Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım funda ne kadara bakıyor yıldıznameye
cnm kafede fiyatlar standart orda müjgan murat funda aynı fiyata bakıyor. kahve 17,5 tarot 22,5 gibi birşeydi yanılmıyorsam Ama müjgan hanımın yıllardır tanınıyor olması sebebiyle bakımları daha fazla oluyor ardarda baktıgı ıcın kısa bakıyor. Funda daha az kişiye daha uzun süre bakıyor, arkadaşımıda götürdüm geçtiğimiz günlerde oda memnun kaldı. Kahve fazla detaylı olmuyor tarot daha detaylı cıkıyor ama onunda fiyatı daha yüksek. Kahve baktırıp daha sonra merak ettikleriniz varsa sorularınızı sorabilirsiniz, onun için tarot kartlarından çektiriyor zaten, birde eğer karşı cinsten biri ile ilgili merak ettikleriniz varsa gitmeden mutlaka doğum tarihi gününü öğrenip gidip çünkü yıldıznameden çıkarıyor dediğim gibi.
Founda sende daha önce murata baktırmışsın sanırım benım ona da baktıran pek çok arkadaşım var kımı memnun kaldı kımı değil, çoğu hızlı konuşmasından şikayetçi bu sebeplede falları kısa sürüyor birde aldıgın elektrık cok önemlı bir dahaki gittiğinde fundayı da dene derim memnun kalcagına emınım
cnm kafede fiyatlar standart orda müjgan murat funda aynı fiyata bakıyor. kahve 17,5 tarot 22,5 gibi birşeydi yanılmıyorsam Ama müjgan hanımın yıllardır tanınıyor olması sebebiyle bakımları daha fazla oluyor ardarda baktıgı ıcın kısa bakıyor. Funda daha az kişiye daha uzun süre bakıyor, arkadaşımıda götürdüm geçtiğimiz günlerde oda memnun kaldı. Kahve fazla detaylı olmuyor tarot daha detaylı cıkıyor ama onunda fiyatı daha yüksek. Kahve baktırıp daha sonra merak ettikleriniz varsa sorularınızı sorabilirsiniz, onun için tarot kartlarından çektiriyor zaten, birde eğer karşı cinsten biri ile ilgili merak ettikleriniz varsa gitmeden mutlaka doğum tarihi gününü öğrenip gidip çünkü yıldıznameden çıkarıyor dediğim gibi.
Founda sende daha önce murata baktırmışsın sanırım benım ona da baktıran pek çok arkadaşım var kımı memnun kaldı kımı değil, çoğu hızlı konuşmasından şikayetçi bu sebeplede falları kısa sürüyor birde aldıgın elektrık cok önemlı bir dahaki gittiğinde fundayı da dene derim memnun kalcagına emınım
daha önce de bilgi vermiştim bu konuda kısaca bahsedeyim. gaziemirde oturuyor ama istediğiniz yerde de görüşebilirsiniz yani ona dediğim gibi arayıp kararlaştırırsınız. kısa vade bakıyor genelde yani yaklaşık olarak 1-2 ay diyebilirim. üstünüzde büyü olup olmadığını da çok güzel biliyor ve yerini söylüyor ancak büyü bozmakla ilgili bir yetkisi olmadığını biliyorum.yani fal baktırdıktan sonra ver 50 lira bozayım büyünü gibi bir sahtekarlığa gitmiyor. ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldık umarım işinize yarar. yalnız sabah 10 akşam 7 arasında ulaşabilirsiniz telefonla diğer saatler telefonu kapalı bilginize...
rica etsem kadriyenin telefonunu özelden yazabilirmisin
Arkadaşlar böyle tel. numaraları nasıl veriyosunuz anlamıyorum. Normalde yasak, polis dinlemeye alıyor . yani uluorta yazmayın.
[QUOTEmaaral;=22543201]ben aranıza yeni katıldım aslında takip ediyordum ama yeni üye oldum o kadar çok isim geçiyorki bilemedim kime gitmeli ben bir fal meraklısı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Sevdam cafe'ye gittim 2 gün önce geçmiş ve şimdiki zamanda oldukça başarılıydı.. Sevda hnma gidenlerden gelecek ilgili yorumları çıkanlar oldu mu merak ediyorum..?
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar anita hanıma ulaştım baktırdım çok beğendım süperdı denemenizi tavsıye ederım isterseniz telefonda bıkaç bışey cevaplıyor sonra beğenırsen baktırmak ıstersen baktırıyosun