- 10 Mart 2010
- 60
- 0
gönderdim bile :)
canım ya bana da yollar mısın emel in telefonunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönderdim bile :)
cevap verenlere teşekkür ederimm.. Emel hanım evet aynaya bakıyomuş yüzük takıyomuş falan muhabbetleri var yeşilyurtta oturuyomuş ve herkese çok kaba davrandığı da doğruymuş aynı emelden bahsediyoruz yani.. Polis olduğundan şüphe etiiği kişilere yani genelde tanıdık değilse o şekilde davranıyomuş ikinci gidişinde pamuk gibi oluyomuş.. çok lazım onun numarası bana yaaa neden atıyosunuz yok mu hala elinde numara olan biriiii
o zaman aramıza hoş geldin Ahucan
bu falcılarda fiyatlarını iyice arttırmaya başladı, özellikle de bu forum sayesinde, iyice abarttılar bence... Kızlaragasındaki bir bakım için 45 tl bence hiç ucuz değil. Şu fırıncı cafedeki reyhanın bakım ücreti ne kadar acaba, giden arkadaş bizi bilgilendirir misin?
Denizimsii bize emel in telefonunu verir misinnnnn
Denizimsii bize emel in telefonunu verir misinnnnn
denizimsi emelin telefon numarasını silmiş malesef.. ama adresi varmış ben şuan istanbuldayım adresini verebilirse ve sen gidersen telefonuna da ulaşmış oluruz diye ümit ediyorum
offfff tüh kötü olmuş yaaa. gidip eli boş dönmek var. telefonu olan başka kimse yok mu acaba ya? randevulu bakıyormuş ya yeşilyurt bana uzak kalıyorrr maalesef
bu falcılarda fiyatlarını iyice arttırmaya başladı, özellikle de bu forum sayesinde, iyice abarttılar bence... Kızlaragasındaki bir bakım için 45 tl bence hiç ucuz değil. Şu fırıncı cafedeki reyhanın bakım ücreti ne kadar acaba, giden arkadaş bizi bilgilendirir misin?
şöyle ki benim ce eee ben geldim diyecek bir vaktim yok yani gidince baktırmalı ve dönmeliyim zaten k.yakadayım. ama biri gider ve telefonunu öğrenirse bana da haber versiinnn.
ahh denizimsii neden sildin no yu