Kızlar altındağ da yıllar evvel müdavimi olduğum kapısında yatıp kalktığım diyeceğim bir falcım vardı onu bulamıyordum ne söylediyse oldu hayatmın falcısı çookk tatlı bir insan hem yön veren pozitif enerjisi dışında sevdiğimi bana geri döndüren vs..... Bana 6 yıl evvel hastane bağlantılı iş varp patronun seni elinde hooopp tutup yükseltecek ve senden tek beklentisi iş demişti ve bu işi kuzenin ayarlayacak falan dahaaa neler neler yemin ederim bu kadına bayılıyorum ben ya
şuan prof. Asistanıyım ve kuzenimin çalıştığı hastane ana bilim dalı başkanıydı maaşım olsun, çevrem olsun inanılmaz bu kadını yıllar sonra tekrar buldum yine altındağ da kızlar yıldızana adındaki bu kadın benim hayatımı tümden bilen bi hanım, o kadaaarr falcılara gittim,hepsini sizlerle paylaşmaya çalıştım ama altındağdaki yıldızana gibisini hep aradım. Sonuç : Haftasonu bakıma evine gittim değişik bi tarzı var köylü desen köylü değil, sosyetik desen değil normal bir ev hanımı gibi ama kilolu biraz ben onun falını çok özlemişim ya =))) gelelim bakıma kahve falının içine çakmak çakıp çağırma ile bakıyo ama o kadar güleryüzlüki hiçç korkmuyorsunuz. Söyledikleri beni çookk mutlu etti, geçmiş, şuanki durum olsun zaten gelecek öngörüsü süperr kesinlikle müdavimiyim yinee hemde 25 lira gülistandan farkı fiyatı =))))))))))
Puanım 10/10