İzmir'deki Falcılar

teşekkürler haselnut :)

cumartesiye kadar bekliyip burcuya giderim sanıyorum oda olumlu şeyler söylerse o cocugu kimse elimden alamaz

Merhaba, yeni üye oldum sırf da bu konu için sormak istediğim bir-iki şey var,

-Daisy Cafe'deki Sevgi Hanıma gideniniz hiç oldu mu? Nasıldır? Tutturur mu iki-üç bir şeyler?
-Bir de Mercan Cafe'deki adını unuttuğum bir hanım varmış o sizce nasıldır?

Haselnut biliyorsan nasil ulasacagimi söyleyebilirmisin?

Telefonu var ama mesaj sayım 100 olmadığı için özelden malesef mesaj gönderemiyorumNergiz hanım bana sanırım geçen yıl bahar aylarında gitmiştim hem kısmetin kapalı kurşun dökelim hemde 3 ay içinde evleniyorsun demişti aradan nerdeyse bir sene geçti öyle birşey olmadı.İnsan olarak sevdim iyi birisi işte fal geleceği Allah bilir.

kızlarhanının orada niko adında gay bir falcı varmış,hiç adını duyduğunuz yada fal baktıranınız oldu mu? bu cumartesi ona fal baktırmaya gideceğim.

ben baktırdım öncelikle bende gittigimde gay zannediyordum ama çay molası verdi dediler bir kızla sarmaş dolaştı oturuyordu bence sevgilisiydi tarotda başarısız ama kahve geçmişle ilgili söyledikleri fena degildi ama olacak dedigi hiç bir şey olmadı tekrar gitmem asla geçmişi az çok herkes yorumlaya bilir bu gün yarın isabetli olmalı oda onda yoktu

bişey değil canım bende o kadar çok fal kafeye gittim ki belki burcuya da gitmişimdir.gidince yorum yaz nasıldı diye :)

yazarım tabiyki daha öncede iki kez gittim ona dediklerinin çoğu çıktı zaman verdikleri benim aceleciligim sayesinde beklemede sanırım. ancak ben geçen günde yazdım net üzerindende baktırdım bana burcuyla aynı tarihleri verdiler bekliyorum bakalım neler olucak aslında umudum yok olması gereken kişiyle ilgili ama süpriz olur belki

Daha önce söylediğim gibi arkadaşımla gittim.İlk önce karar veremedik aynı falcıya mı yoksa farklı falcılara mı yönelsek diye.Biz Naciye mi Sevilay mı olsun derken bir kadınının devasa bir kahve fincanından fal baktığını gördüm.Hani çay fincanı olur ya normal kahve fincanından çok daha büyük işte kadın onlarla fal bakıyordu.Hemen oradaki çalışanlara sordum bu o müşteriye mi özel yoksa herkese mi diye.Herkese imiş.Kim o dedim Sevilaymış adı.Ben de o gün onu tercih ettim.Kahve kocaman porselen fincanda geldi.İlk bir iki dakika sıradandı.kendimden hayatımdan hiç bahsetmediğim halde o günlerde yaşadığım bir olaydan ve ince bir ayrıntıdan bahsetti (yuvarlayarak ,atıp tutarak bilinmeyecek bir konu) o dakikadan sonra söylediklerini daha bir pür dikkat dinledim.Bana bir iki kere soru sordu yorumlarını daha netleştireceğini söyleyerek.15 dakika belki daha fazla zaman ayırdı falıma.Sallapati yapmadı.Geçmişten bahsetmedi.Beklediğimiz üzere gelecekten ve şimdiki zamandan konuşuyor.Sevinç gibi çok akıcı konuşmuyor ama sıkmıyor da.Söyledikleri ni ne kadar tutturacak ilerde ortaya çıkar .Gelecek için söyledikleri yeteneki bulduğum falcıların söyledikleriyle uyumlu.Tam anlamak için bir iki defa daha gitmem gerek fakat boş değil diyebilirim.

Kızlaar bana yeşilyurttaki emel'in numarasını atarmısınız acill. Önceden gitmiştim ama şuan çok lazım. Özel mesajla atarsanız sevinirim

arkadaslar fal baktırmyı c ok sevıyom falcı falcı gezmekten yoruldum artık karşıyaka adliyesinin arkasından gecıyodum hülyam cafe diye biyere girdım içerde kımse yoktu megersem hülya hanım randevusuz almıyomus benı gerı gonderdı almadı yuzume bakmadı ama kafaya koymustum bıdaha randevu aldım gıttım su falı baktırcaktım fıyatını sordum 70 dedı ok dedım baktrdım cok memnun kaldım kadın erkk arkadsımn ısmını baasız oldugunu ısten cıktgını amalıyat olcagını ya herseyı soykledı sok oldum ınanmadım etesı gun epcet randevusu aldım sevgılım ıcın ona actrdımbaktrdım nerde neyapıyo ya kadın sert yapılı ama bıkere konusuyo kısa ve öz ama 10 numara gıden bıdaha gıder guzel nezıh bı ortam

bıde hulya hanım bana kursun döktü kızlar ya sankı kus gıbı oldum bundan sonra baska fakcıya gıtmm hrelde numarasınıda aldım teldede bakıyo baska falcıya gıdersem sızlerle paylasırım

su falı için 70 fazla degilmi benim gittigim bir falcı var angel kahve ve tarota baktırdım şimdiye kadar baktırdıklarımın en iyisiydi kısa vadede söyledigi bazı şeyler oldu digerlerinide bekliyorum kahve ve tarot dışında su falı boş fincan falı el falı yıldızname falan bakıyormuş bende cumartesi su için ona gidecegim 1 saat sürüyormuş 50 tl ye baktıgını söyledi çok merak ediyorum neler söyleyecek :)

Canım ebcet falı nasıldı, memnun kaldın mı?
Rica etsem biraz bahseder misin?

arkadaşlar evreka cafe naciye şiddetle tavsiye ederim boş bir tarot falı değil,
nergiz hanım çok tatlı bir bayan evinde bakıyor ama süper fal değil hayal kırıklığıyla çıktım.
şimdi ben de yeşilyurt emel hanm ve yeliz i merak ediyorum bilenler bana tel gönderirse sevinirmmmm :)

rica etsen telefonunu özelden mesaj atar mısın

adresini ya da telefonunu sen bize verir misin peki :)

Deşira ve Asiye'yi tavsiye etmiyorum.

Deşira : Birşeyler söylüyo, vade veriyor fakat hiçbirinin tuttuğunu görmedim. İki kere gitmiştim.
Asiye : İlknur'a giderdim orda bi gün bu kadına baktırdım evime yakın diye, ama böyle bir sallama olamaz arkadaş, çok berbat. İlknur'unda söyledikleri çıkmadı gerçi de neyse. Tavsiye etmiyorum kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…