İzmir'deki Falcılar

Yahu kime gitmek istesem kuruyor yaaaaa :2: Alpay a istedim telve cafe yi aradım 2 hafta kadar ev taşıdığından gelmeyecek denildi!!
Şaştım artık yeliz dedim evreka cafe kapattı nooolcak benim bu bahtım :KK43: Kurudum,kuruttum yaaawww :KK37:

İş çıkışı arada uğradığım bir kafe var.Fal da bakıyorlar ama tercihim değil.Oranın sahibiyle sohbet ederken konu Gülistan'a geldi.Falı nasıl diye sordu ben anlatınca da Karşıyaka'daki bir falcıdan bahsetti.Tesadüfen denk gelmişler ve fal baktırmışlar.Sanırım Karşıyaka çarşı içinde ya da iskeleye yakın bir yerde bakıyormuş.Kadın tekerlekli sandalyedeymiş sanırım kolunun birinde de bir sorun varmış.kadını her gün abisi getirip götürüyormuş işe. söyleyen kişi de ''biz de fal işindeyiz ama o kadın kadar iyi fal bakan birine denk gelmedim'' dedi.acaba bu falcının kim olduğunu ve nerede fal baktığını bilen var mı?

iş çıkışı arada uğradığım bir kafe var.fal da bakıyorlar ama tercihim değil.oranın sahibiyle sohbet ederken konu gülistan'a geldi.falı nasıl diye sordu ben anlatınca da karşıyaka'daki bir falcıdan bahsetti.tesadüfen denk gelmişler ve fal baktırmışlar.sanırım karşıyaka çarşı içinde ya da iskeleye yakın bir yerde bakıyormuş.kadın tekerlekli sandalyedeymiş sanırım kolunun birinde de bir sorun varmış.kadını her gün abisi getirip götürüyormuş işe. Söyleyen kişi de ''biz de fal işindeyiz ama o kadın kadar iyi fal bakan birine denk gelmedim'' dedi.acaba bu falcının kim olduğunu ve nerede fal baktığını bilen var mı?

ayyyy kim bu kadın ya ben de ksk dayım ama hiç duymamıştım böyle birini. Nasıl bulucaz acaba? Ebrudore sana a bu söyleyenler yerini ya da nasıl ulaşılacağını biliyorlardır.

ayyyy kim bu kadın ya ben de ksk dayım ama hiç duymamıştım böyle birini. Nasıl bulucaz acaba? Ebrudore sana a bu söyleyenler yerini ya da nasıl ulaşılacağını biliyorlardır.

ama gidip kafe sahibine aynı konuyu açamam ki :KK43: kaldı ki ben orda fal baktırmıyorum falcıları iyi değil:KK43:( sadece sohbet arasında söyledi.ama merkezde bir yerdeymiş.öfff adamı da doğru düzgün dinlemedim zateeen kendime sinir oldum:KK43:( Sadece ben Gülistan'dan bahsedince, o da duymamış hiç Gülistan'ı..hatta yeri nerde ben de bir gideyim dedi.sonra bu kadından bahsetti ''o da öyle bakıyor şok oldum'' falan dedi de sizlere danışim dedimEki Görüntüle 366441

Bir de şu var:bir falcıya ne kadar iyi olursa olsun defalarca gitmek belli zamandan sonra sıkıyor.o nedenle de değişik birisi arıyorum..beni hiç tanımayan ama falı da Gülistan kadar iyi olan birisi:KK43:( çok mu şey istiyorum yahuuu

Falcının sizi gide gele fazla tanıması , sizle ilgili çok şeyi bilmesi de fal kalitesini düşürüyor.Falcı iyi olsa bile bir çoğunuz bir süre sonra aynı kişinin size eskisi gibi fal bakamadığını görmüşsünüzdür.Hele bir de sık gidilmişse fal iyice yorulmuştur. Çocukluğumda bir kadın vardı _falcı değil ama fal bakabilen( tabi ki parasız).Kadınlar toplanınca o da havasındaysa fal bakardı.Falı çok çıkıyor diye konuşulurdu.Kadın yakınlarına ve çok bildiği insanlara fal bakmak istemediğini bir şey hissedemediğini ve fal bakmaya inat ederse içine sıkıntı bastığını ,boğulucakmış gibi olduğunu ve o fallara bakamadığını söylerdi.Falını geçmiş ,şimdi ,gelecek en çok tutturduğu insanlar hiç tanımadığı ya da çok az tanıdığı insanlardı.Onlar da ona bir dahaki görüşmede tekrar fal baktırmak istediklerinde 'size daha yeni 4-5 ay önce !!! fal baktım sonra sonra' derdi.Herkes bu falcı tipinde değil ama böyle olup da söylemeyenleri de var

merhaba günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. sizde varsa telefon numarasını bana da verirmisiniz, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..

ilk sayfaları okuduğumda bir çok arkadaşta telefon numarası olduğunu görüyorum lütfen yardımcı olun, özel mesaj hakkım olmadığı için onlara tek tek soramıyorum

merhaba günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. sizde varsa telefon numarasını bana da verirmisiniz, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..
Emel'i ben de merak ediyorum.numarasını benle de paylaşırsanız sevinirim $48.gif

Bu falın kapsamı nedir bir de İzmir'de bu falı bakan önerebileceğiniz biri var mı?

Forumun ilk sayfalarında bu fala bakan kişiden bahsediliyor, zamanında ben de baktırmıştım Alsancaktaki kilisenin arka tarafında söyledikleri kadına. Ama ben şahsen önermiyorum çok da etkilenmemiştim açıkcası

Emel'i ben de merak ediyorum.numarasını benle de paylaşırsanız sevinirimEki Görüntüle 366951

bir iki yıl önce baktıran çok tanıdığım var herkes çok memnun ama telefonu değişmiş sanırım bende olan kullanılmıyor diyo.. ilk sayfalarda ciddi anlamda emel hanımın telefonu elden ele gezmiş.. girmiyorlar mı artık ? bir yardımcı olsalar çok seviniriz kesinlikle gidilmeli ya müthiş birii

Belgin Kostak hakkında bilgisi olanlar da yazsın.. biraz pahalı ama gitmeyi düşünüyorm, istanbulda bakıyomuş artık.. söyledikleri çıkıyo muu?

Belgin Kostak hakkında bilgisi olanlar da yazsın.. biraz pahalı ama gitmeyi düşünüyorm, istanbulda bakıyomuş artık.. söyledikleri çıkıyo muu?

Ben forumun başından beri her sayfayı okudum.Belgin Kostak'a iyi diyen de var ama kötü diyen çoğunlukta gibiydi..o nedenle vazgeçtim..hani memnun kalma oranı yüksek olur da 100 TL veririm ama bu durumda gereksiz görüyorum.Gülistan'ı biliyor musun bilmiyorum ama benim baktırdığım falcılar içinde hem geçmişi çok iyi anlatıp(ki eski erkek arkadaşımın işine,tayinine,silahına,silahını sakladığı yere..vs daha bir çok detaya varıncaya kadar),hem de geleceği çok iyi gören 2 kişiden biridir..Başka memnun kaldığım falcılar da oldu ama detaylar konusunda en çok içimi rahatlatan Gülistan oldu..tabi kişiden kişiye değişir..

Ben forumun başından beri her sayfayı okudum.Belgin Kostak'a iyi diyen de var ama kötü diyen çoğunlukta gibiydi..o nedenle vazgeçtim..hani memnun kalma oranı yüksek olur da 100 TL veririm ama bu durumda gereksiz görüyorum.Gülistan'ı biliyor musun bilmiyorum ama benim baktırdığım falcılar içinde hem geçmişi çok iyi anlatıp(ki eski erkek arkadaşımın işine,tayinine,silahına,silahını sakladığı yere..vs daha bir çok detaya varıncaya kadar),hem de geleceği çok iyi gören 2 kişiden biridir..Başka memnun kaldığım falcılar da oldu ama detaylar konusunda en çok içimi rahatlatan Gülistan oldu..tabi kişiden kişiye değişir..

belgin artık 150 lira olmuş.. gülistanı bilmiyorum ama emel hanım varmış bi kaç mesajdır yazıyorum bilenler telefonunu versin diye ama henuz kimseden ses çıkmad halbuki baya kişide telefonunun olduğunu ilk sayfalardan anlıyabiliyoruz :KK70:
bu emel istanbula taşındı diyolar eskiden yeşilyurtta oturuyomuş kedi evinde bakıyomuş. memnun olmayan kimse görmedimm daha ama bulamıyorum ulaşamıyorum, ulaşabilirsem haber weririm söylediği herşey çıkıyomuşş

Forumun ilk sayfalarında bu fala bakan kişiden bahsediliyor, zamanında ben de baktırmıştım Alsancaktaki kilisenin arka tarafında söyledikleri kadına. Ama ben şahsen önermiyorum çok da etkilenmemiştim açıkcası
Teşekkürler.Ben de çok olumlu bir şey hissedemedim bu falla ilgili...

X