İzmir'deki Falcılar

müjgan cafe ali---sanırım artık Fondue cafedeymiş nerede bu fondue cafe

cookies sevgi ---adres ve ücret

yeşilyurt aynaya bakan emel adres nasıl ulaşabilirim

buca mehtap------- Adresi verebilirmisiniz?

buca murat---------Adresi verebilirmisiniz?

belevi bedriye---- Adres?

müjgan cafe müjgan- adres

telve cafe asiye adres

Son zamanlarda buralara giden varsa ücretlerini ve adreslerini tam oalrak belirtebilir mi? Ali bey i merak ediyorum. Erkek arkadaşımı göndermeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canım, Nergisin telefonu için teşekkürler tekrar.
Nergiz için yorumun nedir ?
Ona göre arayayım.

Bu arada bende Alsancak Fondue Cafedeki Ali beyi tavsiye ediyorum. En azından enerjisi çok pozitif.
Bu Fondue kafaye nasıl gidebilirim ve ücreti nedir?
Cookie Cafedeki sevgi hanım fal ücreti nedir?
Ücretleri yazarsanız sevinirim. Gittiğimde sormaya utanıyorum. Kimisi 40 Tl falan diyor

Ufak bir yararım olsun. Sevda Hanım'a gittim bugün Sevdam cafe.. Bana genelde geçmişle ilgili şeyler değilde gelecek ile ilgili şeyler söyledi. Değerlendirme için bir kaç ay beklemek lazım. Geçmiş yaşanan olaylarıda bildi tabi, ben denenir diyorum. Ama sabah gidin

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb, msj hakkım olmadıgı için buraya yazıyorum, önceleri evreka cafede çalısan yeliz hanımın numarasını bilen biri bana özelden msj atabilir mi?

ballaaaar ne olur 300 kusür sayfayı bana okutmayın en güzeli şudur diye bi adres bi telefon özelden atıverin ne oluuur bu ara çok ihtiyacım var da :KK43: :nazar:

Yardımcı olacak yok mu? Ayrıca Buca da var mı bildiğiniz
Müjgan kafe mi yoksa başka bir yer mi tavsiye edersinizi

ballaaaar ne olur 300 kusür sayfayı bana okutmayın en güzeli şudur diye bi adres bi telefon özelden atıverin ne oluuur bu ara çok ihtiyacım var da :KK43: :nazar:

Armut piş ağzıma düş :))) en iyisi diye bir şey yok 300 sayfa okuyamazsan bari 30 sayfa oku anlarsın.Birde Esans sın profilinden onun yazdığı mesajları oku epeyce bilgilendiriyor.
Benim tavsiyem sevdam cafe sevda hn.isimleriyle hayatınızdaki kişileri söylüyor gelecekten bilgi veriyor. geçmişe gerek yok nasıl olsa herkez kendi geçmişini biliyor.Adresleri cafe isimleriyle Google dan araştırın.:21:

Sevdam Cafedeki Sevda hanıma ben de gittim şimdiki zamanda iyi ama gelecek konusunda isabetli değildi,Babacan Cafe'de Birgül Hanım ile hemen hemen aynı şeyleri söyledi Birgül Hanımın söylediklerinden biri oldu ancak asıl gitmeme sebep olan olay için ikiside doğru saptama yapamadı...Gelecek konusunda söyledikleri tutana henüz rastlamadım :KK1:

Arkadaşlar mrb, msj hakkım olmadıgı için buraya yazıyorum, önceleri evreka cafede çalısan yeliz hanımın numarasını bilen biri bana özelden msj atabilir mi?

Şirinyer Tansaş'ın oralarda, Şirinyer parkı ile sanırım sevgi yolu deniyor onun arasında bir yol var orada küçük bir cafede baktırdım iki gün önce ben memnun kaldım. Kafenin adı paradiso gibi birşeydi ama tam hatırlayamadım. Ücreti 10 tl idi. Alternatif olsun da sonra bana kızmayın, tamamen tesadüf eseri gördüm bende, çünkü küçük bir kafe. Ben fal baktırdım ama genelde kartlara bakarak anlattı. Düzeltme: koşuyolu caddesi üzerinde.

Sizden ricam Nergiz hanım ve Yeliz hanımın telefon numaralarını istiyorum@ashle senden yardım bekliyorum. Birde ben Buca'dayım Bucada Sibel diye bir bayandan bahsedilmiş acaba onunda numarasını özelden atabilir misiniz? @meadow diye bir üye söylemiş ama.

Bu şekilde 3-4. cü isteğim ama kimse mesaj atmadı.:KK5:

Son düzenleme:
Şirinyer Tansaş'ın oralarda, Şirinyer parkı ile sanırım sevgi yolu deniyor onun arasında bir yol var orada küçük bir cafede baktırdım iki gün önce ben memnun kaldım. Kafenin adı paradiso gibi birşeydi ama tam hatırlayamadım. Ücreti 10 tl idi. Alternatif olsun da sonra bana kızmayın, tamamen tesadüf eseri gördüm bende, çünkü küçük bir kafe. Ben fal baktırdım ama genelde kartlara bakarak anlattı. :) Koşuyolu caddesiymiş

Sizden ricam Nergiz hanım ve Yeliz hanımın telefon numaralarını istiyorum@ashle senden yardım bekliyorum. Birde ben Buca'dayım Bucada Sibel diye bir bayandan bahsedilmiş acaba onunda numarasını özelden atabilir misiniz? @meadow diye bir üye söylemiş ama.

Uzun zamandır siteye giriş yapmıyorum. Reklam amaçlı üyeliklerden sonra biraz soğudum o yüzden önerileri okusam da, gidip fal baktırmıyorum. Zaten şöyle birşey de var. Öyle aham, şaham bir falcı yok. İzmir'de gezmediğim falcı kalmadığı için net bir şekilde söylüyorum. Kafe falcıları, evde bakanlar, randevulu gelenler her birine baktırdım. Ama söylediği tutan sadece bir-iki kişi var bana. Gerisi faso, fiso. Herneyse fal ihtiyacı olan arkadaşlar için bir kaç kişi önermek için geldim. Son zamanlarda tekrar baktırdığım kişiler -ki birinin söylediği bir olay tamamen net bir şekilde çıktı, olmayacak, imkansız birşey, tamda söylediği gibi seyretti.- onları yazıcam.

- bu arada smyra, nergis ve yelizi önermiyorum. ama ille gidicem diyorsan esans nickli üyede telefon numaraları mevcut sanırım. istersen irtibata geç.

Betül : Aslında Selda'ya fal baktırıcakken nedense kafede bir bayan ve ordaki garson bu bayanı çok methetti. Fincanla Selda'ya giderken de bir anda Betül'ün karşısında buldum kendimi, nasip :) Ben genel olarak beğendim, hoş bir fal deneyimi oldu. Bir kaç kişi ile aynı tarihi verdi. O tarihi bekliyorum :)

Selda : Selda, Betül ile aynı kafede fal bakıyor, ben bir kere fal baktırdım normalde tarih vermiyor vade olarak söylüyor ama, bana net bir tarih gibi, evet söylediği tarih çıktı.

Tülin : Ben söylediği şeyleri aynen yaşadım ve bir şeyi daha bekliyorum. O da çıkarsa vallahi bravo diyeceğim. Ama sık sık gitmemek gerekiyor, tarihler beklense güzel olur. Ben üst üste 2 defa gittim. Genel olarak aynı şeyler olsa da ilk falı çok şaşırttı, imkansız dediğim şeyi bildi. Tebrik ederim yine de.

Ravazza Kafe Ferda Hanım : Aslında bu kadına benim 4. gidişim, aksi bir kadın olsa da genel olarak isabetli bi falı var. İlk iki gittiğimde memnun kalmadım, son iki gittiğim de şuan için dolu dolu şeyler söyledi. Aralıklı gitmeme rağmen bana iki kere aynı tarihi verdi. Bakalım, görücez.

Şehrazat : Geçenlerde bir arkadaşımla kızlarağasında gezerken oturduk bir yere fal baktırmayı düşünmüyordum ama, baktırayım dedim. Enerjisi yüksek bir kadın, hoş şeyler söyledi. Genel olarak memnun kaldım falından. Betül ve Ferda hanımın söylediği tarihle aynı tarihler bunlar. Beklemedeyim :)

Birgül : Bi ara çok gittim fakat sadece bir falı tuttu bana 18 gün demişti evet 18 günde isim benzerliği olan biriyle o olay oldu. Sonra bir kaç kez daha baktırdım, falı çıkmadı. En son geçenlerde sıkıntıdan baktırdım, bir çok şey biliyor evet, hatta birşeyi iyi bildi ama. Tarih vermedi pek. 2 ay falan gibi bir tarih söyledi. Bakıcaz, pek çözemedim bu kadını. Aham, şaham bir durumu yok yine de.

Keyifli fallar, fallara fazla takılmayın kızlar :)

Bende senelerdir gülistanın takipçisiydim iki ayda bir giderdim hep nerdeyse..çok uygun fiyata baktığı günlerden beri diyeyim hep giderdim .hep hızla yükselişe geçti fiyatı....ilk başlarda süper yüzde yüz çıkardı söyledikleri.. sonra ne oldu bilmem aşırı kalabalık olmaya başladı ünü yayıldıkça... ve son gittiğimde pek çıkmadı kızın dedikleri.. herhalde çok yoğunluktan performası düştü yani ... sonra duyduk 50 milyon olmuş. dedik evet azalsın biraz yoğunluk diye yaptılar demekki.çünkü belliydi performanstan çok uzun süre bu kalabalıkla baş edilmezdi.ama sonra aradım cep telefonundan yetmiş beş olmuş fırıncıdan ayrıldıktan sonra.. çok üzüldüm kendi adıma çünkü severim gülistanı fiyattan dolayı gidemiyorum .....:KK43:((( isterdim yine gitmek..

ya rica etsem gülistanın numarası yada yerini bana bildirirmisin fırıncıdan ayrıldıktan sonra onu aradık durduk fiyat farketmiyor ben çok memnunum ondan kesin gitmek istyorum şimdiden teşekkür ederim :)

Uzun zamandır siteye giriş yapmıyorum. Reklam amaçlı üyeliklerden sonra biraz soğudum o yüzden önerileri okusam da, gidip fal baktırmıyorum. Zaten şöyle birşey de var. Öyle aham, şaham bir falcı yok. İzmir'de gezmediğim falcı kalmadığı için net bir şekilde söylüyorum. Kafe falcıları, evde bakanlar, randevulu gelenler her birine baktırdım. Ama söylediği tutan sadece bir-iki kişi var bana. Gerisi faso, fiso. Herneyse fal ihtiyacı olan arkadaşlar için bir kaç kişi önermek için geldim. Son zamanlarda tekrar baktırdığım kişiler -ki birinin söylediği bir olay tamamen net bir şekilde çıktı, olmayacak, imkansız birşey, tamda söylediği gibi seyretti.- onları yazıcam.

- bu arada smyra, nergis ve yelizi önermiyorum. ama ille gidicem diyorsan esans nickli üyede telefon numaraları mevcut sanırım. istersen irtibata geç.

Betül : Aslında Selda'ya fal baktırıcakken nedense kafede bir bayan ve ordaki garson bu bayanı çok methetti. Fincanla Selda'ya giderken de bir anda Betül'ün karşısında buldum kendimi, nasip :) Ben genel olarak beğendim, hoş bir fal deneyimi oldu. Bir kaç kişi ile aynı tarihi verdi. O tarihi bekliyorum :)

Selda : Selda, Betül ile aynı kafede fal bakıyor, ben bir kere fal baktırdım normalde tarih vermiyor vade olarak söylüyor ama, bana net bir tarih gibi, evet söylediği tarih çıktı.

Tülin : Ben söylediği şeyleri aynen yaşadım ve bir şeyi daha bekliyorum. O da çıkarsa vallahi bravo diyeceğim. Ama sık sık gitmemek gerekiyor, tarihler beklense güzel olur. Ben üst üste 2 defa gittim. Genel olarak aynı şeyler olsa da ilk falı çok şaşırttı, imkansız dediğim şeyi bildi. Tebrik ederim yine de.

Ravazza Kafe Ferda Hanım : Aslında bu kadına benim 4. gidişim, aksi bir kadın olsa da genel olarak isabetli bi falı var. İlk iki gittiğimde memnun kalmadım, son iki gittiğim de şuan için dolu dolu şeyler söyledi. Aralıklı gitmeme rağmen bana iki kere aynı tarihi verdi. Bakalım, görücez.

Şehrazat : Geçenlerde bir arkadaşımla kızlarağasında gezerken oturduk bir yere fal baktırmayı düşünmüyordum ama, baktırayım dedim. Enerjisi yüksek bir kadın, hoş şeyler söyledi. Genel olarak memnun kaldım falından. Betül ve Ferda hanımın söylediği tarihle aynı tarihler bunlar. Beklemedeyim :)

Birgül : Bi ara çok gittim fakat sadece bir falı tuttu bana 18 gün demişti evet 18 günde isim benzerliği olan biriyle o olay oldu. Sonra bir kaç kez daha baktırdım, falı çıkmadı. En son geçenlerde sıkıntıdan baktırdım, bir çok şey biliyor evet, hatta birşeyi iyi bildi ama. Tarih vermedi pek. 2 ay falan gibi bir tarih söyledi. Bakıcaz, pek çözemedim bu kadını. Aham, şaham bir durumu yok yine de.

Keyifli fallar, fallara fazla takılmayın kızlar :)

Tülin, Selda ve Betül nerede veya hangi cafe de fal bakıyor, ücretleride belirtirsen sevinirim öğrenciyim de. Ben özel mesaj atamıyorum, 100 mesaj atmam gerekiyor muş. Bu arada ben de gittim Birgül Hanıma genel konuştu ama buldunduğum durumu iyi bildi. Ben 3 tane falcıya gittim heralde ilk olduğundan 3 de iyi ilgilendi diyebilirim. Sevda hanım, Birgül hanım ve şirinyerde bir kafe de.

Şirinyer Tansaş'ın oralarda, Şirinyer parkı ile sanırım sevgi yolu deniyor onun arasında bir yol var orada küçük bir cafede baktırdım iki gün önce ben memnun kaldım. Kafenin adı paradiso gibi birşeydi ama tam hatırlayamadım. Ücreti 10 tl idi. Alternatif olsun da sonra bana kızmayın, tamamen tesadüf eseri gördüm bende, çünkü küçük bir kafe. Ben fal baktırdım ama genelde kartlara bakarak anlattı. Düzeltme: koşuyolu caddesi üzerinde.

tatlım yelize gitmedim ben ama etrafımdan onla ilgili memnun olanda var olmayanda var..nergise gelince ahım şahım bişeyi yok baya oldu ona gideli.20tlye evin terasında bakım yapıyodu ve tek hatırladığım ordan çıkarken verdiğim paraya acıdığım:) gülistan çok pahalılaştırmış ama şuana kadar baktırdıklarımın arasında en iyisiydi..ancak gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler olmadı.gerçekten kalp gözü açık birisi lazım bize:)

Kızlar bende İzmir'de bir çok fal baktırdım.. Şiddetle önerebileceğim iki isim var.
1.Cadı Cafe - Gonca (Kızlarağası'nın ordaki cafelerden, sorarsanız gösterirler.)Kahve 15,Tarot 30
Polat cafe-Fatoş--> Tarot 25

Cadı cafeden çıkarken neden ilk sıraya onu yazdığımı anlayacaksınız.. gidin ve görün diyorum..!

Sevcan62 beni bilir kişi yapmışsın :)) sağol ama o kadar çok bilmediğm ,zamansızlıktan gidemediğim yer var ki ; yeşilyurt Emel, buca Mehtap ,belevi Bedriye ,buca Murat ,telve Kafe Asiye, paradiso kafe , cadı kafe Gonca , polat kafe Fatoş kim bunlar neredeler hiç bir fikrim yok. Çok merak ettiğim Deşira' ya bile gidecek zaman bulamadım.Daha çalışmadığım sayfalar var anlaşılan.
Denizimsiicim , bende Yelizin telefonu yok .Arkadaşımda var sanıyordum ama kafenin telefonuymuş ondaki.Telefonu olsa da Yeliz e gidemem çünkü bildiğim kadarıyla şehir dışında yaşıyor .O kadar yolu gidecek kadar gözüm kara değil:KK50: .Ama yolumun geçtiği yerlerde olsaydı uğrardım.
Karşıyaka' da Müjgan kafedeki Betül 'e ben de gitmiştim.Geçmiş ve şimdiki zamanı garip ayrıntılar vererek iyi tanımlamıştı.Kuzenime şimdiki zamanla ilgili uyarılar verdi tedbir almasını istedi evet o da bu tavsiyeyi lehine kullandı ve sonuçta konuyla ilgili insanlar mutlu oldular.Şimdiki zamanı sizin bildiğinizden farklı bir yönüyle ele alıyor.Ya da en azından bizim falımız öyle oldu.Bana kuzenimden daha ayrıntılı baktı.Gelecekle ilgili uzun uzadıya bakmadı bir iki şey söyledi.Sonuçta ortanın üstü, boş değil.Ancak uzuun uzuuun gelecekle ilgili konuşsun dolu dolu baksın diyorsanız hiç uğramayın.

Son düzenleme:
selamlar kızlarrrrr
yenı yıl yenı umutlar olsun hepımıze....
bayagıdır gırmıyodum sıteye falım geldı nereye gıdeyım ne onerırsınız?
bu soyledıklerınızın adreslerı nereler????

Şirinyer Tansaş'ın oralarda, Şirinyer parkı ile sanırım sevgi yolu deniyor onun arasında bir yol var orada küçük bir cafede baktırdım iki gün önce ben memnun kaldım. Kafenin adı paradiso gibi birşeydi ama tam hatırlayamadım. Ücreti 10 tl idi. Alternatif olsun da sonra bana kızmayın, tamamen tesadüf eseri gördüm bende, çünkü küçük bir kafe. Ben fal baktırdım ama genelde kartlara bakarak anlattı. :) Koşuyolu caddesiymiş

ben size nergisin telefonunu 2 kere yolladım almadınızmı ?

X