İzmir'deki Falcılar

bu listede bildikleriniz varsa ,olumlu olumsuz yorumları okumayı çok isterim çünkü bu kişilere hiç fal baktırmadım.:97:
1- Bornova Telve Cafe , Asiye
2- Beyzade Cafe, Deşira
3- Paradiso Cafe , ?
4- Cadı Cafe ,Gonca , Arzu
5- Polat Cafe , Fatoş
6- Evraka Cafe, Tarot bakan sarı saçlı kadın ?

Son düzenleme:
bu listede bildikleriniz varsa ,olumlu olumsuz yorumları okumayı çok isterim çünkü bu kişilere hiç fal baktırmadım.:97:
2- Beyzade Cafe, Deşira
3- Paradiso Cafe , ?
5- Polat Cafe , Fatoş

Telve cafe- asiye --> deste(katina) yorumu yaptırırsan, uzun vadede olacaklarla ilgili yorum alabilirsin..hatta imkansız dediğim bi konuyu bi yıl önceden söylemişti.

Cadı cafe- Cansu-->enerjisi o kadar güzel ki, içinde bulunduğun durumu senden daha iyi anlatıyo,henüz gelecekle ilgili beklediğim gelişme olmadı,ama bildiği arkadaşlarım var,hatta bugün yine gidicem,tarot için..onu görmek bile iyi geliyo bana..kesinlikle denenmeli..

Polat cafe-Fatoş--> tarotta çok iyiydi,o da aynı vadeleri verdi diğerleriyle..

Şubat sonunu beklemeliyim,vadelerin tutup tutmadığıyla ilgili bilgi verebilmek için.. mutlu haberlerle dönmek dileğiyle.. iyi fallar..

Bence evreka- Naciye hanım, tarot kesinlikle denemelisin diyorum.. Çok ilginç tespitleri oluyor. Buarada dediği çıktı hemde çok yeni:) Olması kolay bir konu değildi öyle söyleyeyim.. 4 arkadaşım tavsiyem üzerine gitti, hepside şaşırarak çıktı.. Özellikle kartları açmadan söyledikleri çok çok isabetli oluyor, zaten o anda şaşırmaya başlıyorsunuz, yarım saat kadar sürüyor..

2- Beyzade Cafe, Deşira
3- Paradiso Cafe , ?
5- Polat Cafe , Fatoş

ben bundan önceki msj yazmıştım angeldan sonrada angel erken çıktıgında fatoşa baktırdıgımı yazmıştım hepimiz insanız bazen olmuycak şeyleri olsun demelerini isteriz daha önce baktırdıgım falcıların çogu polyanacılık yaparak iyi olacak istedigin olacak dedi duymak mutlu ediyor ama olmuyacagını bende adım gibi biliyorum kadın falı açar açmaz çat çat söledi öyle kahveyi falan eline almad anbenzer şeylere yakın şeylerde angel söyledi diger isimlerden bir tek deşiraya baktırdım kadın buz dolabı gibi çok ciddi ve soguk ehh işte diyorum ama kısa bakıyor onun dışında cadı kafeye bir ara kankam takılıyordu çok mutlu olmadı diye biliyorum ev falı gibi oldugunu söylemişti öylesıradan şeyler demişti bu arada diger isimlere bende baktırmadım yorumları bende merak ediyorum

2- Beyzade Cafe, Deşira
3- Paradiso Cafe , ?
5- Polat Cafe , Fatoş

Ben telve cafeye geçenlerde asiye hanım için gittim orda yoktu bir çocuk baktı destina falına çok memnun kaldım.Ailede kaç kişi olduğumuzu,annemin,babamın emekli olduğunu,özel hayatımda olanları,hatta odamın dağınık olduğuna kadar herşeyi söyledi.Ben pek konuşmadım ilk başta,bana anlatırken soru bile sormadı.Daha sonra gelecekle ilgili kartlar seçtirdi.Bayada uzun sürdü.
Polat cafe de Fatoş hanım o da iyidi,ordaki angel da bana hayatımdaki birisiyle ilgili bir gerçeği söyledi o zaman inanmamıştım sonradan öğrendim ne kadar doğru olduğunu acı olsa da.Hemde çok neşeli ve pozitif birisi.

1-Cadı kafede Cansu mu ? Arzu değil miydi o ? Yoksa orada hem Cansu hem Arzu mu var ?Eğer her ikisi de varsa hangisi iyi ?
2-EvRAkadaki sarı saçlı kadının adını hatırladım sayenizde Naciyeydi.
3-Hmm demek Polat Kafede Fatoş'un yanı sıra Angel diye de biri var.
4-Hayret Deşira'nın uzun fal baktığını söylemişti bir tanıdık.
5-Haselnut Telvedeki çocuğun adı neydi ?

Off of şu anda muhteşem gök gürültüsü var buralarda :83:

Bence evreka- Naciye hanım, tarot kesinlikle denemelisin diyorum.. Çok ilginç tespitleri oluyor. Buarada dediği çıktı hemde çok yeni:) Olması kolay bir konu değildi öyle söyleyeyim.. 4 arkadaşım tavsiyem üzerine gitti, hepside şaşırarak çıktı.. Özellikle kartları açmadan söyledikleri çok çok isabetli oluyor, zaten o anda şaşırmaya başlıyorsunuz, yarım saat kadar sürüyor..

Crenis, ben bir süre önce Evraka'ya gittim arkadaşımla .O Naciye hanıma ben Sevilay hanıma yöneldim.Daha önceden giden başka bir tanıdığım Sevilaya fal baktırmıştı.Sevilay hanımın falını yarın bi ara yazarım.Ama dediğin gibi Naciye hanımın falıyla ilgili iyi şeyler duydum.Ben de gidip bir bakmak istiyorum neymiş.

1-Cadı kafede Cansu mu ? Arzu değil miydi o ? Yoksa orada hem Cansu hem Arzu mu var ?Eğer her ikisi de varsa hangisi iyi ?
2-EvRAkadaki sarı saçlı kadının adını hatırladım sayenizde Naciyeydi.
3-Hmm demek Polat Kafede Fatoş'un yanı sıra Angel diye de biri var.
4-Hayret Deşira'nın uzun fal baktığını söylemişti bir tanıdık.
5-Haselnut Telvedeki çocuğun adı neydi ?

Off of şu anda muhteşem gök gürültüsü var buralarda :83:

Canım Angel gay bir falcı polat kafede.Telve kafede ismini sormuştum çocuğun çıkarken ama unuttum kartı vardı oranın gidicek olursan adını öğrenirim.

ben dün akşam şu sitedeki bannera tıkladım :KK17: sonra ordan birine fal baktırdım :KK17: daha önce du fiestadaki burcu neler dediyse ona yakın şeyler dedi bana :KK17:

sanırım benim acilen burcuya gitmem lazım:KK1:

kızlarhanının orada niko adında gay bir falcı varmış,hiç adını duyduğunuz yada fal baktıranınız oldu mu? bu cumartesi ona fal baktırmaya gideceğim.

X