- 22 Şubat 2011
- 81
- 33
arkadaslar fal baktırmyı c ok sevıyom falcı falcı gezmekten yoruldum artık karşıyaka adliyesinin arkasından gecıyodum hülyam cafe diye biyere girdım içerde kımse yoktu megersem hülya hanım randevusuz almıyomus benı gerı gonderdı almadı yuzume bakmadı ama kafaya koymustum bıdaha randevu aldım gıttım su falı baktırcaktım fıyatını sordum 70 dedı ok dedım baktrdım cok memnun kaldım kadın erkk arkadsımn ısmını baasız oldugunu ısten cıktgını amalıyat olcagını ya herseyı soykledı sok oldum ınanmadım etesı gun epcet randevusu aldım sevgılım ıcın ona actrdımbaktrdım nerde neyapıyo ya kadın sert yapılı ama bıkere konusuyo kısa ve öz ama 10 numara gıden bıdaha gıder guzel nezıh bı ortam
bene gtmiştim oraya. evet guzel baktı ona dedimki sevgilimle evlenecekmiyim cvp : senın davranışına bağlı nasıl yanı dıyorum acıklama bıle yapmadı... =) ve ben erk arkdsmdan ayrılalı 4 ayoldu.. o yuzden arkadaslar cokda kaptırmayın derim kendınızı ve paranızı eglence olsun sizler için ben sadece önden uyarmak ıstedim..