- 12 Mart 2011
- 351
- 4
bu dedgnz nerde kızlar
karşıyakada kahve diyarının orda google da evreka cafe izmir diye yaz adres ve tlf çıkıyor....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu dedgnz nerde kızlar
karşıyakada kahve diyarının orda google da evreka cafe izmir diye yaz adres ve tlf çıkıyor....
teşekkürlerr...............................................
Çarşamba günü Sevdam cafe Sevda hanıma gittim.Dışarı yağmur sel felaket dedim ki kimse yoktur bugün herhalde baktırırım.Daha önce gittiklerimde 4 saat beklemeyi göze alamamıştım.Neyse bekleyen çok az kişi vardı :))) ben 13. kişiydim 2,30 saat bekledim sıram geldi.Beklediğime değdi mi değdi bir daha gidilirmi dedikleri çıksın kapısında bile yatarım.Eş dost kim varsa isimleriyle söyledi.Tarihleri kağıda yazdı verdi .Şok halinde olduğumdan çoğu şeyi iyi anlayamadım.Ben beklerken çıkanlar çok memnun ayrıldılar daha önce baktırmış tekrar gelenlerde vardı söyledikleri çıkmış.Falcı arayışıma son vermiş bulunmaktayım.Artık kimseye gitmem.Aslında böyle yazınca fiyatı artıp müşterisi çoğalacak sıra gelmek bilmeyecek ama ne yapalım herkes faydalansın :))
Smyra tek başına alıyor yanında 2, kişiye müsade etmiyor rahatlıkla gidebilirsin.Hiç tanımadığın birinin evine girmektense kafe de baktırmak daha rahat.
Nerede Sevdam Cafe? özelden adresi falan yazarsanız sevinirim. Birde yoğun olamadığı bir gün var mıdır acaba?
Birde özelden başka falcı tavsiyelerinizi bekliyorum
sewdam kafe kemeraltındakı kızlar agasının yanındakı kahveler sokagında.GENELDE HERGUN YOGUN OLUYOR.SABAHTAN GİTMENİZZ GEREKK.gercekten beklemeye deger.birde sewdam kafe aynı sokakta ıkıncı yerını actıı.orda ayten abla varr oda cok guzell bakıo.eger sewdayı beklemek zor gelırse aytenı tavsıye ederım.
Arkadaşlar bunlara telefonla baktırmak mümkün mü?Ya da bu kişilerin telefonları varsa bana bildirir misiniz...
Bu sevdam cafe dediğiniz yer küçük bir cafe mi? Cafenin camında Cafe Sevdam mı yazıyor? diğer kafelere göre daha küçük. bugün önünden geçtim doğru yer mi yanlış yer mi bilemediğim için giremedim. Birde iki tane yeri var demişsiniz. gerçek olan hangisi? yani sevda hanım ın baktığı. ayrıntılı olarak tarif ederseniz memnun olurum. yanında hangi cafeler var ? Birde orası nasıl bir sokaktır ya tinerci gibi tipler kafelerin dışında gelene geçene laf atıyor. Şu sevdam kafenin tam yerini özelden mesaj atarsanız sevinirim. yanlış yere gitmek istemiyorum.Çarşamba günü Sevdam cafe Sevda hanıma gittim.Dışarı yağmur sel felaket dedim ki kimse yoktur bugün herhalde baktırırım.Daha önce gittiklerimde 4 saat beklemeyi göze alamamıştım.Neyse bekleyen çok az kişi vardı :))) ben 13. kişiydim 2,30 saat bekledim sıram geldi.Beklediğime değdi mi değdi bir daha gidilirmi dedikleri çıksın kapısında bile yatarım.Eş dost kim varsa isimleriyle söyledi.Tarihleri kağıda yazdı verdi .Şok halinde olduğumdan çoğu şeyi iyi anlayamadım.Ben beklerken çıkanlar çok memnun ayrıldılar daha önce baktırmış tekrar gelenlerde vardı söyledikleri çıkmış.Falcı arayışıma son vermiş bulunmaktayım.Artık kimseye gitmem.Aslında böyle yazınca fiyatı artıp müşterisi çoğalacak sıra gelmek bilmeyecek ama ne yapalım herkes faydalansın :))
Smyra tek başına alıyor yanında 2, kişiye müsade etmiyor rahatlıkla gidebilirsin.Hiç tanımadığın birinin evine girmektense kafe de baktırmak daha rahat.
smrya
sevdam cafe kızlar ağası hanının yan sokağında o sokak zaten cafeler sokağı gördüğün yer doğru.Sokakdaki çocuklar cafeye müşteri çekmek için sırnaşık sırnasık akıllarınca reklam yapıyorlar.Aldırma zararsızlar
tam yanında hangi cafe var tam bilmiyorum ama fısıltı cafenin sırasında diyebilirim.Birde gir cafeden içeri sevda hanımı sor en az 3 saat beklersin derlerse doğru yerdesin demektir :)))