Uzun zamandır siteye giriş yapmıyorum. Reklam amaçlı üyeliklerden sonra biraz soğudum o yüzden önerileri okusam da, gidip fal baktırmıyorum. Zaten şöyle birşey de var. Öyle aham, şaham bir falcı yok. İzmir'de gezmediğim falcı kalmadığı için net bir şekilde söylüyorum. Kafe falcıları, evde bakanlar, randevulu gelenler her birine baktırdım. Ama söylediği tutan sadece bir-iki kişi var bana. Gerisi faso, fiso. Herneyse fal ihtiyacı olan arkadaşlar için bir kaç kişi önermek için geldim. Son zamanlarda tekrar baktırdığım kişiler -ki birinin söylediği bir olay tamamen net bir şekilde çıktı, olmayacak, imkansız birşey, tamda söylediği gibi seyretti.- onları yazıcam.
- bu arada smyra, nergis ve yelizi önermiyorum. ama ille gidicem diyorsan esans nickli üyede telefon numaraları mevcut sanırım. istersen irtibata geç.
Betül : Aslında Selda'ya fal baktırıcakken nedense kafede bir bayan ve ordaki garson bu bayanı çok methetti. Fincanla Selda'ya giderken de bir anda Betül'ün karşısında buldum kendimi, nasip :) Ben genel olarak beğendim, hoş bir fal deneyimi oldu. Bir kaç kişi ile aynı tarihi verdi. O tarihi bekliyorum :)
Selda : Selda, Betül ile aynı kafede fal bakıyor, ben bir kere fal baktırdım normalde tarih vermiyor vade olarak söylüyor ama, bana net bir tarih gibi, evet söylediği tarih çıktı.
Tülin : Ben söylediği şeyleri aynen yaşadım ve bir şeyi daha bekliyorum. O da çıkarsa vallahi bravo diyeceğim. Ama sık sık gitmemek gerekiyor, tarihler beklense güzel olur. Ben üst üste 2 defa gittim. Genel olarak aynı şeyler olsa da ilk falı çok şaşırttı, imkansız dediğim şeyi bildi. Tebrik ederim yine de.
Ravazza Kafe Ferda Hanım : Aslında bu kadına benim 4. gidişim, aksi bir kadın olsa da genel olarak isabetli bi falı var. İlk iki gittiğimde memnun kalmadım, son iki gittiğim de şuan için dolu dolu şeyler söyledi. Aralıklı gitmeme rağmen bana iki kere aynı tarihi verdi. Bakalım, görücez.
Şehrazat : Geçenlerde bir arkadaşımla kızlarağasında gezerken oturduk bir yere fal baktırmayı düşünmüyordum ama, baktırayım dedim. Enerjisi yüksek bir kadın, hoş şeyler söyledi. Genel olarak memnun kaldım falından. Betül ve Ferda hanımın söylediği tarihle aynı tarihler bunlar. Beklemedeyim :)
Birgül : Bi ara çok gittim fakat sadece bir falı tuttu bana 18 gün demişti evet 18 günde isim benzerliği olan biriyle o olay oldu. Sonra bir kaç kez daha baktırdım, falı çıkmadı. En son geçenlerde sıkıntıdan baktırdım, bir çok şey biliyor evet, hatta birşeyi iyi bildi ama. Tarih vermedi pek. 2 ay falan gibi bir tarih söyledi. Bakıcaz, pek çözemedim bu kadını. Aham, şaham bir durumu yok yine de.
Keyifli fallar, fallara fazla takılmayın kızlar :)