Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şu bandanalı metini değerlendiren varmı gitmek istiyorum ama ne dersınız kımler baktırdı ön görüleriniz nedir
Arkadaşlar, sanırım şu sıralar forumda herzamankinden daha çok fal ve falcı aktivitesi var yani burada şu günlerde fal meraklısından çok falcılar var gibi.Falcıların da bu siteyi yakından takip ettiklerini biliyoruz.Bir örneği için 361-362-363 -363.sayfalara bakabilirsiniz.Burada aynı tek kişi 4-5 üyelik alıp sanki ayrı ayrı kişilermiş gibi bir tiyatro sergileyip bizleri aynı falcıya usul usul yönlendirmeye çalışmışlardı.Sonra forum editörü tarafından aynı kişi olduğu ortaya çıkartılmış ,reklam amaçlı üyelikten üyelikleri silinmişti.Fal için istenen aşırı yüksek fiyatın aslında ne kadar makul , mantıklı ve doğal olduğu inceden inceden yavaş yavaş telkin ediliyor bize .Sanki 6 ay garantili !!!.Hatırlayalım istedim .Yeni üyeler ve takipçiler de dikkat etsin.Kimse parayı sokakta bulmuyor.Bunları yazdığım için bana kızacaklar.Hiç bir mahsuru yok :)
Kızlar altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya şuan prof. Asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine altındağ da kızlar yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : Haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =)))))))))) Puanım 10/10
O zaman kendisine bir selam yolluyorumbakımı iyi canımda söylediği olacak dediği şeyler kısa sürede de oluyor, yıllar sonra da oluyor bu nasıl şeydir? şimdi 6-7 yıl evvel söyledikleri gözümün önünde kadına helal olsun diyorum
msj atamıyorum numarayı bana msj atarmısın pakmelenk