İzmir'deki Falcılar

merhaba, gülistanın numarasını bilmiyorum ama yakın zamanda gittim, pasaportta hanedan diye bir mekan var ya, oraya giriyorsunuz, hanedanın üstüne çıkıyorsunuz, en üst katta bir ofisi var gülistanın (denize nazır)... ve 75 tl aldı. ben daha önce gittiğimde pek bir şeyi tutturamamıştı; bu sefer de bir şeyleri bilmekle birlikte, benim asıl içimden geçen sorunun yakınından bile geçmedi. çok güzel şeyler söyledi orası ayrı, dediklerinin çıkmasını dilerim ama pek de umutlu hissetmedim kendimi :KK43:

daha önce de sormuştum, daisy murat'ın dediklerinin çıkıp çıkmaması tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
sevgiler.

çok teşekkürler herkesin merakla beklediği cevabı vermişsin

merhaba arkadaşlar...lütfen bana tesbit ettiğiniz en iyi falcı...ve medyumu özelden yazarmısınız....
isim ve eğer varsa telini...çok zor durumdayım....selamlar..

yaklaşık 1 aydır sitenizi takip ediyorum ve fal baktırdığım falcılarla ilgili tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.2 yıl öncesine kadar falla hiç ilgim olmamasına rağmen 2 yıl önce yaşadığım bir tecrübeden sonra bakış açım değişti.Fala çok düşkün olan bir erkek arkadaşım durakta 2 kız konuşurken kulak misafiri olmuş ve bir kadının telefon numarasını almış.Telefon açtık.bizi bir mekana davet etti.Bostanlı Atakentte igs nin arkasında tabandan yukarı doğru daralan yeşil binalar var. o binaların karşısında bir kafeye gittik.kadın sanırım Çiğli'nin oradaki evkada oturuyordu.(Bu arada Bostanlı tarafını pek bilmem umarım doğru tarif ediyorumdur:))) Arkadaşım fal baktırdı ve dedi ki mutlaka baktır. Ben de baktırdım ki o dönem biriyle tanışmıştım ve 5 defa dışarda buluşmuştuk.Sürekli beni arıyor, ilgileniyor ,mesaj çekiyordu.Kadın çocuğun ismini işini,iş yerini tarif etti.ve dedi ki bu çocuğu arama..''Neden?'' dedim.''seni aramayacak çünkü'' dedi.şaşırdım çünkü her gün telefonla konuşuyorduk,bana ilgisinden bahsediyordu. hatta en son görüşmemizde Kıbrıs şehitlerinde sokağın ortasında bana sarılıp bana ne kadar aşık olduğunu söylemişti ve bir gün önce de akşam telde konuşmuştuk.Dedi ki bu gün o şu anda Çeşme'de ve yeni biriyle tanıştı.ve senden kaçacak.günübirlik bir ilişki istiyor bu nedenle sana bunu söylemeyi cesaret edemeyecek ve seni aramayacak.(ben de inanmadım bir gün sonra aradım tabi ki de açmadı:) ve o günden sonra bir daha da aramadı) Peki bir daha karşılaşacak mıyız dedim..Dedi ki aynı şehirde olmanıza rağmen onu sadece 1 defa göreceksin ve seni görmemezlikten gelecek dedi.ve gerçekten dediği oldu.fakat o kadının ne ismini biliyorum ne de telefonunu hatırlayan varsa belki bana yardımcı olabilir çünkü kendisine ulaşmak istiyorum..şimdii gelelim diğer tecrübelerime:

FALCI GÜLİSTAN: Onunla ilgili söylemek istediğim çok şey var aslında. çalıştığım iş yeri kapanacak söylentileri olduğu dönem bir arkadaşımıın önermesi üzerine Fırıncı Kafeye gittim ki o dönem 50 Tl ydi.Gülistan, çalıştığım binayı kat sayısına varıncaya kadar söyledi.Kurum kapanacak ve başka biri alacak dedi.sen de o kurumla bağlantılı başka bir yerde çalışacaksın. Eski erkek arkadaşımı işine varıncaya kadar söyledi ki bilmesine imkan yoktu.bana kurşun döktür dedi.sıkıntın var.ben de denemek için dedim ki '' izmirde kimse yok bildiğim biri önerebilir misiniz?''. dedi ki ben sana biri önermem fakat bu işi paraya dökenler var ki bazı müşterilerim geliyor 1000 TL Ödediklerini söylüyor hatta 5000 TL ödeyen bile var o nedenle sen bu işi para için yapan birini değil gönlünden ne koparsa diyen birini bul yaptır dedi.ikinci defa gene gittim.bu sefer ilk söylediklerini hızlı bir şekilde tekrar etti ve ekledi..bu fala 2. defa bakılmış ve ilkinde de ben bakmışım.ve bu sefer ilk söylediklerinin üzerine başka şeyler eklemeye başladı.eski erkek arkadaşımla hala görüşüyorduk onun tayininin çıkacağını hangi şehre çıkacağını kaç yıl çalışacağını söyledi.(ki eski sevgilim,n tayin dönemi nisandır.falı ona söyleyince yok yahuu tayinler belli oldu benim de çıkmadı dedi oysa temmuz ayında iş yeri sistemde değişiklik yapıp birden bire tayinini istanbul a çıkarttı..) ve bana hiç bilmesine imkan olmayan şeyler söyledi..ve ekledi:ben bu fala 2. kez bakıyorum.bekle eğer falım çıkmazsa bir daha bana fal baktırmaya gelme .ive şahsen kendisini çok takdir ettim.ki bana verdiği tarihler çıktı.24 ağustosta şu kişi karşına çıkacak dedi.ve ben de o o gün teklif etmesine rağmen inadımdan kendisini reddettim.o nedenle Gülistan'ın falı çıkmadı diyemem..Orada denklemi ben bozdum.

FALCI MURAT: O dönem çalışmadığım için Gülistan'a tekrar gitmedim fakat bir arkadaşım Murat'ı duymuş.Murat a gittik ve Murat Gülistanla benzer kişiden bahsetti ama Gülistan kadar detaya giremedi.Geçmişle ilgili dediği her şey harfiyen doğruydu.ama gelecekle ilgili dediği hiç bir şey bende çıkmadı.Bir de defalarca baktırınca ister istemez aynı şey söyleniyor ki burada hata bende az git yahuuuu:)

FALCI MÜJGAN: Murat ve Gülistanla benzer şeyleri söyledi.hatta ismiyle tipiyle aynı kişiden bahsetti.Geçmişi çok iyi bildi ama gelecek hakkında dediği hiç bir şey bende çıkmadı oysa benim arkadaşıma dediği olması imkansıza yakın olan bir şey onun dediği tarihte oldu.

SEVDAM KAFE,SEVDA:sitenizden duyup gittim. ve sohbeti aynen yazıyorum: Sen evlisin eşine baktırmaya geldin--hayır değilim.
yani illa evlenmen şart yüzük takılmış bu kişiyle----hayır hiç nişanlanmadım
yüzük burada semboliktir ciddi br ilişkin varmış bitmiş..---yoo ilgi duyuyordum ama ciddiye dönmesini istemiyordum
sonuç olarak fal boyunca sürekli bocaladı .bana en az 40 isim saydı ve saydığı ismler benim çevremde olan isimler değil.tanımıyorum bile..yaklaşık 20 dakika fal baktı ama memnun kalmadım fakat arkadaşım gittiğinde çok memnun kalmış herşeyi bilmiş

KIZLARAĞASI DESPİNA:Geçmişi çok iyi söyledi ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı

DESPİNA MİKO:ilk baktığında herşeyi bildi ve dediği herşey Mrat,Gülistan ve Müjgan a uyuyordu ama ikinci baktığında tamamen zıt şeyler söyledi .ilkinde hayatının aşkı budur dediğine ikincide bu adam yalancının teki hayatında olmayacak sen istemeyeceksin dedi.

POLAT KAFE: ANGEL: ne geçmiş ne gelecek hiç birini bilemedi.alakasız şeyler söyledi.zaten elektiriğimiz de pek tutmadı

FISILTI MUSTAFA: Beni çok iyi analiz ettiğine inanıyorum.dinlediğimde memnun kaldım fakat fal baktırdıktan sonra fal baktığını değil de iyi gözlemci olduğunu ve iyi analiz edebildiğini hissettim.ve evde içimden bir şey dürttü ve 2012 burç yorumumu okudum onun bana söylediği bir çok şey zaten orada yazıyordu.bence falcıdan ziyade kendini pazarlamayı çok iyi biliyor.tabi bunda ses tonu,diksiyonu da çok etkili..hııı burcunu nereden biliyor derseniz ben doğum yılın ne sorusunu doğum tarihi sanıp doğum tarihimi gün ay yıl olarak söyledim.

BONCUKLU BAYRAM:Teyzeme çok iyi baktı.hatta boşandığını bile söylemiş teyzem yüzük takmasına rağmen.ama bende hiçç bir şey bilemedi.sadece sen şöyle birisin diyerek analiz etmeye çalıştı ki onlar da tutmadı.

azcık uzun oldu ama:))2 yılın birikimi yahu..paylaşmak istedim..hıı burada yazdığıma istinaden fal baktırdığım kişiler de oldu ama pek aklımda kalmadı açıkçası.sizlere en çok aklımda kalanları yazmak istedim.Bu arada ilk yazdığım kişinin kim olduğu konusunda yardım bekliyorum.Maaşımı alınca da Gülistan ablanın yanına bir uğrayayım diyorum:)

merhaba arkadaşlar...lütfen bana tesbit ettiğiniz en iyi falcı...ve medyumu özelden yazarmısınız....
isim ve eğer varsa telini...çok zor durumdayım....selamlar..
Fiesta cafe'de Niko var, o cok iyi bakiyor. Ilk defa baktim zmn benim hayatim ilgili ozel seyler soyledi, meslegim soyledi, beni taniyor gibi. ama tanimak imkansiz yani. o zmn cok mennum kaldim, bir de cok sempatik birisi, cok iyi morali veriyor.ondan tarot fali baktirdim, kahfe falda o kdr bilen degil dugdum.
simdiye kdr onun soylediklerini baya cikti. inanmadgim bile o da cikti.ondan 3 defa baktirdim. Birde orda Burcu var, onda kahve fali baktirdim, da memnum kaldim, ama Niko muhtesem gercekten. Bir de ucuz orda, tarot fal ile yemek aliyorsun, hersey 1 ucret icinde.

medyumu ben de ariyorum, iyisi bilen varsa, paylasin lutfen. sehir onemli degil, gelebilirim her sehre.

evet bencede kadın çok iyi daha öncede yazmıştım patpat ne hissediyorsa söylüyor bana yaptıgı yorumla ilgili geçmişle ilgili birlikte yaşamışız gibiydi yakın zamanla ilgili söyledigi ve bekledigim telefonu aldım diger bir istegimle ilgilide 2 ay vade verdi ve bekliyorum ama yakın zamanda en geç hafte sonu yine gitmeyi düşünüyorum çünki fatoşa en son gittigimde kuş gibi çıktım ordan kadın çok güven veriyor bana iyi hissettiriyor bu arada Allah gönlüne göre versin umarım istedigin olur rabbim herkesin gönlüne göre versin ve baktırmayanlarada polat kafeyi tavsiye ediyorum denemeye deger:KK16:

Çok teşekkür ederim ama henüz olamadı yaa:KK43:(((((((((((((((((

kızlar slm ya ben karşıyakada evde bakım yapan su falı bakan bı teyze varmış adı ebru onu arıyorum bılgınız warmı tlf weya adresini bilen bılen varsa özelden veya burdan yazarsa sevınırım

sevilayın gelecekle ilg. söylediği bir şey çıkarsa haber verir misin cnmm ona göre ben de giderim :21:

Tabiiki de hemen yazarım buraya neler çıktı çıkmadı.Bu arada arkadaşım Naciyenin falından çok etkilenmiş onun arkadaşı da öyle.Benimse falım gelmedi hala .Onu çok merak ediyorum ama gitmeye üşeniyorum.İnşallah ben gidinceye kadar oradan ayrılıp Yeliz gibi izini kaybettirmez.

Gülcan nasıl birşeymiş öyle ! Daha gitmeden yazılanlardan tırstım :KK53:Hem o kadar bekle , para ver bi de üstüne fırça ye:KK37:Asla !

Ben yarın ayten'e gitmeyi düşünüyorum kızlar. Esans sen Sevdam kafedeki ayten'e baktırmış mıydın hiç? Birde naciye nerde bakıyor?

Ben yarın ayten'e gitmeyi düşünüyorum kızlar. Esans sen Sevdam kafedeki ayten'e baktırmış mıydın hiç? Birde naciye nerde bakıyor?

Sevdam da Aytene baktırmadım ama forumda bahsi geçmişti bi ara ama iyi mi kötü mü demişlerdi hatırlıyamadım.Naciye Evraka da bakıyor karşıyakada arkadaşıma, söylediği bir şey çıkmış onun arkadaşın da onun şimdiki durmunun neden böyle olduğyla ilgili bir sebep söylemiş verdiği yanıt etkilemiş kadını.

Gittiğim falcılar;
maral cafe meral, nergiz(evinde bakıyor) polat cafe angel ve fatoş, evreka cafe naciye, müjgan cafe tülin veeeee gülistannnnnn :)
şiddetle tavsiyem gülistan dan yanadır :) on numara diğerleri fal bakıyorum demesin zaten :) 75 tl ama bir kere verirsiniz bir daha başkasına gitmezsiniz. şu an için benimle ilgili herşeyi söylediii hem de herşeyi. Gelecek için de bekkliyorummm bakalım. Herşey allah tan tabi ama bilirse on numara olacak.
Gülistan dan sonra evreka naciye diyorum.
Naciye den sonra angel olabilir ama kahve falı çok kısa sürmüştü. Gülistan denenmeli

Gittiğim falcılar;
maral cafe meral, nergiz(evinde bakıyor) polat cafe angel ve fatoş, evreka cafe naciye, müjgan cafe tülin veeeee gülistannnnnn :)
şiddetle tavsiyem gülistan dan yanadır :) on numara diğerleri fal bakıyorum demesin zaten :) 75 tl ama bir kere verirsiniz bir daha başkasına gitmezsiniz. şu an için benimle ilgili herşeyi söylediii hem de herşeyi. Gelecek için de bekkliyorummm bakalım. Herşey allah tan tabi ama bilirse on numara olacak.
Naciye den sonra angel olabilir ama kahve falı çok kısa sürmüştü. Gülistan denenmeli

canım evreka'da sevilaya da gittin mi gittiysen hangisini önerirsin.birde daisy cafe funda oraya gittin mi,gittiysen nasıl buldun.

kızlar şiddetle polat cafe angel dıyorum bugun denedım çok begendım en kısa zamanda tarota gıdıcem tüylerim ürperdı çok hoşuma gıttı falı acıkcası gıdın deneyın

kızlar şiddetle polat cafe angel dıyorum bugun denedım çok begendım en kısa zamanda tarota gıdıcem tüylerim ürperdı çok hoşuma gıttı falı acıkcası gıdın deneyın

bende tavsiye edyiyorum mutlaka tarotda denemelisin çünki benim bu ara favorim angel ve fatoş üstüne tanımam burda denemeden yorum yapan arkadaşlarada tavsiyem mutlaka denesinler ondan sonra konuşalımm:) deneyen bilir öle ev falı gibi degil inanılmaz benim her gittigimde dizlerimin bagı çözülüyor

Gittiğim falcılar;
Naciye den sonra angel olabilir ama kahve falı çok kısa sürmüştü. Gülistan denenmeli[/QUO

bende angel kahve falı için kısa diyordum ama hafta içi gittigimde daha uzun uzun baktı hafta sonu yogunluktan çok uzun vakit ayıramıyorlarmış çünki çok kalabalık oluyor fatoş ve angel dışında tülinde iyi özellikle tarotda başarılı baktırıla bilir

Son düzenleme:
Son zamanlardaki fal maceralarımı kısaca özet geçmek istiyorum ki arkadaşlara bilgilendirme olsun.

Ebru : Bu kadın karşıyakada bakıyor beni bir arkadaşım götürdü. Kütüphane tarzı bir odada bakıyor evi çok temizdi ve her yerde tütsü vardı çok entrasandı. Her neyse fala geçiyorum. Ebru her gün veya haftanın belirli günleri bakmıyor. Cuma Perşembe bakmıyor olarak biliyordum ama öyle değilmiş. Ayın bazı günlerinde bakıyor belirli kişilere bakıyor. Falı bir saat falan sürüyor benim çok çok etkilendiğim bi falcı gerçekten suya yüzüğünü atıyor senin konuşmana izin vermeden pat pat herşeyi söylüyor. Soru sorucak bişey bulamadım. Çok uç noktaları dahi tarihiyle verdi. Verdiği tarfihleri bekliyorum. Bi dahada gidemem çünkü yılda bir defa bakıyormuş. Bakım ücreti 20tl. Yıldızname.

Berke : Çok önerilerin üzerine gittim, atıp tutan biri diyemem ama baya baya falı pek çıktı diyemem. Genel bakımı iyidi. Ama elektiriğim hiç tutmadı. Bir daha gider miyim hayır.

Ayten : Bu kadına bir defa baktırdım bir tarihler verdi ama hatırlamıyorum o an için falını beğenmiştim. Bir daha gideceğim bu yüzden.

Şimdilik bu kadar yazıcam. Devamı gece veya yarın yazarım zamanım yok.

X