- 5 Aralık 2010
- 268
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen sene gittim yeşilyrttaki emele.yüzük takıp aynaya bakıyor.yanlış hatrlamıyorsam abdulgeylani hazretleri ve tayfası toplanalım lütfen falan diyip başlıyo fala.kağıda karalayarak yazarak söylüyor ve sonunda o kağıdı size veriyor.bana verdiği kağıdı sakladım ama dediklerinin hiçbirisi çıkmadı.geleceği malesef bilemiyor.30a falan bakıyodu öyle hatrlıyorum
valla birgül ablaya 1buçuk ay önce gittim kısa vadede dedikleri çıktı.ağzımdan laf falan almadan baya baya herşeyimi bildi.çok önceki yorumlarımdan bilen bilir gitmediğim falcı kalmadı genelde herkesin beğendiği falcı bile bana pek güzel bakamıyolar ama bunu çok beğendim.gülistan favorim ama oda çok pahalı gidemiyorum ona her kafama estiğinde ama birgül ablada zaten fal ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo hemde 10 tl bence gidilcek bi falcı
ben geçen sene gittim yeşilyrttaki emele.yüzük takıp aynaya bakıyor.yanlış hatrlamıyorsam abdulgeylani hazretleri ve tayfası toplanalım lütfen falan diyip başlıyo fala.kağıda karalayarak yazarak söylüyor ve sonunda o kağıdı size veriyor.bana verdiği kağıdı sakladım ama dediklerinin hiçbirisi çıkmadı.geleceği malesef bilemiyor.30a falan bakıyodu öyle hatrlıyorum
slm yaaaa günlerdir yazıyorum ama beni duyan yok :2: yaa lütfen şu yeşilyurttaki emele nasıl ulaşabilirim yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birgül abla dediğin kişi nerede acaba adres verebilirmisin benimde favorim gülistan ama çok pahalı dediğin gibi=/
canm kızlarağasında sevdam cafeyi geçince sağa dönüyosun babacan cafe birgül hanım.olmadı orda birilerine sorarsın bulursun yani
ya emırgan cafedede bırı varmış ona gıttınmı sen canım
yok canm nerde o cafe kızlarağasındamı adı ne bakan kişinin?
oda sevdam cafeyı hemen gecınce adını hiç bilmiyorum bakanın
bende ona ulaşmaya calısıyorum bir kac yere haber bıaktım numarssı ıcın evini falan bilioruz ama randevuyla oldugundan cat kapı gidilmior=) bana bsy gelirse sanada bildireim.
kızlar bayram hasılatlarını toplayıp gülistanamı gıtsek yaw
ama bıldıgımız yerden sorsunlar benım hasılat daha 10 yaw ama bırazdan çıkıyorum gezmeye ama gülistan ıyı cıkmazsa parayı senden alıcam aderesını ver :)
valla 10 varsa direkk babacan cafeye git birgüle baktır derim pişman olmazsın ama bayramda açıkmıdır bilmiyorum