kızlar çok sardım bende bu fal olaylarına bi ara burda yazdığınız çoğu insana gittm bazısı bildi bazısı salladı ancaak çok kötü bişey yaşadım hatta yaşadık aralıkta fal baktırmaya gittik özlem diye bir kıza 5 tlye evinde bakıyo önce kuzenime baktı herşeyi doğru olarak bildi ismi ismine hayatındaki kişinn evli olduğuna karısının adına kadar... kuzenm çok kötü oldu korktu sonra soru sor dedi sigara külünü koluna sürdü büyü varmı dedi kuzenim kolunda evet yazısı çıktı kuzenm daha önce evde muska bulmuştu onları söyledi hatta nasıl bi vazonun içinde bulduğuna kadar bildi... 1 ay sonra nişanlanıcaksn dedi ocakta nişan oldu... öteki arkdşıma baktı onunda herşeyini bildi onada verdiği tarihler isimler tuttu sıra bana geldiğinde bakamadı sonra adımı söylemediğm halde ismimi söyledi bana sonra oda bende fenalaştık bazı şeyler gördüm kuznm arkdşmda korktu o halimizden sonra hemen çıktık gittik evinden ama ogünden beri toparlayamıyorum kendimi siz siz olun fallara fazla kapılmayın hele ki bu tarz insanlarla muhattab bile olmayın... benim yaşadıklarımı allah düşmanıma yaşatmasın şimdi hocalara kadar düştüm bu kadar diyorum hem geleceği bilmek sadece ALLAH'ın işidir bilmek için bu kadar para zaman enerji harcamayın ben çok pişmanım bu fallara nerden bulaştım diye... arkdşlar arasında öylesine bakın ama böyle insanlara sakın sakın gitmeyin....
Cok ilginc....Ozelden yazabiliyorsaniz bana numarasini yazarmisiniz bu Ozlem hanimin