İzmir'deki Falcılar

kızlaaar Kadriye'nin numarasını vereceğim diye söz vermiştim hatırlayanlar bilir. Dün öğrendim hemen paylaşmak istiyorum.xxxxxxxxxx numarası. 15 liraya bakacağını söyledi. arayıp nerede bakacağını, detayları görüşebilirsiniz. 20ye bakıyorum demişti bana 15ten baktı arkadaş hatırına. kadınlar kulübünden aldım derseniz 15e bakar. sevgilerle güzel haberler almanız umuduyla ve mutlu yıllar herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuyu çok sevdim hepsini okuyamasamda epey okudum gidileceklerin listesini çıkardım :)

ben son iki keredir du fiesta burcuya gidiyorum. hakkında pek bişey okuyamadım burda ama benimle konuşması beni rahatlattı. söylediklerine gelince dedikleri bi çok şey çıktı sadece sevdicek konusunda dediklerini birazda benim müdahalemle olduramadık.. o bana sakin ol dedi ben delirdim ve bitti :)
ikinci kez gittim yine önceki dediklerinin devamını söyledi işim evim ailemle ilgili.. sevgili konusunda ayrısınız bi hafta önce bi konuşma olmuş ama seni kesmemiş bu dedi. sabretmen gerekiyor onun içinde bulundugu durumu atlatması için dedi ocak ayı boyunca beni yine üzecekmiş bu gel gitleri ama tam sen yeter be dedigin anda tam teslim olmuş sana gelecek sakın yeter be diye kovalama dedi bekliyelim bakalım bi ay :)

kızlaaar Kadriye'nin numarasını vereceğim diye söz vermiştim hatırlayanlar bilir. Dün öğrendim hemen paylaşmak istiyorum.xxxxxxxx numarası. 15 liraya bakacağını söyledi. arayıp nerede bakacağını, detayları görüşebilirsiniz. 20ye bakıyorum demişti bana 15ten baktı arkadaş hatırına. kadınlar kulübünden aldım derseniz 15e bakar. sevgilerle güzel haberler almanız umuduyla ve mutlu yıllar herkese...

kadriye nerde oturuyor? nasıl bakıyor peki bilgi verebilirmisin bize biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar size tek bir isim söyleyeceğim o da Gülistan, daha önce çankayada bir cafede bakıyodu, şimdi ordan ayrılmış kendine bir ofis tutmuş orda randevu ile bakıyormuş fiyat 75 tl imiş şuan, ama o kadar falcıya gittim bölesini görmedim belki 10 defa falan baktırdım, bana geçmiş gelecek ne varsa hepsini okudu resmen, evliliğimden işime ne varsa ne dediyse hepsi çıktı yaklaşık 7 ay önce gitmiştim en son ve hala söyledikleri çıkmaya devam ediyor... benden sonra çok arkadaşım da gitti herkez dumur şekilde döndü çünkü kadının yanılma payı %1 gerçi bende hiç yanılmadı, şimdi telini bulmaya çalışıyorum öğreneyim sizlerle paylaşıcam, mutlaka gidin şok olucaksınız...

kadriye nerde oturuyor? nasıl bakıyor peki bilgi verebilirmisin bize biraz.

daha önce de bilgi vermiştim bu konuda kısaca bahsedeyim. gaziemirde oturuyor ama istediğiniz yerde de görüşebilirsiniz yani ona dediğim gibi arayıp kararlaştırırsınız. kısa vade bakıyor genelde yani yaklaşık olarak 1-2 ay diyebilirim. üstünüzde büyü olup olmadığını da çok güzel biliyor ve yerini söylüyor ancak büyü bozmakla ilgili bir yetkisi olmadığını biliyorum.yani fal baktırdıktan sonra ver 50 lira bozayım büyünü gibi bir sahtekarlığa gitmiyor. ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldık umarım işinize yarar. yalnız sabah 10 akşam 7 arasında ulaşabilirsiniz telefonla diğer saatler telefonu kapalı bilginize...

yaklaşık 2 ay önce alsancak kıbrıs şehitleri sonundaki daisy cafe de fundaya baktırdım o da tesadüfen. Müjganda ordaydı ama ona çok sıra vardı ve ben daha önce 3 5 yıl önce müjgana baktırmıştım ama memnun kalmamıştım o sebeple düşünmeden fundayı seçtim. Yıldızname bakıyor dedikleri kesin kez olarak çıktı tarif ettiği insanla tanıştım aniden hayatıma girdi ve şuan herşey tarif ettiği gibi devam ediyor çalıştığım sektöre kadar herşeyimi bilen bu kadın beni hayretlere düşürdü aradan 3 ay geçti dün tekrar gittim dedikleri yine çok güzel falıma bir önceki kaldığı yerden anlatmaya devam etti. Okadar güzel bir enerjisi var ki sadece fal anlamında değil onunla iletişim halinde olmak bile rahatlatıyor insanı müjgandan o elektiği alamamıştım ben bundan sonra gideceğim tek insan odur mutlaka gidin görün diyorum..

ha unutmadan ben Sevda, boncuklu ibo, vs vs bütün falcılara gittim bu zaman kdr ama hepsi fasa fiso hiç biri tutmadı ..
bahsettiğim daisy cafe de Müjgan Ali Funda ve bilmediğim birisi daha var yalan olmasın belki burcu hanım olabılır adres bılmeyenler için, kıbrıs şehıtlerı sonunda koton outletın yan tarafında hemen dipdibeler denebılır birde yenı leman kültür duye cok güzel bir cafe acılmıs hemen onun 2 adım ilersinde güzel tarıf etmısımdır herhalde :KK70:

Son düzenleme:
kızlar sevdam kafedeki sevdaya gittim ben ve bir arkadasım ne geçmiş ne gelecek diyemedi birşey bide cok isim saydı ya=/ bana pek biliyor gibii gelmedi yine de memnun arkadaslarımda var ama bilemedim tek birşey dedi gelecekle ilgili umarım oda cıkar. beni yine gülistan paklar ya=/ 75 falan ama napalım =)))

yaklaşık 2 ay önce alsancak kıbrıs şehitleri sonundaki daisy cafe de fundaya baktırdım o da tesadüfen. Müjganda ordaydı ama ona çok sıra vardı ve ben daha önce 3 5 yıl önce müjgana baktırmıştım ama memnun kalmamıştım o sebeple düşünmeden fundayı seçtim. Yıldızname bakıyor dedikleri kesin kez olarak çıktı tarif ettiği insanla tanıştım aniden hayatıma girdi ve şuan herşey tarif ettiği gibi devam ediyor çalıştığım sektöre kadar herşeyimi bilen bu kadın beni hayretlere düşürdü aradan 3 ay geçti dün tekrar gittim dedikleri yine çok güzel falıma bir önceki kaldığı yerden anlatmaya devam etti. Okadar güzel bir enerjisi var ki sadece fal anlamında değil onunla iletişim halinde olmak bile rahatlatıyor insanı müjgandan o elektiği alamamıştım ben bundan sonra gideceğim tek insan odur mutlaka gidin görün diyorum..

ha unutmadan ben Sevda, boncuklu ibo, vs vs bütün falcılara gittim bu zaman kdr ama hepsi fasa fiso hiç biri tutmadı ..
bahsettiğim daisy cafe de Müjgan Ali Funda ve bilmediğim birisi daha var yalan olmasın belki burcu hanım olabılır adres bılmeyenler için, kıbrıs şehıtlerı sonunda koton outletın yan tarafında hemen dipdibeler denebılır birde yenı leman kültür duye cok güzel bir cafe acılmıs hemen onun 2 adım ilersinde güzel tarıf etmısımdır herhalde :KK70:

canım funda ne kadara bakıyor yıldıznameye:emir_bebek:

bu daisy kafe alsancak koton outlet'in orası sanırım..bende gittim ve genç biri baktı.. murat sanırım, tam hatırlamıyorum ismini. bende 2 saate yakın bekledim. aslında benle ilgili çoğu şeyi bildi. ilişkiyle ilgili aklımdan geçeni bildi, ilişkiye başlıcaksın dedi hatta isminin harflerini verdi eminim sorsam açık açık isimde söylerdi, belliydi ama aklımdan zaten geçiyordu. fakat görüşsemde hala o kişiyle başlamadık, o zaman öle bir ihtimal vardı gerçekten. hala var ama ben istemediğim için olmadı.
ayrıca ben söylemeden okul vs. çok şeyi bildi. çok iddialı bişey söyledi ama daha vakit var beklemedeyiz bakalım... 17.5 tl ve yazıldığı gibi 5 dk sürüyor.tavsiye ederim. zaten sormak istediğin bişey varsa sorun diyor. ama insanın nedense böle durumlarda aklına gelmiyor:)) sorularınızı yazın gidin, hatta söylediklerini yazmanız için kağıtta veriyor:)

reklam falan demiş bazıları ama benim siteye giriş vaktim ve mesajlarım belli. Yani kimsenin 17.5 lirasına garezimde yok. isteyen 17.5 değil 175 lirasına bile kıyar.

Ben Murata gittim ama acıdım parama ve ordaki zamanıma.Şu da olabilir o da olabilir dedi sen karar ver sonra yine gel bakarız dedi.Ne anladım ben bundan.

kızlar size tek bir isim söyleyeceğim o da Gülistan, daha önce çankayada bir cafede bakıyodu, şimdi ordan ayrılmış kendine bir ofis tutmuş orda randevu ile bakıyormuş fiyat 75 tl imiş şuan, ama o kadar falcıya gittim bölesini görmedim belki 10 defa falan baktırdım, bana geçmiş gelecek ne varsa hepsini okudu resmen, evliliğimden işime ne varsa ne dediyse hepsi çıktı yaklaşık 7 ay önce gitmiştim en son ve hala söyledikleri çıkmaya devam ediyor... benden sonra çok arkadaşım da gitti herkez dumur şekilde döndü çünkü kadının yanılma payı %1 gerçi bende hiç yanılmadı, şimdi telini bulmaya çalışıyorum öğreneyim sizlerle paylaşıcam, mutlaka gidin şok olucaksınız...

Bende merak ettim bu bayanı. banada yazarmısn numarasını canım?

kızlar gulıstana ılk 2 yıl once gıtmıstım ozamn bıcok seyı bılmıstı.bıkac ay once gıttım suankı yasadıklarımı cok ıyı bıldı.geleceklere ılgılı soyledıgı seyler gerceklesırse yazarım.ayrıldıgım erkek arkadasım ıcın ısrarla bu senın kaderın dıyor.suan ıcın ımkansız gerı donusu..varmı bu sekılde soyledıklerı cıkan..

kızlar gulıstana ılk 2 yıl once gıtmıstım ozamn bıcok seyı bılmıstı.bıkac ay once gıttım suankı yasadıklarımı cok ıyı bıldı.geleceklere ılgılı soyledıgı seyler gerceklesırse yazarım.ayrıldıgım erkek arkadasım ıcın ısrarla bu senın kaderın dıyor.suan ıcın ımkansız gerı donusu..varmı bu sekılde soyledıklerı cıkan..

bence çıkma ihtimali yüüksek çünkü ben de 3yıldır flan tanıyorum gülistanı sık sık giderdim ama şimdi 6aydır gidemedim..bana dedikleri hep olmuştur şimdiye kadar..ama tabi fal bu belli olmayabilir.boşuna hayallere kapılıp üzülmeni istemem :/

kızlarr kızlarrrrrrrrr
bornova meydanda samyeli kafede serpil hanıma fal baktırdım..10 tl ve bılemedıgı bısey olmadı bılgınızeeeeeeeeeeeee

güzelbahçe tarafında gönül hanımı bilen giden varmı acaba

daha önce bana kendisinin numarası verildi ama veren kişinin çok iyi demesi dısında bilgim yok gelecek geçmiş ne dediyse çıktı dedi

merhaba arkadaşlar 2 yıl önce üniversitedeyken kız arkadaşımla canımız sıkıldı fal baktırmaya gıttık izmirde bı cafede anita dıye bı kadın bıze fal baktı ve çok şaşırdım ne dedıyse bılmıştı 2 yıl geçmesine rağmen dedıklerının hepsı oldu ve tekrar baktırmaya gıttım artık cafede bakmıyormuş özel bakıyormuş ordakı arkadaştan bılgılerını zorlada olsa aldım bakalım telefonda baktırıcam ınşallah bakar

X