İzmir'deki Falcılar

belgin artık 150 lira olmuş.. gülistanı bilmiyorum ama emel hanım varmış bi kaç mesajdır yazıyorum bilenler telefonunu versin diye ama henuz kimseden ses çıkmad halbuki baya kişide telefonunun olduğunu ilk sayfalardan anlıyabiliyoruz :KK70:
bu emel istanbula taşındı diyolar eskiden yeşilyurtta oturuyomuş kedi evinde bakıyomuş. memnun olmayan kimse görmedimm daha ama bulamıyorum ulaşamıyorum, ulaşabilirsem haber weririm söylediği herşey çıkıyomuşş

evet ben de duydum ama bu Aynaya bakıp yüzük takan Emel mi..sanki öyle 2 kişi var gibi Aynı isimde..sen hangisinden bahsediyorsun?sanki bir ara Yüzük takan iki ayrı Emelden bahsedilmişti de...

evet ben de duydum ama bu Aynaya bakıp yüzük takan Emel mi..sanki öyle 2 kişi var gibi Aynı isimde..sen hangisinden bahsediyorsun?sanki bir ara Yüzük takan iki ayrı Emelden bahsedilmişti de...
kusura bakmayın iş yorgunluğu..saçma sapan bir cümle olmuş yeni fark ettim $21.gif

Gülistan iyi bir geçmiş ve şimdiki an falcısı ama gelecek öngörüsü zayıf.Onu fırıncı kafede 25tl ya fal bakarken tanıdım.3 tanıdığım da benden sonra gittiler.2 si 50 tl dan baktırmak zorunda kaldılar:KK43:Onlar da aynı fikirde.Falının %75 i geçmiş ve şimdiki zamandan oluşuyor.Ancak onunla ilgili yaşadığım önemli bir hayal kırıklığı var.Hayatımda dönüm noktası olan bir olay oldu.Hani insan hayatında unutulmayacak zamanlar vardır .O olay sizi değiştirir ,yeni şeyler katar ya da alır sizden.O olay oldu diye yaşamınızda bir çok taş yerinden oynar.Sonra yeniden farklı bir düzene geçersiniz.KIsacası hayatınızda iz bırakır.Bu olayın olacağını olmadan 2 yıl önce Belgin söylemişti ama inanmamıştım ya da önemsememiştim diyeyim .Olmaz gibi gelmişti ve unuttum gitti.Aradan 2 yıl geçti Sevdaya gittim kadın bana benim çoktan unuttuğum,aldrmadığım bu durumu söyledi 7-8 ay içinde bu olucak dedi.Şaşırdım çünkü Belginin söylediği olayı hatırlatmıştı ama hala inanasım gelmediği için aynı gün hatta sevdanın falından 2 saat sonra gülistana gittim.Onun için de forumda iyi falcı denildiği için bakalım o da aynı şeyleri mi söyleyecek merakıyla ona da fal baktırdım.Gülstana ilk gidişimdi.O kendiliğnden bu olayı görecek mi diye bekledim fal bitti Belgin ve sevdanın olacağını söylediği şeylerden hiç bahsetmedi.O zaman ben sordum böyle bir olay yaşanacak mı bu konu böyle mi gelişecek diye.'asla asla böyle bir şey yok ,ben böyle bir şey görmüyorum ' dedi kafasını 2 yana sallayarak.Ve altını çizerek olmayacağını söylediği olay tam 3 ay sonra bütün ağırlğıyla oldu (sevdanın dediğinden 5 ay erken)Bu kadar yakın gelecekte böylesine önemli bir olayı ıskalaması hiç hissetmemesi ,görememesi tam tersine olmayacağını hissetmesinin yorumunu size bırakıyorum artık.
Sevda ve Belginin de söylediklerinden çıkmayan oldu ama onların ki daha ıvır zıvır şeyler içindi .Onlarla ilgili böylesine bir hayal kırıklığı yaşamadım.

Dün naciye hanıma fal baktırdım. Genel olarak söylediği şeyler isabetliydi. Baştan söylüyor iyi veya kötü ne olsa söylüyorum diye ama genel olarak güzel şeyler söylediği için falını bekliyorum şuan :)

Onun dışında müjgan kafe selda'nın söylediği iki olayı -bu hafta için konuşmuştu.- yaşadım :)

Naciye nerede bakıyor ve ücreti nedir?

Son zamanlardaki fal maceralarımı kısaca özet geçmek istiyorum ki arkadaşlara bilgilendirme olsun.

Ebru : Bu kadın karşıyakada bakıyor beni bir arkadaşım götürdü. Kütüphane tarzı bir odada bakıyor evi çok temizdi ve her yerde tütsü vardı çok entrasandı. Her neyse fala geçiyorum. Ebru her gün veya haftanın belirli günleri bakmıyor. Cuma Perşembe bakmıyor olarak biliyordum ama öyle değilmiş. Ayın bazı günlerinde bakıyor belirli kişilere bakıyor. Falı bir saat falan sürüyor benim çok çok etkilendiğim bi falcı gerçekten suya yüzüğünü atıyor senin konuşmana izin vermeden pat pat herşeyi söylüyor. Soru sorucak bişey bulamadım. Çok uç noktaları dahi tarihiyle verdi. Verdiği tarfihleri bekliyorum. Bi dahada gidemem çünkü yılda bir defa bakıyormuş. Bakım ücreti 20tl. Yıldızname.

Berke : Çok önerilerin üzerine gittim, atıp tutan biri diyemem ama baya baya falı pek çıktı diyemem. Genel bakımı iyidi. Ama elektiriğim hiç tutmadı. Bir daha gider miyim hayır.

Ayten : Bu kadına bir defa baktırdım bir tarihler verdi ama hatırlamıyorum o an için falını beğenmiştim. Bir daha gideceğim bu yüzden.

Şimdilik bu kadar yazıcam. Devamı gece veya yarın yazarım zamanım yok.
Bu Ebru'ya nasıl ulaşabiliriz? Telefon mu randave mu? ayrıca bey olursa bakım yapıyor mu? Erkek arkadaşım yurtdışı için hayli kararsızda , evde bakıyorsa giderim dedi. :)

Gülistan iyi bir geçmiş ve şimdiki an falcısı ama gelecek öngörüsü zayıf.Onu fırıncı kafede 25tl ya fal bakarken tanıdım.3 tanıdığım da benden sonra gittiler.2 si 50 tl dan baktırmak zorunda kaldılar:KK43:Onlar da aynı fikirde.Falının %75 i geçmiş ve şimdiki zamandan oluşuyor.Ancak onunla ilgili yaşadığım önemli bir hayal kırıklığı var.Hayatımda dönüm noktası olan bir olay oldu.Hani insan hayatında unutulmayacak zamanlar vardır .O olay sizi değiştirir ,yeni şeyler katar ya da alır sizden.O olay oldu diye yaşamınızda bir çok taş yerinden oynar.Sonra yeniden farklı bir düzene geçersiniz.KIsacası hayatınızda iz bırakır.Bu olayın olacağını olmadan 2 yıl önce Belgin söylemişti ama inanmamıştım ya da önemsememiştim diyeyim .Olmaz gibi gelmişti ve unuttum gitti.Aradan 2 yıl geçti Sevdaya gittim kadın bana benim çoktan unuttuğum,aldrmadığım bu durumu söyledi 7-8 ay içinde bu olucak dedi.Şaşırdım çünkü Belginin söylediği olayı hatırlatmıştı ama hala inanasım gelmediği için aynı gün hatta sevdanın falından 2 saat sonra gülistana gittim.Onun için de forumda iyi falcı denildiği için bakalım o da aynı şeyleri mi söyleyecek merakıyla ona da fal baktırdım.Gülstana ilk gidişimdi.O kendiliğnden bu olayı görecek mi diye bekledim fal bitti Belgin ve sevdanın olacağını söylediği şeylerden hiç bahsetmedi.O zaman ben sordum böyle bir olay yaşanacak mı bu konu böyle mi gelişecek diye.'asla asla böyle bir şey yok ,ben böyle bir şey görmüyorum ' dedi kafasını 2 yana sallayarak.Ve altını çizerek olmayacağını söylediği olay tam 3 ay sonra bütün ağırlğıyla oldu (sevdanın dediğinden 5 ay erken)Bu kadar yakın gelecekte böylesine önemli bir olayı ıskalaması hiç hissetmemesi ,görememesi tam tersine olmayacağını hissetmesinin yorumunu size bırakıyorum artık.
Sevda ve Belginin de söylediklerinden çıkmayan oldu ama onların ki daha ıvır zıvır şeyler içindi .Onlarla ilgili böylesine bir hayal kırıklığı yaşamadım.

Hem sizin mesajınıza cevap vermek istiyorum hem de içimdeki bir kırgınlığı paylaşmak istiyorum: Ünv. dönemi bir falcıya falla çok ilgilenen bir arkadaşım sayesinde fal baktırdım ve her dediğini malesef yaşadım fakat yıllarca faldan uzak durdum ya da merak etmedim diyelim.Üzerine çok sıkıntılı bir dönemimde Gülistan'ı önerdiler.Gittim ve Gülistan olması çok düşük bir olayı öngördü( o dönem görüştüğüm eski erkek arkadaşımın İstanbul'a tayini çıkacağını söyledi..oysa ki onların tayin dönemi geçmişti ve benim arkadaşımın tayini çıkmamıştı ve zaten de yılının tamamlanmasına 3 yıl olduğu için çıkamazdı ama ne olduysa birden kurum yasal düzenleme yaptı ve Gülistan'ın dediği dönemde benim arkadaşımın tayini çıktı ve İstanbul'a 10 gün içinde taşınmak zorunda kaldı oysa ki çıkacak olsa aylar önce çıkmalıydı..ve benle ilgili dedikleri de çıktı)Kendisine 2 defa gittim ama söyledikleri çıkıyor diye gitmekten kaçındım çünkü bana söylediği tarihte dediği teklif geldi bana ama ben ''acaba hayır dersem ne olur,ne değişir'' diye düşündüm ve normalde kabul edeceğim şeyi reddetttim:))O dönem Muratla tanıştım.ve sonrasında da Müjganla ama ikisinin de dedikleri birbirine o kadar benzerdi ki.tek fark Gülistan kadar detaya girmiyorlardı.daha yüzeysel çerçevede bakıyorlardı.Geçmişle ilgili bana beklediğim kişinin söylediği şeyleri birebir söylüyorlardı ve ben şöyle düşünüyordum:''O da bana aynısını söylemişti falda da çıktı demek ki doğru'' evet saçma ama o kişiyi tanımıyordum doğrudüzgün ve zaten güven sorunu yaşıyordum,kafam karışıyor,kararsız kalıyordum ve her defasında Daisy'ye uğruyordum.arkadaşlarımdan da çoğunu götürdüm ve çoğunda ''nasılll yaaaa bu dediği de mi olduu'' olayına şahit oldum 1 arkadaşım hariç ki bir tek onda çıkmadı Murat ve Müjgan'ın dedikleri..Neyse gelelim en son yaşadığım olaya(ki öğreneli 30 dakika olmadı..inanın çok üzgünüm) Biriyle tanıştım.2 ay önce de bu kişiyle ilgili Müjgan'a gittim ..siz çok iyi dost olacaksınızz,sevgili olacaksınız çok büyük bir aşk yaşayacaksınız demişti ama ben gene de içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım ve gözlemleyerek,ağırdan alarak,hemen güvenmeyerek ilerlemeye çalıştım sonuçta fala göre davranış belirleyecek değilim.kafama oturmayan bir şeyler vardı,sorduğumda da fazla mantıklı cevaplar alıyordum bu kişiden bu konu da bende daha çok soru işareti oluşturuyordu.3 hafta önce gene Müjgan'a gittim ''geçmişte evlenip boşandığını söylüyor ama beni rahatsız eden bir şey var tanımlayamıyorum dedim( ki her gün geç saatlere kadar konuşuyor mesajlaşıyorduk ama gene dee dürtüyor bir şey..)dedi ki '' yokk anaam sen kuruyorssunn boşanmış bu..yüzük yok'' dedi.ama gene de şüphem gitmedi..çevresi geniş olan bir arkadaşımdan rica ettim şu işi yapan bir tanıdığın var mı diye ve tesadüfen bağlantı buldu ve demin aradı dedi ki '' Sakın üzülme ama bu adam evli''.''emin misin'' dedim ki emin olmasa zaten bana sonuç bildirmezdi..neyse demek istediğim şu: Kendimi şanslı hissediyorum.kim ne derse desin mantığımı asla bir kenara atmadım ve düşününce vicdanımı rahatsız edecek hiç bir şey de yaşamadım ve mesafeli davrandım.Dün sorsanız farklı düşünüyordum ama bu gün bunu yaşadıktan sonra ne kadar iyi bir falcı da olsa uzak durmak istiyorum ki fal baktırdığım bu kadar kişi içinde bu durumda bir tek Gülistan'ın ve ismini bilmediğim bir kişinin falı bende çıkmış oluyor diğerlerinin malesef hayır.zaten kendime kızıyorum..son bir yıla kadar saçma bulduğum,anlamsız bulduğum fal olayını nasıl 1 yılda alışkanlık haline getirdim anlamadım

Mesajım da yanlış anlaşılmasın.bir nevi iç dökme gibi oldu..sanırım bazen istediğimiz cevapları veren falcıları gerçeği biliyor olarak değerlendiriyoruz..oysaki belki de onlar bizim ne istediğimiizi,ne beklediğimizi biliyorlar

hıı bu arada tekrar yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapayım:))) benim tatil günlerim normal tatil günlerinden biraz farklı..iş yoğunluğum da farklı o nedenle o kişinin tatil günü benim iş günüme,benim iş günüm de onun tatiline denk geliyordu o nedenle görüşmemiz zaten sıkıntı oluyordu ama her gün mesajlaşıyor ya da telde konuşuyorduk hatta ben akşam 9dan sonra uygun olduğum için 9dan sonra telefonlaşıyorduk..bazen gece 11-12 de aradığı oluyordu..ama evli çıktı...bundan sonra tanıştığımız insanlarla nüfus müdürlüğüne gidip bekardır belgesi mi almalıyız ne yapmalıyız anlamadım gitti..

mrb Hilari; emel hnm için bana özel msj atmışsın. Artık o hesabı kullanmadıım için sana buradan cvp yazıyorum. Ben geçen yıl emel hanıma gitmiştim ama kadın çok kaba davrandı bakmamak için bin dereden su getirdi, ben de sinirlendim bi daha gitmedim ve sanırım o sırada da telefonunu attım. Yani şu an telefonu bende yok :KK43: umarım bir an önce bulursun

Ayrıca ben Gülistana gittim. şu ana kadar gittiğim en yetenekli falcı diyebilirim. Fiyatının pahalı olması sanırım bilinçli yapılmış, günde 10 kişiye bakarım ama sağlam bakarım mantığı var, zaten 1 günde onlarca kişiye bakan bi falcıdan nasıl bi verim alınabilirki... Gülistanın dedikleri çıkar ya da çıkmaz bilmiyorum ama gerçekten de boş olmadığı kesin.

Yani demek istediğim; şu falcı çok önemli bişeyi bilemedi diye beni hayal kırıklığına uğrattı şeklinde düşünmek bana pek mantıklı gelmiyor. Sonuçta falcı hangisi olursa olsun o an içine öyle doğmuştur ve hiçbirinin söylediğinin taahhütü zaten yok. Mesela bende sevda için aynı şeyleri yazabilirim, dediklerinin aksi oldu ve bahsetmeyince özellikle sorduğum bi olayı boşver öyle bişe görmedim bile diye geçiştirdi ki bu da sevdanın boş olduğunu göstermez, bana deil ama bisürü insana çıkmış söyledikleri.

Ne sevda ne gülistan ne de bi başkası, hiçbiri beni ilgilendirmez ama şahsi fikrimi sorarsanız gülistanı tercih ederim. Bakalım hayırlısı, göreceğiz dedikleri olacak mı yoksa olmayacak mı.

Ben de karsıyakadakı yıldızname bakan ebruyu merak ediyorum. Haberi olan varsa özel msj yazarsa sevinirim, hepinize iyi fallar :)

cevap verenlere teşekkür ederimm.. Emel hanım evet aynaya bakıyomuş yüzük takıyomuş falan muhabbetleri var yeşilyurtta oturuyomuş ve herkese çok kaba davrandığı da doğruymuş aynı emelden bahsediyoruz yani.. polis olduğundan şüphe etiiği kişilere yani genelde tanıdık değilse o şekilde davranıyomuş ikinci gidişinde pamuk gibi oluyomuş.. çok lazım onun numarası bana yaaa neden atıyosunuz :KK43: yok mu hala elinde numara olan biriiii

arkadaşlar dün bi falcı ya gittim reyhan hanım diye biri.. fırıncı cafede çalışıyo belki burayı daha önceden duymşsunuzdr..gülistanda burda bakıyodu ama ayrılmş..nyse ilk bu falcıya giderken tereddüt etmiştim aradaşlarım bana onu okdar cok övmüştü ki bn yinede pek inanmamştım ii bakıcana ama umdugumdan da çok ii bi fal bakıyo..gitmenizi öneririm randevuyla calışıyolarr bayabi kalabalık oluyoo ben gittigimde nerdeyse 2 saat kadar beklemiştim..önümzdeki hafta tekrar gtmiyi düşünüyoruz aradaşlarlaa :))

arkadaşlar dün bi falcı ya gittim reyhan hanım diye biri.. fırıncı cafede çalışıyo belki burayı daha önceden duymşsunuzdr..gülistanda burda bakıyodu ama ayrılmş..nyse ilk bu falcıya giderken tereddüt etmiştim aradaşlarım bana onu okdar cok övmüştü ki bn yinede pek inanmamştım ii bakıcana ama umdugumdan da çok ii bi fal bakıyo..gitmenizi öneririm randevuyla calışıyolarr bayabi kalabalık oluyoo ben gittigimde nerdeyse 2 saat kadar beklemiştim..önümzdeki hafta tekrar gtmiyi düşünüyoruz aradaşlarlaa :))

Ahucan sen ilk defa mesaj yazıyorsun ve ilk mesajda gülistan geçmişimizi ve bu forumda iyi takipçi izlenimi veriyorsun, yanlış anlaşılmasında mesaj 1 gol 1 gibi direk Reyhan hanımı övmen, tavsiyen şaşırttı beni!! reyhan hanımla ilgili hiç kimse yorum yapmıyordu çünkü????????

Arkadaşlarrr,
Herkes birileri için yorumlarını yazmış gerçi ben de yazmıştım önceki sayfalarda gittiklerimi. bakım açısından en etkileyici olan benim için de Gülistan dı. gerçi 75 tl verince etkilenmemeniz elde değil tabii :)
ben şimdi daha önceki sayfalarda bir arkadaşın bahsettiği k.yakada fal bakan sakat bir kadın varmış onu ve yeşilyurttaki emel i merak ediyorum. Emel in telefonunu bilen varsa bana mesaj atabilir mi? ve gelecekle ilgili öngörüleri ne kadar doğru???

Ahucan sen ilk defa mesaj yazıyorsun ve ilk mesajda gülistan geçmişimizi ve bu forumda iyi takipçi izlenimi veriyorsun, yanlış anlaşılmasında mesaj 1 gol 1 gibi direk Reyhan hanımı övmen, tavsiyen şaşırttı beni!! reyhan hanımla ilgili hiç kimse yorum yapmıyordu çünkü????????
canım tamm saşırmakta haklı olabılırsın ama ben zaten bu siteyi uzun zamndan beri takıp ediyodum ama üye degildim bnde fal meraklısı oldugum için burdan yani sizlerden ögrendgm falcıların bir çoguna gittim en son da reyhan hanımı bi arkadaşım denemiş bnde ondan duyup gitmiştim daha öncede dedgim gibi... bn reyhan hanımdan memnun kaldım memnun kaldgm içinde burda tanıtımını yaptım siz nasıl diger falcıları öneriyosanız bnde memnun kaldgm birini önermek istedim..

ben uzun bir aradan sonra salı günü metoşdaydım iyikide gitmişim moralim yerine geldi, dünde angela boş fincan baktırmaya gittim, yine şokladı beni bom boş bir fincanda okadar şeyi nasıl gördü inanamadım kahve, tarotdan çok farklı bir fal vede ucuz 45 tl denemeye deger bu arada tekerlekli sandalyede birinden bahsediliyor tanıyan yada ulaşabilen oldumu denemek gerek tanıyan varsa banada yazarmısınız merak ettim :KK17:

bu falcılarda fiyatlarını iyice arttırmaya başladı, özellikle de bu forum sayesinde, iyice abarttılar bence... Kızlaragasındaki bir bakım için 45 tl bence hiç ucuz değil. Şu fırıncı cafedeki reyhanın bakım ücreti ne kadar acaba, giden arkadaş bizi bilgilendirir misin?

Son düzenleme:
Şimdi kısaca son zamanda baktırdığım falcılar hakkında özet geçeceğim.

Tülin : Tülin hanıma üst üste baktırmamak gerek, en son Ocak ayında baktırdım sanıyorum. Şubat 28 için Mart 13 için söylediği bütün durumlar çıktı. Hemde aynı gün. Şuan ki durumumu benim en iyi bilen falcılardan biri. Söylediklerini genel olarak yaşıyorum, yaşamadıklarımı ise ucundan yakalıyorum.

Selda : Aynı kafede bakıyorlar, bilmiyorum ama normalde bu kadar net tarih vermeyen bir falcı. Bana tarih verdiğinde ise; ki en son 1 haftalık bir süre verdi. Bir iyi, bir kötü haber alacaksın dedi. Onu daha pazartesi günü yaşadım. İsimde veriyor, şuan ki durumu da biliyor. Gayet iyi bir analizi var. Memnun olduğum falcılardan.

Betül : Betül'e gelirsek, genelde fal ihtiyacımı gidermek istediğimde bu kafeye gidiyorum, bu üç falcı da aynı kafede. Betül şuan ki durumu iyi biliyor fakat, söylediklerinin çıkmasını bekliyorum o da Mart sonu, gerçi yaz içinde bir şeyler söyledi. Mart ayına pek güvenmiyorum. Çünkü benim durumum baya karışık. Sürekli değişiyor, ne kadar tutturur bilemem. Ama denenebilir sayıyorum.

Naciye : Pek bir abartsı yoktu baktırdığımda, ama genel olarak falından memnun kalmıştım. Bir kaç isabetli şeyler söyledi, ki insana güven veriyor. Maalesef evreka kafeden ayrıldı kendisi. Temmuz ayını üstüne basarak söyledi. Ve bekliyorum. Ondan önce gelecek tarihler ise; Nisan ve Mayıs! Haziran'ı da ister istemez bekleyeceğim.

Ayten : Orada konuştuğum insanlar Ayten'in falından çok memnun, genel olarak bakımı iyi benim tereddüt etmeden gittiğim bir falcı bilmiyorum, tavsiye üzerine güvendiğim kişilere gitmemden kaynaklanabilir turnayı gözünden vuruyor, falcı konusunda şanslı oluyorum. İyi bir bakımı oluyor yani. Denenebilir. Fakat verdiği tarihleri bekleyeceğim.

Şehrazat : Söylediği tarihlerin üzerinden aylar geçti Mart ayına da tarih verdi ama tık yok. Gelecek öngörüsü yok. Zaten fal bakarken de sohbet tarzı gidiyor fal. O yüzden pek gerek duymuyordum gitmeye.

Aynur : Gittiğim en berbat falcılardan desem yeri midir? Yeridir. Utanmasa peygamberliğini ilan edecek kadın. Nasıl ters, nasıl aksi. Hiç bir insan o kadar rencide olmayı haketmiyor ki oraya giden hiç kimsenin ters bir haraketini görmedim azarlananlardan. Kendinden büyük bir kadına öyle bir bağırdı ki ben kendim utandım. 20tl verdim. Bakmadığı fala. Çok yazık. Bakamıyor da bir şey değil. Kendinizi o duruma düşürmeyin. DERİM.

Emel (aynalı) : İlk bakım için gittiğimde ekim ayının başları, bana 14 Şubat tarihini vermişti. Ayın 9.un da bir adım yaşadım. Sonra olaylar yine öyle bir karıştı ki olacak gibi değildi. Genel olarak memnun kaldım mı kaldım, fakat bilmediği noktalar vardı. Bilmesi imkansız bir nokta vardı. Memnun mu kaldım, yoksa beğenmedim mi bilemedim. Ama o olayı aylar öncesinde gördü. Beklemem gereken ikinci bir tarih. Hep aynı zamanlara denk geliyor söyledikleri falcıların. Haziran! Bakalım şu önümüzdeki üç aya :)

Ebru : Söylediği bir olay oldu bana en yakın vadesiydi. O da haziran ve temmuz ayını verdi çünkü. Kahretsin ki yaşadım hiç beklemediğim bir olaydı kadın baştan iyi kötü ne varsa söylerim aklına yaz, ama kafayı takma bu duruma demişti. O olay oldu, söylediği sözleri söyledim. Gidişata bakıcam. Umarım söylediği gibi gider. Söylediği tarih Haziran. Beklemedeyim. ( bu arada Ebru'yu soruyorsunuz ama ben artık adresini bilmiyorum üzgünüm. bu kadar iyi olduğunu bilmeden gitmiştim bu kadına, yolu ezberlemek içimdende gelmedi. nasip değimiş.)

Fatoş : Hayır o kadar adı geçti, üst üste önerildi ama, hiç fal baktırmayan bir insan bile beğenmez bu kadını. Hiç bir şey bilemedi. Berbattı. Kendi görüşüm; Beğenmedim!

Angel : İyi hoş, söyledikleri isabetli, ikinci kez gittim bakalım söyledikleri çıkacak mı? Son olarak yine Haziran ayı elime verildi. Angel'ı tavsiye ediyorum.

Ravazza : Biri vardı, bu kadını çok önerirdi. Ama ben kaç kez baktrdım ama kaç kez! Hiç bir söylediği çıkmadı ve safsata yani. Elektiriği de berbat. Tutturabilene aşk olsun. Beğenmedim, tavsiye de etmiyorum.

Sevda : İşte gelelim bir zamanlar en çok sevdiğim falcıma.. Şuan ki durumu şakır şakır döktürürdü Sevda o yüzden sabahın köründe gider baktırırdım. Amma ve lakin, söylediği son tarihler fiyasko oldu. Net konuştu, çıkmazsa ben bu işi bilmiyorum dedi, ki çıkmadı. Bu Sevda'yı falcı yapmaz mı bilemem de, şuan ki durumu anlatması için gidin bence. Gelecek öngörüsü 10 üzerinden sadece 3.

Birgül : Mesela Birgül.. Kaç kere gittim bu kadına. Hep aylar aylar geçiyor bu kadın 50'li tarih veriyor. Hiç çıkmıyor. Zaten şuan ki durum açısından da pek iyi değil. Gitmiyorum artık. Boşa para.

Deşira : Türkçe'si kıt bir bayan, Sevda'da tavsiye ettiler. Toplandık gittik bi kaç aya kadar. O an bilmişti sanırım hatta isim bile verdi. Fakat yine ve yine bu falcınında söylediği hiç bir şey çıkmadığı gibi. Onca olay yaşadım birini bile bilmedi.

Şimdi ben kısaca bir şey söylemek istiyorum. Ben de mi sorun var, yoksa hayatım çok iniş ve çıkışlı ne olucağı pek belli olmuyor :)
Ben o kadar fal baktırıyorum, oradaki insanlara şakır şaşkır çıkıyor. Beklemiyorum, fakat her ay sonu kağıtlara bakıyorum tık bile olmamış. Bilemiyorum ama şu üç ayı beklemeye aldım. Sonrasında anca yılda bir kez olsun keyif için baktırıcam. Ve her birini boş sayıcam.

Neyse gerçekten çok tatkılmayın ama falsız da kalmayın, iyi fallar kızlar :)

X