polat cafe angel;
Canım yaa bugün gittim gittiiiiimmmmm :/ ne umutlarla gittim ama hiç bilemedi
angela baktırdım çok kısa ve çok genel baktı.ben bile daha iyi bakardım resmen falı bitirsin diye bekledim.geleceğin güzel olcak vs gibi genel şeyler söyledi.sevgilin varmı okuyomusun gibi sorular soruyo zaten.ona göre yorum yapıyo:S düşündüğüm kişinin adını istedi verdim.tarif etmeye çalıştı senden biraz uzun dedi yoo dedim bayaa uzun 190 falan.ha yok uzun anlamında söyledim zaten dedi.gözleri iri ama dedi yoo dedim kısık küçük gözlü dedim.e ama gülünce kısılıyo onu diyorum dedi
ne okudğumu sordu jeoloji müh. dedim.sen aslında istemediğin bi bölüm okuyosun çok pişman olmuşsun dedi.ben bu bölüm için trabzona gittim bu yıl izmiri bırakıp şuan tatildeyim ve yer bilimlerine aşığım resmen başka bi meslek düşünemiyorum:))))daha bilemediği çok şey var yani..nacizane fikrim olarak vasat falcılar listemin başına alıyorum kendisini..
Daisy cafe fundaya gelince;
gerçekten memnun kaldım.yıldızname şeklinde kağıda bişeyler karalıyo daha sonra kahveye geçiyo.ama isabetli şeyler söyledi.arkadaşımla gittim onun bisürü detaylı durumlarını bildi.bikaç ıskaları oldu ama kesinlikle uydurma bi falcı değil.genel olarak gidilebilir bir falcı.ben memnun kaldım.fiyat 17.5