ben yetenekli falcıların bile gelecekle ilgili ancak bir takım bilgi kırıntılarına sahip olduklarını ve iyi ki de gelecekle ilgili herşeyi bilmediklerini düşünyorum.müjdeli olaylar bir yana karşılaşacağmız zorluk ve hayal kırıklıklarını da söyleyebilselerdi mücadele gücümüzü kaybeder,daha uzun süreli ciddi depresyonlara girer karşımıza çıkan fırsatlara kör ve sağır kalıp bir şansı değerlendrmek için gereken morali enerjiyi bulamayabilrdik.ben falı günlük monotonluğun dışına çıkmak,aklımdaki sorulara farklı bir kanaldan da görüş almak,bir tutam esrarengiz havanın yarattığı heyecan ve eğlenceyi yaşamak olarak görüyorum.maalesef çoğu falcı vadeleri tutturmakta başarısız.eğer 1 hafta 1 -2 ay içinde başınıza kayda değer bir olay gelicekse bunu hemen görebiliyorlar vadeleri aşağı yukarı söyleyebiliyorlar.ama o önemli olayı 2 yıl yani daha uzak bir gelecekte yaşayacaksanız,belki de olayı şimdilik bir sis perdesi ardında gördüklernden vaadeyi 2ay 4ay bu yaz bu kış diye uzatıp duruyorlar.tespit ettiğim başka konular da var;akşam 5 den sonraya bırakmamaya çalışın.yorgun oluyorlar.bazılarının da gündüz performansı daha iyi oluyor.bence iyi bir fal, falcının yeteneği kadar sizin ve falcının gününe, anına
o an yaydığı enerjiye de bağlı.şimdi artık esas konuya gelip benim gittiğm falcılardan bahsedeyim.
en lezzetli kahveyi yapan ve bunu temiz fincanlarda sunan cookie , kaffa ve ravazza.haklarını teslim etmek istedim.
ravazza: ferda hanımın falları 3-5 dakika sürüyor.eğer hakkında negatif şeyler konuşarak gitmişseniz ya da negatif bir insansanız yaptığı şeye kuşku duyuyorsanız sanki o da bunu size yansıtyor gibi.süre bana az geliyor.bir arkadaşıma her gidişinde farklı bir şey söylemiş.benim geçmişimle ilgili söyledikleri tutmadı pek.ama şu an ve gelecekle igili bakımların çoğunda doğru tespitler yapabildi.