Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bornovada hiç fal baktırmamıştım.yolum düşerse hem işlerimi halleder hem bir yorgunluk kahvesi içip fal baktırabilrim.sağolun kızlar=)
fiesta du kafe:burada da 5 6 tane falcı çalışıyor.asabi erkek bir falcı falı bitmeden soru sormamıza,yorum daha netleşsin diye açıklama yapmamıza izin vermiyor.fırça çekiyor.gergin ve geriyor.belki de haklıdır, dikkati dağılıyordur.falı kısa sürüyor.sonuç; ben pek bir şey anlamadım.güzel bir rum adı olan bir falcı da vardı orada bir yıl önce.ilgi çekebilsin diye adının takma olduğuna inanmıştım.bana tarot falı bakmak istedi.geçmiş- şimdi- gelecek 30 kadar cümle kurdu.biçbirini tutturamama gibi özel bir başarı kaydetti!.ama orada canan ve burcu diye iki yetenekli kadın falcıyla tanıştım.bayan demedim.çünkü baymıyorlarcanan ın fallarındaki vadeler bende %70 çıktı ki çoğu falcı bu konuda nispeten zayıf.falı iyi.burcu da canan gibi güleryüzlü.candan,yaptığı işten zevk alıyor.ayrıntı veriyor yeterli zaman ayırıyor.onun da falı iyi.yani ortanın üstü.bir deneyin derim.bu kafenin sevmediğim bir özelliği var.zaman zaman yukarıdaki büyük salonda diğer falcı ve müşterilerin olduğu yerde falınız bakılıyor.size özel konulara yabancı kişilerilerin kulak misafiri olması ya da olma ihtimali bizi huzursuz etti.bence fal özel, mahrem olmalı.umarım bu konuda birşey yaparlar.kızlar !sizlere
şu bu falcı çok iyi,müthiş vs mutlaka gidin demek bazen içimden gelse de kendmi frenliyorum.çünkü belki benim için arkadaşlarım,tanıdıklarım için öyledir,belki o gün denk gelmiştir diyorum.ayrıca beklentilerinizi yükseltip sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem.orta üstü diyorsam bu bi deneyip görün demektir.
bir daha ki sefere sıra başka bir kafede.şimdilik
nerdeymiş bu simorg kafe[/
konakta kemeraltına gıderken pirinç center mı ne var onun yanında ınternet sıtesı var ordan bakabılırsınız=)
merhaba bostanlıdaki sevgiye giden olmadımı daha merak ediyorum