Şimdi kısaca son zamanda baktırdığım falcılar hakkında özet geçeceğim.
Tülin : Tülin hanıma üst üste baktırmamak gerek, en son Ocak ayında baktırdım sanıyorum. Şubat 28 için Mart 13 için söylediği bütün durumlar çıktı. Hemde aynı gün. Şuan ki durumumu benim en iyi bilen falcılardan biri. Söylediklerini genel olarak yaşıyorum, yaşamadıklarımı ise ucundan yakalıyorum.
Selda : Aynı kafede bakıyorlar, bilmiyorum ama normalde bu kadar net tarih vermeyen bir falcı. Bana tarih verdiğinde ise; ki en son 1 haftalık bir süre verdi. Bir iyi, bir kötü haber alacaksın dedi. Onu daha pazartesi günü yaşadım. İsimde veriyor, şuan ki durumu da biliyor. Gayet iyi bir analizi var. Memnun olduğum falcılardan.
Betül : Betül'e gelirsek, genelde fal ihtiyacımı gidermek istediğimde bu kafeye gidiyorum, bu üç falcı da aynı kafede. Betül şuan ki durumu iyi biliyor fakat, söylediklerinin çıkmasını bekliyorum o da Mart sonu, gerçi yaz içinde bir şeyler söyledi. Mart ayına pek güvenmiyorum. Çünkü benim durumum baya karışık. Sürekli değişiyor, ne kadar tutturur bilemem. Ama denenebilir sayıyorum.
Naciye : Pek bir abartsı yoktu baktırdığımda, ama genel olarak falından memnun kalmıştım. Bir kaç isabetli şeyler söyledi, ki insana güven veriyor. Maalesef evreka kafeden ayrıldı kendisi. Temmuz ayını üstüne basarak söyledi. Ve bekliyorum. Ondan önce gelecek tarihler ise; Nisan ve Mayıs! Haziran'ı da ister istemez bekleyeceğim.
Ayten : Orada konuştuğum insanlar Ayten'in falından çok memnun, genel olarak bakımı iyi benim tereddüt etmeden gittiğim bir falcı bilmiyorum, tavsiye üzerine güvendiğim kişilere gitmemden kaynaklanabilir turnayı gözünden vuruyor, falcı konusunda şanslı oluyorum. İyi bir bakımı oluyor yani. Denenebilir. Fakat verdiği tarihleri bekleyeceğim.
Şehrazat : Söylediği tarihlerin üzerinden aylar geçti Mart ayına da tarih verdi ama tık yok. Gelecek öngörüsü yok. Zaten fal bakarken de sohbet tarzı gidiyor fal. O yüzden pek gerek duymuyordum gitmeye.
Aynur : Gittiğim en berbat falcılardan desem yeri midir? Yeridir. Utanmasa peygamberliğini ilan edecek kadın. Nasıl ters, nasıl aksi. Hiç bir insan o kadar rencide olmayı haketmiyor ki oraya giden hiç kimsenin ters bir haraketini görmedim azarlananlardan. Kendinden büyük bir kadına öyle bir bağırdı ki ben kendim utandım. 20tl verdim. Bakmadığı fala. Çok yazık. Bakamıyor da bir şey değil. Kendinizi o duruma düşürmeyin. DERİM.
Emel (aynalı) : İlk bakım için gittiğimde ekim ayının başları, bana 14 Şubat tarihini vermişti. Ayın 9.un da bir adım yaşadım. Sonra olaylar yine öyle bir karıştı ki olacak gibi değildi. Genel olarak memnun kaldım mı kaldım, fakat bilmediği noktalar vardı. Bilmesi imkansız bir nokta vardı. Memnun mu kaldım, yoksa beğenmedim mi bilemedim. Ama o olayı aylar öncesinde gördü. Beklemem gereken ikinci bir tarih. Hep aynı zamanlara denk geliyor söyledikleri falcıların. Haziran! Bakalım şu önümüzdeki üç aya :)
Ebru : Söylediği bir olay oldu bana en yakın vadesiydi. O da haziran ve temmuz ayını verdi çünkü. Kahretsin ki yaşadım hiç beklemediğim bir olaydı kadın baştan iyi kötü ne varsa söylerim aklına yaz, ama kafayı takma bu duruma demişti. O olay oldu, söylediği sözleri söyledim. Gidişata bakıcam. Umarım söylediği gibi gider. Söylediği tarih Haziran. Beklemedeyim. ( bu arada Ebru'yu soruyorsunuz ama ben artık adresini bilmiyorum üzgünüm. bu kadar iyi olduğunu bilmeden gitmiştim bu kadına, yolu ezberlemek içimdende gelmedi. nasip değimiş.)
Fatoş : Hayır o kadar adı geçti, üst üste önerildi ama, hiç fal baktırmayan bir insan bile beğenmez bu kadını. Hiç bir şey bilemedi. Berbattı. Kendi görüşüm; Beğenmedim!
Angel : İyi hoş, söyledikleri isabetli, ikinci kez gittim bakalım söyledikleri çıkacak mı? Son olarak yine Haziran ayı elime verildi. Angel'ı tavsiye ediyorum.
Ravazza : Biri vardı, bu kadını çok önerirdi. Ama ben kaç kez baktrdım ama kaç kez! Hiç bir söylediği çıkmadı ve safsata yani. Elektiriği de berbat. Tutturabilene aşk olsun. Beğenmedim, tavsiye de etmiyorum.
Sevda : İşte gelelim bir zamanlar en çok sevdiğim falcıma.. Şuan ki durumu şakır şakır döktürürdü Sevda o yüzden sabahın köründe gider baktırırdım. Amma ve lakin, söylediği son tarihler fiyasko oldu. Net konuştu, çıkmazsa ben bu işi bilmiyorum dedi, ki çıkmadı. Bu Sevda'yı falcı yapmaz mı bilemem de, şuan ki durumu anlatması için gidin bence. Gelecek öngörüsü 10 üzerinden sadece 3.
Birgül : Mesela Birgül.. Kaç kere gittim bu kadına. Hep aylar aylar geçiyor bu kadın 50'li tarih veriyor. Hiç çıkmıyor. Zaten şuan ki durum açısından da pek iyi değil. Gitmiyorum artık. Boşa para.
Deşira : Türkçe'si kıt bir bayan, Sevda'da tavsiye ettiler. Toplandık gittik bi kaç aya kadar. O an bilmişti sanırım hatta isim bile verdi. Fakat yine ve yine bu falcınında söylediği hiç bir şey çıkmadığı gibi. Onca olay yaşadım birini bile bilmedi.
Şimdi ben kısaca bir şey söylemek istiyorum. Ben de mi sorun var, yoksa hayatım çok iniş ve çıkışlı ne olucağı pek belli olmuyor :)
Ben o kadar fal baktırıyorum, oradaki insanlara şakır şaşkır çıkıyor. Beklemiyorum, fakat her ay sonu kağıtlara bakıyorum tık bile olmamış. Bilemiyorum ama şu üç ayı beklemeye aldım. Sonrasında anca yılda bir kez olsun keyif için baktırıcam. Ve her birini boş sayıcam.
Neyse gerçekten çok tatkılmayın ama falsız da kalmayın, iyi fallar kızlar :)