Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar Kadriye'nin numarasını vereceğim diye söz vermiştim hatırlayanlar bilir. Dün öğrendim hemen paylaşmak istiyorum.xxxxxxxx numarası. 15 liraya bakacağını söyledi. arayıp nerede bakacağını, detayları görüşebilirsiniz. 20ye bakıyorum demişti bana 15ten baktı arkadaş hatırına. kadınlar kulübünden aldım derseniz 15e bakar. sevgilerle güzel haberler almanız umuduyla ve mutlu yıllar herkese...
kadriye nerde oturuyor? nasıl bakıyor peki bilgi verebilirmisin bize biraz.
yaklaşık 2 ay önce alsancak kıbrıs şehitleri sonundaki daisy cafe de fundaya baktırdım o da tesadüfen. Müjganda ordaydı ama ona çok sıra vardı ve ben daha önce 3 5 yıl önce müjgana baktırmıştım ama memnun kalmamıştım o sebeple düşünmeden fundayı seçtim. Yıldızname bakıyor dedikleri kesin kez olarak çıktı tarif ettiği insanla tanıştım aniden hayatıma girdi ve şuan herşey tarif ettiği gibi devam ediyor çalıştığım sektöre kadar herşeyimi bilen bu kadın beni hayretlere düşürdü aradan 3 ay geçti dün tekrar gittim dedikleri yine çok güzel falıma bir önceki kaldığı yerden anlatmaya devam etti. Okadar güzel bir enerjisi var ki sadece fal anlamında değil onunla iletişim halinde olmak bile rahatlatıyor insanı müjgandan o elektiği alamamıştım ben bundan sonra gideceğim tek insan odur mutlaka gidin görün diyorum..
ha unutmadan ben Sevda, boncuklu ibo, vs vs bütün falcılara gittim bu zaman kdr ama hepsi fasa fiso hiç biri tutmadı ..
bahsettiğim daisy cafe de Müjgan Ali Funda ve bilmediğim birisi daha var yalan olmasın belki burcu hanım olabılır adres bılmeyenler için, kıbrıs şehıtlerı sonunda koton outletın yan tarafında hemen dipdibeler denebılır birde yenı leman kültür duye cok güzel bir cafe acılmıs hemen onun 2 adım ilersinde güzel tarıf etmısımdır herhalde
kızlar size tek bir isim söyleyeceğim o da Gülistan, daha önce çankayada bir cafede bakıyodu, şimdi ordan ayrılmış kendine bir ofis tutmuş orda randevu ile bakıyormuş fiyat 75 tl imiş şuan, ama o kadar falcıya gittim bölesini görmedim belki 10 defa falan baktırdım, bana geçmiş gelecek ne varsa hepsini okudu resmen, evliliğimden işime ne varsa ne dediyse hepsi çıktı yaklaşık 7 ay önce gitmiştim en son ve hala söyledikleri çıkmaya devam ediyor... benden sonra çok arkadaşım da gitti herkez dumur şekilde döndü çünkü kadının yanılma payı %1 gerçi bende hiç yanılmadı, şimdi telini bulmaya çalışıyorum öğreneyim sizlerle paylaşıcam, mutlaka gidin şok olucaksınız...
Bende merak ettim bu bayanı. banada yazarmısn numarasını canım?
kızlar gulıstana ılk 2 yıl once gıtmıstım ozamn bıcok seyı bılmıstı.bıkac ay once gıttım suankı yasadıklarımı cok ıyı bıldı.geleceklere ılgılı soyledıgı seyler gerceklesırse yazarım.ayrıldıgım erkek arkadasım ıcın ısrarla bu senın kaderın dıyor.suan ıcın ımkansız gerı donusu..varmı bu sekılde soyledıklerı cıkan..