceden inceden yavaş yavaş telkin ediliyor bize .Sanki 6 ay garantili !!!.Hatırlayalım istedim .Yeni üyeler ve takipçiler de dikkat etsin.Kimse parayı sokakta bulmuyor.Bunları yazdığım için bana kızacaklar.Hiç bir mahsuru yok :)

evet canım haklısın sanki dediğin gibi garantili fal diye bişey var o kadar pahalı birde.diyorum geleceği Allah bilir zaten diye,öyle bilselerdi geleceği şimdi fal bakmaz milli piyango,at yarışı gibi oyunlardan çok zengin olurlardı.şuan ki durum ve geçmiş olabiliyor.yakın zaman da kuzenimle gittik kemeraltına sık gittiğim yere fal baktırdık.annesi babası bir trafik kazası atlattı mesela gelecek olarak bunu söylemediler o zaman.ve çok yakını kuzenimin afganistan da düşen helikopterde şehit oldu:KK43:bunu da söylemediler önceden.diyorum her zaman fal eğlenmek,sıkıntı atmak,ve şu anki durum,geçmiş durum için gidilebilir ama gelecek için bişey beklememek gerekir şirke bile girebilir Allah korusun

kızlar metını deneyen varmı yarın gıtmek istiyorum yorumlarınıza göre gıdıcem bana yardımcı olurmusunuzz

Artık fal işinden uzak durma kararı aldım ama bu İzmir fal tecrübelerini dinlememe,yeni falcıları öğrenmeme engel değil değil mi:))))yani sonuçta gitmek isteyen biri olur çevremde..derim ''ben gitmedim ama şöylee biri varmış bir yerde okumuştum'' diyip bir yardımım dokunurEki Görüntüle 370622 o nedenle fal tecrübelerinizi merakla bekiyorum Eki Görüntüle 370623

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar Altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya :KK36: şuan prof. asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine Altındağ da kızlar Yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama Altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =)))))))))) :KK39: Puanım 10/10

Ebru, emel ve yeliz; ulaşılamayan falcılarrr :)
arkadaşlar ya yeliz, ebru ve emel in telefonunu bilennnn biri varsaaa lütfennnnnnnnnn mesaj atabilir mi bana :)

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya :KK36: şuan prof. Asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine altındağ da kızlar yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : Haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =)))))))))) :KK39: Puanım 10/10

canım yaaa nasıl gidicez bu bayana

pakmelenk çim teşekkürler konuştuk bayanla am iş çıkışı karanlık olur bakamam aydınlıkta bakmak gerek dedi haftasonuna kaldı şimdilik anlayacağın. çoook teşekkür ederimmm.
gerçekten iyi mi bakımı

bakımı iyi canımda söylediği olacak dediği şeyler kısa sürede de oluyor, yıllar sonra da oluyor bu nasıl şeydir? şimdi 6-7 yıl evvel söyledikleri gözümün önünde kadına helal olsun diyorum:KK9::KK9::KK9:

Bana da altındağ yıldızana'nın telefonunu verebilirmisiniz.Epeydir fal baktırmadım :)) ama burada takipdeyim böyle bir haber bekliyordum.

bu kezde yıldız ana çıktı:))kızlar ya sevda bana 1 yıl önce tariflediği adamla evlenicen dedi şimdi de yok başkası dio.ben anlamadım.ve onun dediğini başka bi falcıda demişti.bana yardımcı olun lütfen.

X