İzmir'deki Falcılar

Pakmelenk sana sormadan azcık Yıldızana numarasını dağıttım ama ayıp mı ettim

Yaa bende burada duyup (falcı eeebbrruunun nosuna ulaşamadığımda) ihtiyaç duyduğumda, tel nosuna ulaşamadığımda sinir olmuştum.Bu durum hepimizin yararına olacak bi iş bence, böyle falcıları bulmak çok güç artık yıldızana uğraşıodur tellerle biraz ama oda bu kadar iyi olmasaydı inşallah bana kızmaz

pakmelenk yaklaşık ne kadar sürüyor bakım

Neden kızsın yahuu..hem o kadar iyi ol hem kendini 1-2 kişiye saklaa..olmaz öleee şeyyy Yıldızana kendini insanlığa adamış biridir

pazar günü karşıyakaya tülin ablaya gittik ama malesef izinliymiş başka bir bayanı övdüler hadi gitmişken deneyelim dedik ama burnumuzdan geldi rezalet kadının adı seldaydı galiba esmer bir hanım ne tülin nede fatoşun yerini asla tutamaz bilginize paylaşmak istedim :) birde bu yıldız ana evdemi bakıyor yerini bilen varmı ?

evet evde bakıyormuş bende 2 gibi gideceğim

İnşallah fiyatı artmasın soraa bende mağdur olacam neyse 100de olsa giderim eskiden olduğu gibi beni uyarmaya iyi bakıma devam etsin de.. bakımı durumuna göre değişio canım yaa yarım saatte sürüo 20 dk da 40 dk ka da yani senin durumunu çözmeden göndermiyo yani balkonlar insan dolsa bile seni tatmin etmeden bırakmıyo, yada birde akşam saatleri bakım yapmıyor, bilginize arkadaşlar..

Kızlar henüz msj hakkım olmadığı için Yıldızananın numarasını gönderemiyorummm..

mesaj kutusunu boşalttım.Yıldızana telefonunu bekliyorum.Yollar mısınız ? evet mi ?

Naciye'nin bakım tarzını sevdim.Dolu dolu bakması ayrı bir artıydı.Aslında arkadaşlarıma 20 dakika kadar bakmış benimki daha uzun sürdü .Geçmişten bahsetmedi galiba çok iyi hatırlamıyorum.Falın 3 de biri şimdiki zaman diğeri gelecek odaklıydı.Bir ara nisan mayıs ayı gibi 2 kişiyle birlikte yurt dışına gitme hazırlıkları içinde olduğmu söyledi. 2 kişiyle birlikte1 hafta öncesinden 3 arkadaş 5 günlüğüne yazın yurtdışı yapmayı planlamıştık. Sonra yazın izinde yapılması gereken başka acil işlerden dolayı 3 gün sonra önce ben sonra dğer arkadaşım bu plandan vazgemiştik.Naciyenin bu olayı şu an ya da gelecek olarak algıladığını düşünmüştüm.Düşündüğüm ama iptal ettiğim bir olay dedim.Bir bana bir önüne baktı ama bu iş odaklı dedi.İmkansız dedim.Amaaa 4 gün önce iş yerimn beni 2 kişiyle birlikte nisanda yurt dışına 4 günlüğüne göndereceği belli oldu.Bu ihtimali çok düşük aklımın ucundan geçmeyen bir olay.Ve bu olsun diye ne istek ne de başvuruda bulunmuştum.Gerçi birkaç başka falcı da bu olayı eksik gedikte olsa bir şekilde görmşlerdi .Kimi ülkeyi bildi ama tek gdiyorsun dedi.Kimi 3 kişiyle şehir dışına çkıyorsun dedi.Kimi 3 kişiyle yurt dışına gidiyorsun gelecek kış 3 hafta için vs vs dedi.Belki olay aralığı çok yakın olduğu için net görmüştür Naciye .Ama asıl etkileyen şimdiye ait bazı durumların benim bilmediğim nedenleri hakkında doğru yorum yapması. Bunu başka arkadaşıma da yapmış onu da etkilemiş.Gelecek için söylenenler yine ortalamanın üstünde olarak gördğm falcıların syledikleriyle % 70 uyumlu.Ve Naciye hanım 25 dakika boyunca hiç laf yuvarlamadı, çevir kazı yanmasın yapmadı,ağzımdan laf almaya çalışmadı.Yüzüme mimiklerime bakarak zorlama karakter analizleri yapma çabasına girmedi.Ve bu fala20tl ödedim.Helal olsun.
Denizimsii onu başarılı bulmamın sebebi bunlar .Tabii gelecekte söyledikleri çıkar mı bilmiyoruz.Belki de onun da bazı falcılar gibi tek atımlık barutu vardı ya da vakti zamanına denk geldi bilemem.

Naciye ne yazık ki yok piyasada şu anda.

Şimdi yeni merakımız Yıldızana

Son düzenleme:
bende istiyorumm.demiştim kızlar banada özelden mesaj yollayın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Yildizana Yildizana Yildizana oy oy pakmelenk senden çok özür diliyorum ben hayatımda bu kadar berbat falci gormedim tam yarım saat Tutturmak için ugrasti yok ayağını oraya yok elini oraya koy tam bir kabustu yok yakında is bulacaksın 2 yıldır çalışıyorum ama o da anladi atislar bir turlu tutmuyor para almadi . inanın hala gülüyorum

sanki biraz pilates yaptırmış ama para almaması iyi olmuş.
diğer yorumcuları da bekliyorum

kızlar kızlarağasında yayla cafe ,necco cafe diye de biliniyo,orada berk var..herşeyi bildi herşeyi ama....hafta sonu oradaydık aile boyu gittik :) üst katta bakıyo, ben girmeden nişan yüzüğümü bide tektaşı sakladım cebime, kahve falını açtığı anda a aa aaa dedi,ne saklıyosun benden kolyemi yüzükmü dedi,çıkart onu takmanı istiyorum hemen dedi,ben şoktan gülüyorum sadece tabi nasıl bildin diyorum bakıyo öyle,cebimden çıkarttım taktım ,ay cidden saklamış allahseni kahretmeye dedi kızdı bayağı sen bul diye sakladım dedim..sonraki herşeyi bildi nişanlımı tamamiyle tarif etti,annesinin hasta olduğunu bildi,ev hayatını bildi iş ortamını söyledi gelecekle ilgili söyledi...sonuç en kısa sürede tarota baktırmaya gidicem ona :)) şiddetle tavsiye ediyorum kardeşim ve annemde çok memnun kaldı,,bu berk yeni başlayan bi dizi varya eve düşen yıldırım diye,işte oradaki sarışın kıza da bi kere fal baktığını söylemiş kardeşime,ona oyuncu olacağını ve güzellik yarışmasında da derece alacağını söylemiş,kardeşiminde tek hedefi oyuncu olmak sende oyuncu olacaksın demiş,o kıza da demiştim demiş....kardeşim de çok şaşırdı nasıl bilebildi benim hayalimdeki şeyi dedi..anneminde öyle her dediği doğru çıkmış...tavsiye ederim kızlar.yeri sevdam cafenin sokağına sapmadan solda.özellikle oraya gitmedik,kahve içelim dedik fal varmı deyince öylesine baktıralım dedik ama keşke daha önce keşfetseydim...bu arada fal 12,50 tl tarot 25 miş.

Ben gönderdim ama oda boş çıktı baksanıza burcum beğenmemiş.:))))) Naciyeyi bulan olursa haber versin :)) başka gidecek falcı kalmadı.

Teşekkür ederim Sevcan62 .Naciye'yi bulursam, duyarsam hemen haber veririm.Belki bu forumdan haberi gelir ama kısa vadede sanmam.Fırsattan istifade birileri de' Naciye benim' diye fal bakmaya başlamasın :)ya da isim benzerliği olmasın sakın.Naciye Hanım kısa boylu ,ufak tefek ,boyun hizasında boyalı sarı saçlı ,esmer 35 -45 yaşlarında bir kadın.

ilginç ,fiyat da uygun.zaman bulunca gidilecekler listesine yazdım bakalım.Paylaşım için sağol =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…