İzmir'deki Falcılar

sevda kafeye giden kız seni bulucam imkansızı başarıcam sen iyi biliyon kim olduğumu see u later :)

Emel in ve Yeliz in telefonlarına ulaşamadığımdan bugün göztepe Aynur a gideceğim. Randevu aldım yarın şehirdışına çıkacakmış.Dünde Bornova Serpil e gidecektim ama geç oldu başım ağrıyo felan dedi 40 naz haftasonu gel dedi mecburen haftasonu gidicem Serpil e Aynur a ilk defa baktıracağım bugün, yarın sizinle paylaşırım.
İzmir deki deneyimlerim ve değerlendirmelerim şöyle arkadaşlar (ki adını hatırladıklarımdır)
- Sevdam Cafe Sevda ya çookk baktırdım Hanımeli Cafe de çalışıodu sonra kafe açtı 1 kaç defa çıktı diyebilirm ve negatif enerji+sıra bekleme muhabbeti yordu 4/10
- Altındağ Gülcan Hanım çookk korktuğum agresif ama baktığı yer kötü bakımı müthiş 10/10
- Caffa Cafe geçen yıllarda giderdim vasattı, bıraktım, kahve iç vakit geçir bir mekan 1/10
- Karşıyaka Hülyam Cafe Hülya hanım su falı 8/10
- Altındağ Yıldız Hanım 7/10
- Kemeraltı Hanımeli Canan (çok gittim evimde de baktırdım en son hayatımın en önemli acısını bilemedi-bıraktım) 5/10
- Fiesta da yıllar evvel gay bi çocuk bakmıştı berbattı 0/10
- Kızlarağasında-Kıbrıs Şehitlerinde baktırmadığım kalmamıştır diyebilirm iyi olsalardı aklımda kalırlardı emin olun.
- Müjgan-Mustafa... isimler var ama fal çıkışlarını hatırlamadığıma göre bende çıkmamış söyledikleri, neyse bende durum böyle ama sizde de aynı olacak diye bi kaide yok. Haydi rastgelee =))

pakmelenkkk altındağdaki gülcan hakkında bilgileri verirmisin?bugün arkadaşla gitmek istiyoruz..:/

Arkadaşlar kusura bakmayın, mesaj hakkım yok ve çok yoğunum iş ile ilgili... Daha çok yorum yapmam gerekiyormuş mesaj hakkım için. Dün akşam Aynur a gittim kağıt falı baktı, kahve de bakıyormuş güzeldi pozitif enerjisi iyiydi, açıkcası inanmak istedim ama hiç vade yok hemen arayacak bugün eski sevgilin bana öyle geliyor dedi ancak ne arayan ne soran baştan böyle oldumu diğer söylediği iyi şeyler gerçekleşmeyecek gibi geliyor benim için ilk falın çıkması çok önemlidir... Demek ki beklemek zorundayız belki bugün arar ümit işte =)))
Gelelim Gülcan a;
Gülcan hn. salı-cuma-pazar bakım yapmaz.
Faldan öte birşey olduğundan yüreği kaldırmayan gitmesin, bakım olacak kişinin foto şart sabah 10da sıra olabiliyor. Randevu - tel yok!
Gidip beklicen altındağ mtk girişi civarı çeşme durağında inip oradaki esnafa sorcan başka şansın yok. Kadın ters kötü niyetle ve özel günlerde gidersen içeri almıyor.Erkek içeri almıyor.Bakım yeri çok basık, ürkütücü ama güvenilir orası evi değil neyse demedi demeyin. Gülcan ters bi hanım suyuna gitmeniz şart eğer gidecekseniz 11 gibi orada olun akşama anca sıra geliyor.1 gününüzü buna ayırmanız gerekiyor. İsteyen gider, ben çok bunalımdaydım bana iyi geldi. Kahve değil ebced gibi bişey.. fiyat çok fazla değil bilginize...

Yanıtını gerçekten bilmiyorum sadece acaba olur mu diye geçti aklımdan.Mesaj hakkı olmayan bir üyenin bize özelden bir telefon nmarası göndermesi gerekiyor.E açık teli foruma yazmak da yasak. Çözüm ? Mesaj hakkı olan bir üye msaj hakkı olmayan üyeye herhangi bir mesaj atsa.Mesaj hakkı olmayan üye de 'yanıt' butonuna basıp gönderecek tel nosunu gönderse mesaj gelir mi sizce ?Oldu da geldi diyelim, mesaj hakkı olan aldığı tel noyu diğerlerine gönderebilr.Böyle bir şeyi deneyen oldu mu hiç:44:???

bunun neden aklıma geldiğini hatırladım şimdi:86: ben mesaj hakkı olmayan üyelere tel no gönderdiğmde ,onlardan da teşekkür mesajı gelmiştii !

Arkadaşlar kusura bakmayın, mesaj hakkım yok ve çok yoğunum iş ile ilgili... Daha çok yorum yapmam gerekiyormuş mesaj hakkım için. Dün akşam Aynur a gittim kağıt falı baktı, kahve de bakıyormuş güzeldi pozitif enerjisi iyiydi, açıkcası inanmak istedim ama hiç vade yok hemen arayacak bugün eski sevgilin bana öyle geliyor dedi ancak ne arayan ne soran baştan böyle oldumu diğer söylediği iyi şeyler gerçekleşmeyecek gibi geliyor benim için ilk falın çıkması çok önemlidir... Demek ki beklemek zorundayız belki bugün arar ümit işte =)))
Gelelim Gülcan a;
Gülcan hn. salı-cuma-pazar bakım yapmaz.
Faldan öte birşey olduğundan yüreği kaldırmayan gitmesin, bakım olacak kişinin foto şart sabah 10da sıra olabiliyor. Randevu - tel yok!
Gidip beklicen altındağ mtk girişi civarı çeşme durağında inip oradaki esnafa sorcan başka şansın yok. Kadın ters kötü niyetle ve özel günlerde gidersen içeri almıyor.Erkek içeri almıyor.Bakım yeri çok basık, ürkütücü ama güvenilir orası evi değil neyse demedi demeyin. Gülcan ters bi hanım suyuna gitmeniz şart eğer gidecekseniz 11 gibi orada olun akşama anca sıra geliyor.1 gününüzü buna ayırmanız gerekiyor. İsteyen gider, ben çok bunalımdaydım bana iyi geldi. Kahve değil ebced gibi bişey.. fiyat çok fazla değil bilginize...

gülcan hanım ne kadara bakıyor

gülcan hanım ne kadara bakıyor

Bence böyle saçmalık görmedim gerçekten. Hayatımda gittiğim en berbat falcı gülcandı. Ki o kadar falcıya gittim ki, sitedeki yorumlara bakabilirsiniz, öncedende eskiler bilir başka nickim vardı. Kadın o kadar ters ki anlatamam. İnsanı rezil ediyor bağırıyor soru sormak yok ve olayları saptırıyor bi kadına kızı ile arasının bozuk olduğunu büyü yaptırdığını söyledi. Alakası dahi yok araları çok çok iyimiş kızıyla. Bana hele hiç bilemedi. Sabah gittim 11'de bekledim bütün gün. Boşu boşuna para verdim çıktım. Hiç tavsiye etmiyorum.

kesinlikle katılıyorum, oradan çıktığımda hissettiğim tek şey bana böyle davranılmasına izin verdiğim için kendime duyduğum öfkeydi. asla tavsiye etmiyorum.

Yanıtını gerçekten bilmiyorum sadece acaba olur mu diye geçti aklımdan.Mesaj hakkı olmayan bir üyenin bize özelden bir telefon nmarası göndermesi gerekiyor.E açık teli foruma yazmak da yasak. Çözüm ? Mesaj hakkı olan bir üye msaj hakkı olmayan üyeye herhangi bir mesaj atsa.Mesaj hakkı olmayan üye de 'yanıt' butonuna basıp gönderecek tel nosunu gönderse mesaj gelir mi sizce ?Oldu da geldi diyelim, mesaj hakkı olan aldığı tel noyu diğerlerine gönderebilr.Böyle bir şeyi deneyen oldu mu hiç:44:???

Esansçım selammmm
Nergiz hanıma gittim teşekkürler ama pek tatmin etmedi bizi.
Bu arada Polat Cafe Angel i tavsiye ederim ama kahve falı değil çünkü kahve kıs asürüyor

Daha önce söylediğim gibi arkadaşımla gittim.İlk önce karar veremedik aynı falcıya mı yoksa farklı falcılara mı yönelsek diye.Biz Naciye mi Sevilay mı olsun derken bir kadınının devasa bir kahve fincanından fal baktığını gördüm.Hani çay fincanı olur ya normal kahve fincanından çok daha büyük işte kadın onlarla fal bakıyordu.Hemen oradaki çalışanlara sordum bu o müşteriye mi özel yoksa herkese mi diye.Herkese imiş.Kim o dedim Sevilaymış adı.Ben de o gün onu tercih ettim.Kahve kocaman porselen fincanda geldi.İlk bir iki dakika sıradandı.kendimden hayatımdan hiç bahsetmediğim halde o günlerde yaşadığım bir olaydan ve ince bir ayrıntıdan bahsetti (yuvarlayarak ,atıp tutarak bilinmeyecek bir konu) o dakikadan sonra söylediklerini daha bir pür dikkat dinledim.Bana bir iki kere soru sordu yorumlarını daha netleştireceğini söyleyerek.15 dakika belki daha fazla zaman ayırdı falıma.Sallapati yapmadı.Geçmişten bahsetmedi.Beklediğimiz üzere gelecekten ve şimdiki zamandan konuşuyor.Sevinç gibi çok akıcı konuşmuyor ama sıkmıyor da.Söyledikleri ni ne kadar tutturacak ilerde ortaya çıkar .Gelecek için söyledikleri yeteneki bulduğum falcıların söyledikleriyle uyumlu.Tam anlamak için bir iki defa daha gitmem gerek fakat boş değil diyebilirim.

sevilayın gelecekle ilg. söylediği bir şey çıkarsa haber verir misin cnmm ona göre ben de giderim :21:

Evrekayı aradım dedim ekonomik olsun bir kahve falı baktırırım 20 tl dediler böylemiydi yoksa artmış mı:44:

evt cnm geçen sene yelize baktırdım 20ydi.

Sağol canım :) evreka cafe sevilay hanım ve polat cafe angel ve fatoşa giden arkadaşlardan hangisi daha iyi bakıyor diye yorum alabilirmiyim.yelizi çok iyi bakıyor diye okuyordum yorumlardan malesef ben gidene kadar ayrılmış ordan.

X