D DenizYildizi Nirvana Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 633 32 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Poncik poncik #21 Fiyat nedir
safi.naz Nirvana Pro Üye 16 Nisan 2008 5.183 13.916 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Poncik poncik #22 Poncik poncik .!.: Ben yakın zamanda kızlarağası hanının orda kahve falı bakan kafeler var. Niyazinin yeri diye geçiyor. Ünlü falcısı var çok iyi bakıyor. Kahve ve tarot. Falcının adı Deşira gidip baktım şaşırdım. Çok güzel bakıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ucret olarak Ne kadara bakiyorlar?
Poncik poncik .!.: Ben yakın zamanda kızlarağası hanının orda kahve falı bakan kafeler var. Niyazinin yeri diye geçiyor. Ünlü falcısı var çok iyi bakıyor. Kahve ve tarot. Falcının adı Deşira gidip baktım şaşırdım. Çok güzel bakıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ucret olarak Ne kadara bakiyorlar?
P Poncik poncik Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2021 23 9 29 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Poncik poncik #23 safi.naz .!.: Ucret olarak Ne kadara bakiyorlar? Genişletmek için tıkla... Kahve yanına su fal 70 tlye bakıyorlar
safi.naz .!.: Ucret olarak Ne kadara bakiyorlar? Genişletmek için tıkla... Kahve yanına su fal 70 tlye bakıyorlar