İzmir'deki Falcılar

bene gtmiştim oraya. evet guzel baktı ona dedimki sevgilimle evlenecekmiyim cvp : senın davranışına bağlı nasıl yanı dıyorum acıklama bıle yapmadı... =) ve ben erk arkdsmdan ayrılalı 4 ayoldu.. o yuzden arkadaslar cokda kaptırmayın derim kendınızı ve paranızı eglence olsun sizler için ben sadece önden uyarmak ıstedim..

bence de Hülya Hanım İzmir'in hatta karşıyaka 'nın en iyi falcısı değil.Gitmiştim ona tesadüfen 2 yıl önce.Bir kere herşeyden önce jet fal bakıyor.Şip şak.Oldu bitti bir fal.Bana kahve değil de diğer faldan baktı ,unuttum adını şimdi.Toplam 10 -15 cümle.5 İ geçmiş 5 i şimdki zaman geri kalan 5 i de gelecek cümlesi diyebiliriz.Yani hemen hemen böyle bir oran var .Soru sormanı istemiyor .Sonunda lütfeten sadece bir soru sormana müsade ediyor.Ona da 5 saniyelik en fazla bir ya da iki kelimeden oluşan bir yanıt veriyor.İstemeyerek zoraki fal bakıyor adeta.Tamam çok kötü bir falcı değil, atmasyon şeyler söylemiyor ancak söyledikleri konu başlıkları gibi aynı konuya ait bir alt detay yok ! Ama asıl sorun bu kısa ve özet geçtiği hizmet için talep edilen para.Aynı kalitede falı hatta çoğu zaman daha ayrıntılısını ev ya da fal kafelerde gördüm 10-20 tlya .Hülya Hanımın söylediği herşeyi diğer falcıların yarısı onun talep ettiği paranın 4 de birine söyleyebildiler.Eğer en az yarım saat dolu dolu bir fal baksaydı hadi neyse.Ayrıca kurşun döktürmek isteyenler, mutlaka sizin bildiğniz tanıdığınız biri fayda görmüşse , önünüzde bir kanıt varsa gidin kurşuncuya.Üstelik kurşun dökmeyi gerçekten biliyorsa,ilmini manasını da biliyordur sizden asla ve asla para istemezler en fazla duanızı isterler ya da' gönlünden ne koparsa' derler.E tabii size zaman ayırmış emek vermiş birine birşeyler yapar içinizden geldiğince para verirsiniz elbet.Ben şimdiye kadar şu kadar para verip kurşun döktürmüş karşılığında ferahlamış ,hafiflemiş insanları ne duydum ne gördüm.Evet hafiflediler ama para olarak kandırılmışlık hissi de bonusu(

ella ya baktırmaya karar verdim. ilk başta reklamlar olmuştu ama bazı alakasız arkadaşlar ve benin beğenmediğim falcıları beğenmeyenler memnun kalmışlar. telefonunu faceden buldum ama kapalı. kaça bakıyordu? ne baktırmam lazım? tarot,kahve,iskambil? yüzyüzemi iyi telefondamı? ben telefondakine pek inanasım gelmiyor gerçi.

ya rica etsem gülistanın numarası yada yerini bana bildirirmisin fırıncıdan ayrıldıktan sonra onu aradık durduk fiyat farketmiyor ben çok memnunum ondan kesin gitmek istyorum şimdiden teşekkür ederim :)

bu ay sonu nasipse gidicem gülistana tam yerini öğreneyim gidince yazarım.. topçu restaurantın karşısında diye diye duydum ama daha gitmedim oraya ....

ii geceler..bende bugun sevda kafeye gittim abartıldığı kdar ii değildi

bende daha önce aynı şeyi söyledim kadın tuaf ablama kocana yok bilmem neyini içir senden vazgeçemez söledigi şeyi ben utandıgım için yazamıyorum yok evinde ada çayı yak komik degilmi ada çayı sadece içilir birdaha sevdeya asla gidip baktırmam kadın büyüyle kafayı bozmuş

arkadaşlar gülistan ı ben de aradım ama bulamadım eskiden toçunun orada fırıncı cafe de bakıyomuş ama oradan ayrılmış orada sordum bikaç yere bilen yok. bilen arkadaşlar varsa bana yerini ya da telefonunu mesaj atabilir mi?bu arada eskiden evreka cafe de bakan yeliz i de merak ediyorum. bilenler varsa onunda telefonunu yollarsa sevinirim.

Emel in ve Yeliz in telefonlarına ulaşamadığımdan bugün göztepe Aynur a gideceğim. Randevu aldım yarın şehirdışına çıkacakmış.Dünde Bornova Serpil e gidecektim ama geç oldu başım ağrıyo felan dedi 40 naz haftasonu gel dedi mecburen haftasonu gidicem Serpil e Aynur a ilk defa baktıracağım bugün, yarın sizinle paylaşırım.
İzmir deki deneyimlerim ve değerlendirmelerim şöyle arkadaşlar (ki adını hatırladıklarımdır)
- Sevdam Cafe Sevda ya çookk baktırdım Hanımeli Cafe de çalışıodu sonra kafe açtı 1 kaç defa çıktı diyebilirm ve negatif enerji+sıra bekleme muhabbeti yordu 4/10
- Altındağ Gülcan Hanım çookk korktuğum agresif ama baktığı yer kötü bakımı müthiş 10/10
- Caffa Cafe geçen yıllarda giderdim vasattı, bıraktım, kahve iç vakit geçir bir mekan 1/10
- Karşıyaka Hülyam Cafe Hülya hanım su falı 8/10
- Altındağ Yıldız Hanım 7/10
- Kemeraltı Hanımeli Canan (çok gittim evimde de baktırdım en son hayatımın en önemli acısını bilemedi-bıraktım) 5/10
- Fiesta da yıllar evvel gay bi çocuk bakmıştı berbattı 0/10
- Kızlarağasında-Kıbrıs Şehitlerinde baktırmadığım kalmamıştır diyebilirm iyi olsalardı aklımda kalırlardı emin olun.
- Müjgan-Mustafa... isimler var ama fal çıkışlarını hatırlamadığıma göre bende çıkmamış söyledikleri, neyse bende durum böyle ama sizde de aynı olacak diye bi kaide yok. Haydi rastgelee =))

merhaba arkadaşlar, bayraklıda çiğdeme baktıran varmı? varsa lütfen yorumlarmısınız

ben geçen hafta müjgana gittim kıbrıs şehitlerinin sonunda bi cafede bakıyor ben baktırmadım görümcem baktırdı kız geldinde yaprak gibi titriyordu herşeyi bilmiş tavsiye ederim bu hafta içi bir gün bende gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…