- 25 Aralık 2009
- 1.652
- 1.193
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esansçım selammmm
Nergiz hanıma gittim teşekkürler ama pek tatmin etmedi bizi.
Bu arada Polat Cafe Angel i tavsiye ederim ama kahve falı değil çünkü kahve kıs asürüyor
merhaba, gülistanın numarasını bilmiyorum ama yakın zamanda gittim, pasaportta hanedan diye bir mekan var ya, oraya giriyorsunuz, hanedanın üstüne çıkıyorsunuz, en üst katta bir ofisi var gülistanın (denize nazır)... ve 75 tl aldı. ben daha önce gittiğimde pek bir şeyi tutturamamıştı; bu sefer de bir şeyleri bilmekle birlikte, benim asıl içimden geçen sorunun yakınından bile geçmedi. çok güzel şeyler söyledi orası ayrı, dediklerinin çıkmasını dilerim ama pek de umutlu hissetmedim kendimiarkadaşlar gülistan ı ben de aradım ama bulamadım eskiden toçunun orada fırıncı cafe de bakıyomuş ama oradan ayrılmış orada sordum bikaç yere bilen yok. bilen arkadaşlar varsa bana yerini ya da telefonunu mesaj atabilir mi?bu arada eskiden evreka cafe de bakan yeliz i de merak ediyorum. bilenler varsa onunda telefonunu yollarsa sevinirim.
evet angel kahve falı kısa sürüyor tarota daha uzun bakıyor yarım saat kadar bazen aşıyor ama kahvede fatoş hanım uzun uzn bakıyor kadın fincanı eline almadan detaylı ve uzun bakıyor ama sonuç ikiside başarılı bu nergiz nerde bakıyor adını duydum ama denemedim ?
Nergiz evinde yeni girnede bakıyor ama bence tatmin edici değil
=) evet hep öyle olur..
beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir..
sözünü doğrular herşey..
Evet dün iş çıkışı canım sıkıldı, birazda kemeraltı işim vardı yorumları okuyup bi uğramak istedim Fatoş a...
kahve yada tarot bakıyo ben hangisine daha iyi hissediyosanız dedim sonra tarota ben karar verdim bakmışken tam baksın dedim ama tarotada çok düşkün değilim öyle kahve falı bakanlar yanında tarot kartları açarlardı çok önemsemezdim, bu hanım azıcık argo ama dobra hissettim, ailemle ilgili çok iyi tutturdu, genel olarak iyi bakıo 1 hafta verdi, söylediklerinde sorduğumda hiç kıvırmadı yani benim inanmadığım bir konuda ısrar etti bakalım 1 haftaya dediği şey olursa hiç çıkmam oradan :)) veee benim nefret ettiğim insan ile ilgili önemli bir bilgi verdi eğer olursa yemin olsun ona hediye alıp götüreceğim.Tabi yerini değiştirmezse eğer 1 hafta içinde dediği olursa cep nosunu felan alacağım. Çünkü en çok istediğim şey 8-9 aya olacak dedi, birde ilk defa fal bakan kişinin ilk vadedeki söylediği şey olmadı mı benim için vasat oluyor. inşallah olsun lütfen sizde dua edin benim için... Fatoş a gidilebilir güncel olanların çoğunu bildi diyebilirm.
Sevgiler.