- 6 Ağustos 2011
- 217
- 8
arkadaşlar yelizin numarasını burdan birçok arkadaşa gönderdim ama bu konuda hiç yorum yapan olmadı giden olmadı mı yeliz hanıma
arıycam ama ark fal bakmıyo dıyo ama yınde saol canımmmmmmmmmmm bı baksın sana hemen yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yelizin numarasını burdan birçok arkadaşa gönderdim ama bu konuda hiç yorum yapan olmadı giden olmadı mı yeliz hanıma
müjganıda bılıyorum eskisi gibi güzel bakamyo basındna savıyo farkındayım muratıda beğenmıyorum hele nazz sadece burca göre bakıyo ama inanın bana çiğdem gibisini görmedm birkez deneyın bana hak verıceksınız butun arkadaslarıma tavsıye ettım hepsindende şok olmus vazuıyette cvplar aldım neyse işte deneyın görün derım ayrıca yıldıznameye herkez bakamaz arkadaslar bırde su falıda saçma neysee sz bilirisnz bendne sölemesi ÇİĞDEM diyorum baskada bişi demıyorum :)
müjganıda bılıyorum eskisi gibi güzel bakamyo basındna savıyo farkındayım muratıda beğenmıyorum hele nazz sadece burca göre bakıyo ama inanın bana çiğdem gibisini görmedm birkez deneyın bana hak verıceksınız butun arkadaslarıma tavsıye ettım hepsindende şok olmus vazuıyette cvplar aldım neyse işte deneyın görün derım ayrıca yıldıznameye herkez bakamaz arkadaslar bırde su falıda saçma neysee sz bilirisnz bendne sölemesi ÇİĞDEM diyorum baskada bişi demıyorum :)
arıycam ama ark fal bakmıyo dıyo ama yınde saol canımmmmmmmmmmm bı baksın sana hemen yazarım
canım çiğdem telefon da fal bakıyormu telini gönderebilirmisin[/QUO
evet bakıyolar telefondada sanırım sen başka şehirdesın? ben sana tekrar dönerım olurmu
arkadaşlar 10 gün önce fısıltı cafe de mustafaya gittim.mustafayı merak ettim.inanılmaz şeyler söyledi.rüyamda gördüğüm ve kimseye bahsetmediğim şeylerden bile bahsetti.3 gün için de olacak dediği benim için imkansız olan şeyde oldu.şuan şoklardayım..denemeden karar vermeyin bence...
evet bakıyolar telefondada sanırım sen başka şehirdesın? ben sana tekrar dönerım olurmu
çok tşk canım bekliyorum
xxxxxxxxxxxxxxx arasan çiğdeme fal baktrmak isitıyrum dersen seni yönlendırırler bu arada sana küçük bi uyarım bende ilk baktrdığımda hemen yeni falcılarını öneriyolar naz dye bı kadın sakın deneme paran bosa gider sadece burca göre yorum yapıyo özellikle çiğdem dersen sana yardımcı olurlar bu arada yarın çiğdem iznli artık yakın takpde oldum için :) iznli günleriniin bliyorum ok emn ol pişman olmıycaksın
kızlar kararsız kaldım
pekikahve falına da gusel bakıyor mu murat? baktıran var mı
xxxxxxxxxxxxxxxarasan çiğdeme fal baktrmak isitıyrum dersen seni yönlendırırler bu arada sana küçük bi uyarım bende ilk baktrdığımda hemen yeni falcılarını öneriyolar naz dye bı kadın sakın deneme paran bosa gider sadece burca göre yorum yapıyo özellikle çiğdem dersen sana yardımcı olurlar bu arada yarın çiğdem iznli artık yakın takpde oldum için :) iznli günleriniin bliyorum ok emn ol pişman olmıycaksın
çok teşekkürler canım bu konuda uyarında iyi olmuş bende inanırdım özellikle çiğdem diyecem gece bakıyormudur acaba yarın izinliyse bu gece baktırırdım
çok teşekkürler canım bu konuda uyarında iyi olmuş bende inanırdım özellikle çiğdem diyecem gece bakıyormudur acaba yarın izinliyse bu gece baktırırdım
canım gece çalısmıyolar dye bılıyorum engeç saat 10 a kadar ordalar artık perşembe baktırırsın yarın iznlü çünkü