Haselnut biliyorsan nasil ulasacagimi söyleyebilirmisin?evde bakıyor canım.
Haselnut biliyorsan nasil ulasacagimi söyleyebilirmisin?
teşekkürler haselnut :)
cumartesiye kadar bekliyip burcuya giderim sanıyorum oda olumlu şeyler söylerse o cocugu kimse elimden alamaz
kızlarhanının orada niko adında gay bir falcı varmış,hiç adını duyduğunuz yada fal baktıranınız oldu mu? bu cumartesi ona fal baktırmaya gideceğim.
bişey değil canımbende o kadar çok fal kafeye gittim ki belki burcuya da gitmişimdir.gidince yorum yaz nasıldı diye :)
Canım Angel gay bir falcı polat kafede.Telve kafede ismini sormuştum çocuğun çıkarken ama unuttum kartı vardı oranın gidicek olursan adını öğrenirim.
arkadaslar fal baktırmyı c ok sevıyom falcı falcı gezmekten yoruldum artık karşıyaka adliyesinin arkasından gecıyodum hülyam cafe diye biyere girdım içerde kımse yoktu megersem hülya hanım randevusuz almıyomus benı gerı gonderdı almadı yuzume bakmadı ama kafaya koymustum bıdaha randevu aldım gıttım su falı baktırcaktım fıyatını sordum 70 dedı ok dedım baktrdım cok memnun kaldım kadın erkk arkadsımn ısmını baasız oldugunu ısten cıktgını amalıyat olcagını ya herseyı soykledı sok oldum ınanmadım etesı gun epcet randevusu aldım sevgılım ıcın ona actrdımbaktrdım nerde neyapıyo ya kadın sert yapılı ama bıkere konusuyo kısa ve öz ama 10 numara gıden bıdaha gıder guzel nezıh bı ortam
su falı için 70 fazla degilmi benim gittigim bir falcı var angel kahve ve tarota baktırdım şimdiye kadar baktırdıklarımın en iyisiydi kısa vadede söyledigi bazı şeyler oldu digerlerinide bekliyorum kahve ve tarot dışında su falı boş fincan falı el falı yıldızname falan bakıyormuş bende cumartesi su için ona gidecegim 1 saat sürüyormuş 50 tl ye baktıgını söyledi çok merak ediyorum neler söyleyecek :)[/QUO
Polat kafedeki Angel değil mi bana da demişti bir gün gel su falı da bakarız diye.Ünlülerin medyumu Fatmanın annesi olduğunu söylemişti bana.
arkadaslar fal baktırmyı c ok sevıyom falcı falcı gezmekten yoruldum artık karşıyaka adliyesinin arkasından gecıyodum hülyam cafe diye biyere girdım içerde kımse yoktu megersem hülya hanım randevusuz almıyomus benı gerı gonderdı almadı yuzume bakmadı ama kafaya koymustum bıdaha randevu aldım gıttım su falı baktırcaktım fıyatını sordum 70 dedı ok dedım baktrdım cok memnun kaldım kadın erkk arkadsımn ısmını baasız oldugunu ısten cıktgını amalıyat olcagını ya herseyı soykledı sok oldum ınanmadım etesı gun epcet randevusu aldım sevgılım ıcın ona actrdımbaktrdım nerde neyapıyo ya kadın sert yapılı ama bıkere konusuyo kısa ve öz ama 10 numara gıden bıdaha gıder guzel nezıh bı ortam
kızlar ihtiyacınız olursa benim de bir falcım var,karşıyaka taraflarında oturuyor. ısmi gülçin.
Kahve falı,tarot,büyü bozma gibi şeylerle ilgileniyor.
Ben her ay baktırıyorum ablama,dedikleri bir bir çıkıyor. Falı istediğiniz kadar uzatabiliyorsunuz,istediğiniz herşeyin cevabını verebiliyor.
Fiyatı da uygun...
Tarot 20
kahve 15
aklınızda bulunsun
bahçelievlerde bi kadın varmış.haftaya arkadaşımla gidicez.arkadaşımın annesi baktırmış kadın yaşlı nur yüzlüymüş dua edip gözlerini kapayıp herşeyi söylüyomuş.1saat falan ilgileniyomuş..annesine ne dediyse hepsini bilmiş dedikleride çıkmış.onu çok merak ediyorm yaa ben bi gideyim sizlerede haber veriri.telini ver demeyin çünkü arkadaşım bana vermedi onsuz giderim baktırırm tek diye:))
bu listede bildikleriniz varsa ,olumlu olumsuz yorumları okumayı çok isterim çünkü bu kişilere hiç fal baktırmadım.:97:
1- Bornova Telve Cafe , Asiye
2- Beyzade Cafe, Deşira
3- Paradiso Cafe , ?
4- Cadı Cafe ,Gonca , Arzu
5- Polat Cafe , Fatoş
6- Evraka Cafe, Tarot bakan sarı saçlı kadın ?