Daisy Kafede..Müjgan ve Muratla aynı kafede..
çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daisy Kafede..Müjgan ve Muratla aynı kafede..
iş çıkışı arada uğradığım bir kafe var.fal da bakıyorlar ama tercihim değil.oranın sahibiyle sohbet ederken konu gülistan'a geldi.falı nasıl diye sordu ben anlatınca da karşıyaka'daki bir falcıdan bahsetti.tesadüfen denk gelmişler ve fal baktırmışlar.sanırım karşıyaka çarşı içinde ya da iskeleye yakın bir yerde bakıyormuş.kadın tekerlekli sandalyedeymiş sanırım kolunun birinde de bir sorun varmış.kadını her gün abisi getirip götürüyormuş işe. Söyleyen kişi de ''biz de fal işindeyiz ama o kadın kadar iyi fal bakan birine denk gelmedim'' dedi.acaba bu falcının kim olduğunu ve nerede fal baktığını bilen var mı?
ayyyy kim bu kadın ya ben de ksk dayım ama hiç duymamıştım böyle birini. Nasıl bulucaz acaba? Ebrudore sana a bu söyleyenler yerini ya da nasıl ulaşılacağını biliyorlardır.
Bostanlı'daki Sevgi Hanım'ı da deneyebilirsiniz.Ben memnun kalmıştım.
Emel'i ben de merak ediyorum.numarasını benle de paylaşırsanız sevinirimmerhaba günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. sizde varsa telefon numarasını bana da verirmisiniz, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..
Bu falın kapsamı nedir bir de İzmir'de bu falı bakan önerebileceğiniz biri var mı?
Emel'i ben de merak ediyorum.numarasını benle de paylaşırsanız sevinirimEki Görüntüle 366951
Belgin Kostak hakkında bilgisi olanlar da yazsın.. biraz pahalı ama gitmeyi düşünüyorm, istanbulda bakıyomuş artık.. söyledikleri çıkıyo muu?
Ben forumun başından beri her sayfayı okudum.Belgin Kostak'a iyi diyen de var ama kötü diyen çoğunlukta gibiydi..o nedenle vazgeçtim..hani memnun kalma oranı yüksek olur da 100 TL veririm ama bu durumda gereksiz görüyorum.Gülistan'ı biliyor musun bilmiyorum ama benim baktırdığım falcılar içinde hem geçmişi çok iyi anlatıp(ki eski erkek arkadaşımın işine,tayinine,silahına,silahını sakladığı yere..vs daha bir çok detaya varıncaya kadar),hem de geleceği çok iyi gören 2 kişiden biridir..Başka memnun kaldığım falcılar da oldu ama detaylar konusunda en çok içimi rahatlatan Gülistan oldu..tabi kişiden kişiye değişir..
Teşekkürler.Ben de çok olumlu bir şey hissedemedim bu falla ilgili...Forumun ilk sayfalarında bu fala bakan kişiden bahsediliyor, zamanında ben de baktırmıştım Alsancaktaki kilisenin arka tarafında söyledikleri kadına. Ama ben şahsen önermiyorum çok da etkilenmemiştim açıkcası