- 27 Eylül 2010
- 59
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar dün gittik ve yine herşeyi bildi biraz moralim bozuldu ama doğru şeyler söyledi.yanımdaki arkadaşımı da bildi.telefonunu vermeme de izin verdi ama siz biz internet tanışıyoruz ordan aldık demeyin arkadaşıyım dersinız sorarsa,sormazda olsun :) 10 dkda bir mesaj atabiliyorum isteyenlere vericem.orta yere yazmayalım numarasını olurmu.öpüyorum sizleri...
günaydın kızlar dün gittik ve yine herşeyi bildi biraz moralim bozuldu ama doğru şeyler söyledi.yanımdaki arkadaşımı da bildi.telefonunu vermeme de izin verdi ama siz biz internet tanışıyoruz ordan aldık demeyin arkadaşıyım dersinız sorarsa,sormazda olsun :) 10 dkda bir mesaj atabiliyorum isteyenlere vericem.orta yere yazmayalım numarasını olurmu.öpüyorum sizleri...
tşkrr canım.en yakın zamanda gidicem
kızlar bende bu forumda yeniyim ama şöle diyim yabncı dğilim üye olmdn öncde srkli giriyrdm çok güzl blgler deneymler yşıyrsnuz bri bna alsancktaki müjgan cafede ali mi dha ii bakıo murat mı söyleyeblir mi
İzmirli bayanlar, forumdan anladığım kadarıyla siz Belgin Kostak'kı epey bir tecrübe etmişsiniz. İlk sayfalarda oldukça yorumlar vardı hepsine bakamadım. Şimdi epey de zaman geçmiş acaba gelecekle ilgili söyldeği ve çıktı şeyler oldu mu. Yorumlarınıza ihtiyacım var randevü almadan önce...