İzmir'deki Falcılar

ben aranıza yeni katıldım aslında takip ediyordum ama yeni üye oldum o kadar çok isim geçiyorki bilemedim kime gitmeli ben bir fal meraklısı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum :)

[QUOTEmaaral;=22543201]ben aranıza yeni katıldım aslında takip ediyordum ama yeni üye oldum o kadar çok isim geçiyorki bilemedim kime gitmeli ben bir fal meraklısı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum :)[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar anita hanıma ulaştım baktırdım çok beğendım süperdı denemenizi tavsıye ederım isterseniz telefonda bıkaç bışey cevaplıyor sonra beğenırsen baktırmak ıstersen baktırıyosun

[merhaba arkadaşlar anita hanıma ulaştım baktırdım çok beğendım süperdı denemenizi tavsıye ederım isterseniz telefonda bıkaç bışey cevaplıyor sonra beğenırsen baktırmak ıstersen baktırıyosun[/QUOTE]

günaydın arkadaşlar bende 1 yıl önce anita hanıma telefonda baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım geçmişi o andakı durumumu hepsini soylemıştı 2 yıl içinde ne yaşıcaklarımıda hepsını soylemıştı 1 yıl içinde dedıklerını yaşadım ve tekrar baktırmayı ıstıyorum

canım funda ne kadara bakıyor yıldıznameye:emir_bebek:

cnm kafede fiyatlar standart orda müjgan murat funda aynı fiyata bakıyor. kahve 17,5 tarot 22,5 gibi birşeydi yanılmıyorsam Ama müjgan hanımın yıllardır tanınıyor olması sebebiyle bakımları daha fazla oluyor ardarda baktıgı ıcın kısa bakıyor. Funda daha az kişiye daha uzun süre bakıyor, arkadaşımıda götürdüm geçtiğimiz günlerde oda memnun kaldı. Kahve fazla detaylı olmuyor tarot daha detaylı cıkıyor ama onunda fiyatı daha yüksek. Kahve baktırıp daha sonra merak ettikleriniz varsa sorularınızı sorabilirsiniz, onun için tarot kartlarından çektiriyor zaten, birde eğer karşı cinsten biri ile ilgili merak ettikleriniz varsa gitmeden mutlaka doğum tarihi gününü öğrenip gidip çünkü yıldıznameden çıkarıyor dediğim gibi.

Founda sende daha önce murata baktırmışsın sanırım benım ona da baktıran pek çok arkadaşım var kımı memnun kaldı kımı değil, çoğu hızlı konuşmasından şikayetçi bu sebeplede falları kısa sürüyor birde aldıgın elektrık cok önemlı bir dahaki gittiğinde fundayı da dene derim memnun kalcagına emınım

Son düzenleme:
cnm kafede fiyatlar standart orda müjgan murat funda aynı fiyata bakıyor. kahve 17,5 tarot 22,5 gibi birşeydi yanılmıyorsam Ama müjgan hanımın yıllardır tanınıyor olması sebebiyle bakımları daha fazla oluyor ardarda baktıgı ıcın kısa bakıyor. Funda daha az kişiye daha uzun süre bakıyor, arkadaşımıda götürdüm geçtiğimiz günlerde oda memnun kaldı. Kahve fazla detaylı olmuyor tarot daha detaylı cıkıyor ama onunda fiyatı daha yüksek. Kahve baktırıp daha sonra merak ettikleriniz varsa sorularınızı sorabilirsiniz, onun için tarot kartlarından çektiriyor zaten, birde eğer karşı cinsten biri ile ilgili merak ettikleriniz varsa gitmeden mutlaka doğum tarihi gününü öğrenip gidip çünkü yıldıznameden çıkarıyor dediğim gibi.

Founda sende daha önce murata baktırmışsın sanırım benım ona da baktıran pek çok arkadaşım var kımı memnun kaldı kımı değil, çoğu hızlı konuşmasından şikayetçi bu sebeplede falları kısa sürüyor birde aldıgın elektrık cok önemlı bir dahaki gittiğinde fundayı da dene derim memnun kalcagına emınım

Teşekkür ederim canım evet Murata baktırdım hızlı konuşması,kısa sürmesine hadi yine bişey demiyorum benim kendim anlattıklarım için orda sen hanginisi seçiyorsan karar ver sonra yine bakarız deyip bitirdi falını.Kendim anlattım,cevabını da kendim bulucam.Daha önce Sevdaya,boncuklu bayrama,pasaklı birsene,nergize,kemeraltındaki bir çok fal cafeye gittim.Mesela Nergiz hanım 2 ay sonra evleniyorsun bak gör dedi hem bunu dedi hemde kısmetin kapalı kurşun dökelim dedi.Aradan o iki ayın üstüne aylar geçti ama öyle birşey olmadı.Yani gidipte şu çıktı bu oldu diyorlar benim niyese çıkan olmadı hiç.Zaten geleceği Allah bilir fal bana psikolojik rahatlama geliyor gidiyorum anlatıyorum,dinliyorum,rahatlıyorum :)

Banad arkadaşlar tavsiye etmişti hatta 1.30 saat bekledik. Evt çok hızlı söylüyor ama genelde bilen kişiler böyle söylerler.. Ben ona takılmadım yazabiliyosun nasılsa. Bide sormak istediğin bişey varsa sorabiliyorsun. Bilmiyorum bakalım bende bekliyorum olursa yine dönerim buraya:)) Hatta yine gitmeyi düşünüyorum bu aralar,çünkü iyi bir elektrik aldım. Bende tarota nedense inanamıyorum. Sallama gibi geliyor:) Bide daha pahalıymış.Ama denerim belki yine.. Müjgan daha iyi mi biliyomuş??

daha önce de bilgi vermiştim bu konuda kısaca bahsedeyim. gaziemirde oturuyor ama istediğiniz yerde de görüşebilirsiniz yani ona dediğim gibi arayıp kararlaştırırsınız. kısa vade bakıyor genelde yani yaklaşık olarak 1-2 ay diyebilirim. üstünüzde büyü olup olmadığını da çok güzel biliyor ve yerini söylüyor ancak büyü bozmakla ilgili bir yetkisi olmadığını biliyorum.yani fal baktırdıktan sonra ver 50 lira bozayım büyünü gibi bir sahtekarlığa gitmiyor. ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldık umarım işinize yarar. yalnız sabah 10 akşam 7 arasında ulaşabilirsiniz telefonla diğer saatler telefonu kapalı bilginize...

rica etsem kadriyenin telefonunu özelden yazabilirmisin

Arkadaşlar böyle tel. numaraları nasıl veriyosunuz anlamıyorum. Normalde yasak, polis dinlemeye alıyor . yani uluorta yazmayın.

Sevdam cafe'ye gittim 2 gün önce geçmiş ve şimdiki zamanda oldukça başarılıydı.. Sevda hnma gidenlerden gelecek ilgili yorumları çıkanlar oldu mu merak ediyorum..?

[QUOTEmaaral;=22543201]ben aranıza yeni katıldım aslında takip ediyordum ama yeni üye oldum o kadar çok isim geçiyorki bilemedim kime gitmeli ben bir fal meraklısı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum :)

merhaba arkadaşlar anita hanıma ulaştım baktırdım çok beğendım süperdı denemenizi tavsıye ederım isterseniz telefonda bıkaç bışey cevaplıyor sonra beğenırsen baktırmak ıstersen baktırıyosun[/QUOTE]

Sevdam cafe'ye gittim 2 gün önce geçmiş ve şimdiki zamanda oldukça başarılıydı.. Sevda hnma gidenlerden gelecek ilgili yorumları çıkanlar oldu mu merak ediyorum..?

Bende söyledikleri çıkacakmı bekliyorum.Buraya yazıcam bekliyorum.
Benim tanıdıklarımdan yeni gidenler oldu onlarada kayınvalidesinin öleceğini isimlerini vererek söylemiş Allah bilir ama ben korkuyorum öyle kötü şeyleri söyleyince.

merhaba arkadaşlar anita hanıma ulaştım baktırdım çok beğendım süperdı denemenizi tavsıye ederım isterseniz telefonda bıkaç bışey cevaplıyor sonra beğenırsen baktırmak ıstersen baktırıyosun
[/QUOTE]

meil adresini yaz bana benım msj hakkım yok sana anıtanın numarasını vereyım

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum gülistanı ben de arıyorum ama numarasını falan bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

ben geçmişdeki bir sürü yorumu okuduktan sonra sevda kafeye gittim bu gün saatlerce aradım kızlaragasında buldum sonra akşama kadar bekledim sonunda bumudur arkadaşlar büyü muska başka bişey bilmiyor kadın geçmiş bir nebze tamam soru cevap herkes okadarını çözer ama gelecek ve bu gün nereye geldim dedirtti bana kontes gibi kadına kat kat çıkıyorsun 5dk yazık parama o kadar fala herkes bakar bu gün hayal kırıklıgıydı başkada bişey demem adam gibi bir yorumcu tanıyan bilen varmı tavsiye ve adresleri bekliyorum :)

Yine biri(leri) belli bir kişiye yönlendirmek üzere bizleri kulak memesi kıvamına getirmeye çalışıyor sanki...

evet çok ilginç her konuya baktıgımda birileri övülüyor şimdi gülistan ve anita mı sanıtamı kımse onu met edıyolar . Gülistan ıyı hoşmuşta 75 Tl ye mı bakıyo acırım vllaparama okdr vermem asla bi fala. Daisy dekı funda yeter bna hem psikolog gbı cok pozitif iyi gelıyo :KK70: Sevdaya gelince bir ara gitmiştim 1 sene oluyor çpok sıra bekledık her neyse içerı girdim baktı ama belliki ardarda bakmaktan sıkılmış ve bunalmıştı öyle oluncada verımlı sonuc alamıyosun bana isim verdı hayatıma girec ek ınsanla ılılı ama henuz daha o kişi cıkmadı karsıma zaman bakalım =) ama ben yıne fundaaaa dıyorum

Son düzenleme:
Kızlar arkadaşımın tavsiyesi üzerine siesta daki Kemal ya da Nico ya baktırmayı düşünüyoruz bir kaç gün içinde. Var mı Kemal ya da Niko ya baktıran?
Menü de tost sandviç bişeyler varmış o menünün içinde de tarot var 15 TL miş sanırım. Ben bi baktırayım size sonuçları yazıcam.

X