- 22 Ağustos 2009
- 45
- 1
arkadaşlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef Nergis Hanım'ın bana söylediklerinin hiçbiri çıkmadı
Kızlar , cafe cookie de ecem diye uzun boylu , yapılı bir falcı vardı. Uzun bir süredir ona gidiyordum. Bugün tekrar gittiğimde onun ayrıldığını öğrendim. Şuan hangi cafede çalıştığını bilen var mı acaba ?
arkadaslar, bornovada mesken cafede melek abla vardı ya, o nereye gitti bilen var mı acaba??
hiç biri mi çıkmadı canım söylediği zamanlarda geçti miben burda yazılanların çoğuna gittim gelecek bana tutturan pek olmadı zaten Allah bilir geleceği bazen tutturanlar olabiliyor.yalnız missdance arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam şu an nergis hanımın tam tarif ettiği kişiyle beraberim yazmıştı.
müjgan kafe karakol sokağında pasaj içinde.melek iyi fal bakıyor mu diye soruyorsanız ki tam şu anda adının melek değil melike olduğunu hatırladım.melike dolu bir fal bakmadı ama söylediği şeyler isabetliydi.gelecek için söyledikleri bana daha önce söylenenlerle benziyordu(bunlar yuvarlak ,atılıp tutulacak olaylar değil ).falın kısa sürmesinden hoşlanmadım ama arkadaşımın falına daha fazla zaman ayırdı.bu müjgan pasajın içindeki demi?peki nasıl iyi bakıyor mu?
doğru söylüyorsunuz hep ne düşünüyorsam yada hayal ediyorsam bana onu söylüyorlar çok nadir gelecekle ilgili tutturuyorlar o da şans herhalde bilmiyorum
gelecekle ilgili doğru kehanette bulunabilmek için falcının baktıran kişinin hayallerini ayırabilmesi gerekiyormuş.geçmişi ve o anı çok insan biliyor zor olan geleceği bilebilmek.
bir falcı bana 10 gün içinde falan filan olay olacak dedi.Ben de falcıya bu olayın hem de 10 gün içinde gerçekeşmesinin imkansız olduğunu.10 gün değil 10 ay içinde bile ihtimal olmayacağını söyledim,kendinden emin bir şekilde ısrar etti.inanmadım.acaba olabilir mi diye bu konuyu hiç düşünmedim yani bilinç altına bile atmadığımı biliyorum.10.gece onun söylediği olayı yaşadım.ama rüyamda.o dönemlerde çok ender rüya görüyordum ya da hatırlıyordum.olayı hayal edip rüyamda görmüş olamam ,hayal etsem rüyamdaki gibi değil başka şekilde hayal ederdim.zannediyorum benim rüyada gördklerimi o daha önceden gördü ve yaşayacağım bir olay sandı belki de.
bende fal uzun sürsün istiyorum yoksa tam bir memnuniyet duymuyorum.karşıyaka iyi diyebiliceğin birileri var mı peki,nergiz dışında?
vayy be ilginçmiş...bu mümkün mü sence rüyanı daha önceden görebilmesi,tesadüf diyeceğim ama bu kadar da tesadüf olmaz...
müjgan kafede selda ya giderim 2 -3 ayda bir .kafede olduğu için nergiz kadar uzun bakamaz .yakın vadede olacaklarla ilgili sorularma hep doğru yanıt verdi.selda çok negatif gözüküyor ama positif insanları seviyor onlara daha kolay bakabiliyor.beklentilerinizi yükseltmeden 1-2 kere deneyın derim.