- 26 Ağustos 2010
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yenigirnede canım kahveye bakıyorum ve 20 tl
ben bayram beye kahve falı baktırdım. 6 lira fiyatı. tarotu 12 ya da 13 liraya bakıyor. 2 yıldır görüşmediğim annem için bir konuşma olucak bu konuşmayı kesinlikle yap dedi, bilemiyorum tesadüfmüydü neydi ama cidden de konuştuk geçenlerde. söylediği başka bir iki şey de çıktı. ama yine de heralde hepsi çıkmıyor. yalnız geçen pazar bir kız arkadaşımı götürdüm. kıza inanılmaz bir şekilde döktürdü. ben götürdüğüm halde o kadar ummuyordum. ikimizin de ağzı açık kaldı dinlerken.
açıkçası ben müjgan kafe murata iki defa gittim. ben tutturduğuna pek inanmıyorum nedense. bir kere önceki falıyla tamamen alakasız şeyler söyledi.
fısıltı kafe ramazan ise bence tamamen sallıyor.
cookie cafe melek ve sevgi hanımların ikisine de baktırdım. kesinlikle ikisininki de çıkmadı. sevginin ayrıldığım erkek arkadaşımın işi ile ilgili zorlama tahminleri bile kesinlikle tutmadı
bornova samyeli ise felaket denebilecek kadar kötüydü. yanarım yanarım ona verdigim paraya yanarım.
vatikan falı bakan hanımla yeni girne ve nergizdeki kişileri denemek istiyorum.
onun dışında da okuduklarımdan denenicek pek fazla bişi kalmadı diye düşünüyorum.
ben bayram beye kahve falı baktırdım. 6 lira fiyatı. tarotu 12 ya da 13 liraya bakıyor. 2 yıldır görüşmediğim annem için bir konuşma olucak bu konuşmayı kesinlikle yap dedi, bilemiyorum tesadüfmüydü neydi ama cidden de konuştuk geçenlerde. söylediği başka bir iki şey de çıktı. ama yine de heralde hepsi çıkmıyor. yalnız geçen pazar bir kız arkadaşımı götürdüm. kıza inanılmaz bir şekilde döktürdü. ben götürdüğüm halde o kadar ummuyordum. ikimizin de ağzı açık kaldı dinlerken.
açıkçası ben müjgan kafe murata iki defa gittim. ben tutturduğuna pek inanmıyorum nedense. bir kere önceki falıyla tamamen alakasız şeyler söyledi.
fısıltı kafe ramazan ise bence tamamen sallıyor.
cookie cafe melek ve sevgi hanımların ikisine de baktırdım. kesinlikle ikisininki de çıkmadı. sevginin ayrıldığım erkek arkadaşımın işi ile ilgili zorlama tahminleri bile kesinlikle tutmadı
bornova samyeli ise felaket denebilecek kadar kötüydü. yanarım yanarım ona verdigim paraya yanarım.
vatikan falı bakan hanımla yeni girne ve nergizdeki kişileri denemek istiyorum.
onun dışında da okuduklarımdan denenicek pek fazla bişi kalmadı diye düşünüyorum.
Bostanlı'daki Sevgi Hanım'ı da deneyebilirsiniz.Ben memnun kalmıştım.
arkadaslar...orkidenin ordaki gülistan hanıma gittim.oldukca da memnun kaldım.yaklasık 10 dakka kadar sürüyor fal.ama tatmin ediciydi benim icin.sonra dediklerinin dogru olup olmadıgını anlamak icin göztepede ece var ona gittim.arkadaslar....................ben cok sasırdım.isimle bakıyo fala.söyledigi isimler hep hayatımdaki isimler.şok oldum.ve gülistanla da örtüştü dedikleri..sok oldum arkadaslar.bence şimdiye kadar gittiklerimin arasında en iyisi eceydi...bilginize.