İzmir'deki Falcılar

numarasına ulaştıysan bana da verir misin canm

ben gittigim zaman 25 e kahve baktırdım... bide iskambil falı bakıyomuş o da 30 liraymş..

hayır arkadaşlar hala emel'in telefonuna ulaşamadım.. nerede bu emele gidenler bilmiyorum.. takıntı haline geldi bu emel bende çünkü okaar çok duydumki çatlıcam meraktan.. hadi bulalım şu emeli de telefonunudaaaa...

Yaaşşaaasıınn bende Emel in telefonunu istiyoruumm. Bilen birilerimi varmışş çookk sevindim yaa inşallah kabul eder bizleriii

Oncelikle icten ic dokusunu cok etkilenerek okudum... umarım kırıklığın kırgınlığın kısa sürede geçsin. ben de senin gibi falcıların içimizden geçenleri okuduklarını düşünüyorum. ya da bazen bazılarımızla daha iyi bağ kurduklarını, biraz tesadüf, biraz enerji falan filan. ama aklıma su geldi: bahsettigin kisinin evlililigi sadece kağıt üstünde sürüyor olmasın?

Bana gelince: Gülistan'a ilk gittiğimde evliliğim çok fena durumdaydı. bana evliliğimde sorun yokmuş gibi konuştu. tuhaf. ben kendim sordum. ama bu kez de sorunlar eskide kalmış gibi konuştu ve sen eşini seçmişsin dedi.

sonra boşandık. (ki boşanma olayını, daisy murat bildi. ona gittiğimde, boşanma lafı yoktu. sorun vardı evet ama sonuca baglanmıyordu bir türlü murat takır takır saydı, zamanıyla, oluş şekli ve nedeniyle. cok ozel oldugu için yazmaya cekindigim daha pek cok seyi bildi. ustelik danısmak istedigim konu evliligimdi ama o diger konunun üstünde durarak beni resmen dumur etti. 1,5 ay sonra bosandık. murat başka şeyler de söyledi ki henüz onlar olmadı. coook iddialı konustu ama ben olacağını sanmıyorum. ki o soylerken de olmayacagını dusunuyordum ve artık soylediklerine kafayı da takmıyorum.)

boşanmadan sonra gülistan'a bir arkadaşım giderken onu kırmamak için gittim. (arkadaşım bana yardımcı olmaya çalışıyordu, yazık uğraşmış bulmuş, ayıp olmasın dedim.) boşandığımı söyledi... ve uzgunum donus yok size dedi. onun dışında çok da güzel şeyler söyledi aslında. ama kafamda bir şey vardı ki, onu bilemedi. ben sorunca, bir şeyler söyledi ama... bilmiyorum, pek derme çatmaydı. (gerci oyle guzel seyler soyledi ki... keske olsa)

mesela butun falcılar kızımın coook iyi okuyacagını matematik zekası oldugunu soyluyorlar ama benimkinin aklı fıkrı dans etmede :)

kısacası her dedikleri cıkmıyor. cıkamaz. bazı şeyleri biliyor bazılarını bilmiyorlar. o yüzden cok takılmamalı soylenenlere. ya da birimize gore iyi olan digerine gore basarısız olabiliyor. bu kesin.

olumlu dusunun kızlar. iyi olacagını sanıp deli gibi istedigimiz seylerin olmaması hayrımıza olabilir. ya da kotu gorunenin arkasından iyilik gelebilir. kendinize inanın, kendinize guvenin... onurlu davranın. kendinize yakıstırmayacagını hiç bir seyi yapmayın. benim yeni parolam budur. inanın iyi geliyor. ve arkasından iyi seyler gelecegine en azından iyi karsılayacagıma eminim.

herkese sevgiler...

denizimsi emelin telefon numarasını silmiş malesef.. ama adresi varmış ben şuan istanbuldayım adresini verebilirse ve sen gidersen telefonuna da ulaşmış oluruz diye ümit ediyorum

offfff tüh kötü olmuş yaaa. gidip eli boş dönmek var. telefonu olan başka kimse yok mu acaba ya? randevulu bakıyormuş ya yeşilyurt bana uzak kalıyorrr maalesef

offfff tüh kötü olmuş yaaa. gidip eli boş dönmek var. telefonu olan başka kimse yok mu acaba ya? randevulu bakıyormuş ya yeşilyurt bana uzak kalıyorrr maalesef

olsun canım telefonunuz yoktu adresnizi aldım arkadaştan bu vardı geldim dersin bakar nolcak
nerede oturuyosun sen?

şöyle ki benim ce eee ben geldim diyecek bir vaktim yok yani gidince baktırmalı ve dönmeliyim zaten k.yakadayım. ama biri gider ve telefonunu öğrenirse bana da haber versiinnn.
ahh denizimsii neden sildin no yu

evet kafve yada tarot olsa fiat fazla ama ben 45 tl boş fincan baktırdım yarımsaatden fazla sürdü ve ilk kez baktırdım banada degişik gelmişti ilk duydugumda boş fincanda kahve yada başka bişey içmedigin bir fincandan ne görülür diye ama hiç pişman olmadım su falı kadar güzeldi boş bir fincanı mutfaktan istedi ve kahve kapatır gibi kapatıp bişeyler okuyup dilek tutturdu ve açar açmaz tutdugum dilegi söyledi ve devamı harikaydı ve daha önce angel dışında birinin boş fincana baktıgına denk gelmemiştim bu nedenle ucuz denemeye deger dedim :)

ne ebruymuş arkadaşlar bir telefon numarası olan çıkmadı bari bilen varsa özelden atıversin bene :)

şöyle ki benim ce eee ben geldim diyecek bir vaktim yok yani gidince baktırmalı ve dönmeliyim zaten k.yakadayım. ama biri gider ve telefonunu öğrenirse bana da haber versiinnn.
ahh denizimsii neden sildin no yu

aman canım gitmişken baktırrsın işte, ben ne yapayım istanbulda yaşıyorum kışları

abaaaav 1 gün nete girmedim millet döktürmüş vallaaa:)) Bu arada fal dışında başıma ne geldi anlatim de rahatlim:kirada oturuyorum.elektrik sayacım da ev sahibim üzerine değildi.eski ev sahibi de aboneliğini iptal ettirmiş:)))dün bi baktım sayacım yok:)) abaaaavvvvvv bu gün tüm gün tedaşta sayaç peşinde koştum ''abii bii sayaaaç nolur bi sayaaaaaç,sayacımııı veriin banaaaaaaaaa'' diye sayaç peşinde koştum..ulaaaaaa sevgilim olsa bu kadar koşturmazdım beeee:))allaaaah kimseyi elektirksiz bırakmasınEki Görüntüle 369462

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…