Izmir'de yaşayanlar

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhaba hanımlar. Esimin is değişikliği olacak kısmetse.Isyeri Izmır Konakta. Daha önce Izmire hiç gitmedik acaba hangi ilçeler ve semtlerde ev araştırmalıyız? 1000- 1400 arası kira olabilir.

Güncelleme.
Ukraynadan da teklif aldı eşim. Reddetti ama sizce düşünmeli miyiz?

Son düzenleme:
Şuan İzmir'de yaşamıyorum ama 6 yıl kadar yaşadım daha önce. İş yerim Alancaktaydı, Konak'ın hemen yanı. Karşıyaka'da oturuyordum. Vapurla geçiyordum karşıya sabahları. Konak vapurları da var. Çok keyifli bir hayattı. Yani karşı kıyıda oturup, rahat rahat işe gidip gelebilir eşiniz. Bostanlı da olabilir.

Ooooo hoşgeliyorsunuz diyeyim öncelikle.
Konak işyeri olması iyiymiş.
Her yerden ulaşım sağlaması kolay olur.
Biz kiracı değiliz de duyduklarımı paylaşayım.
1.500 dersen Bornova,Karşıyaka'dan eski ama merkezi yerden ev bulabilirsin.
Rakam düştükçe merkezden uzaklaşırsın.
Bostanlı,Alsancak,Göztepe daha pahalıdır bence.
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.

Ooooo hoşgeliyorsunuz diyeyim öncelikle.
Konak işyeri olması iyiymiş.
Her yerden ulaşım sağlaması kolay olur.
Biz kiracı değiliz de duyduklarımı paylaşayım.
1.500 dersen Bornova,Karşıyaka'dan eski ama merkezi yerden ev bulabilirsin.
Rakam düştükçe merkezden uzaklaşırsın.
Bostanlı,Alsancak,Göztepe daha pahalıdır bence.
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Çok teşekkürler:KK36: Guzelbahce nasıl peki, Eşimin amcası orayı onermis

Hosgelip sefa gelin inşallah.
Konum olarak toplu taşıma araçları açısından en güzel yerlerden birisi..Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Ama konaklama için seçeceğiniz yer konusunda dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim.
Artık inanılmaz derecede bir insan kalabalığı oluştu İzmir'de daha sakin bir yer düşünüyorsanız karşıyaka taraflarıni öneririm..

Şuan İzmir'de yaşamıyorum ama 6 yıl kadar yaşadım daha önce. İş yerim Alancaktaydı, Konak'ın hemen yanı. Karşıyaka'da oturuyordum. Vapurla geçiyordum karşıya sabahları. Konak vapurları da var. Çok keyifli bir hayattı. Yani karşı kıyıda oturup, rahat rahat işe gidip gelebilir eşiniz. Bostanlı da olabilir.
Eşimin de Alsancak:) Karşıyaka kiraları yüksek diye düşündüm ama kulaktan dolma tabii.Bostanlı nasıl bir yer? Büyük kızım seneye ilkokul başlayacak,bize uygun yerler bakmak istedim

Çok mu uzaktır acaba? Istanbul trafiği çeken insanlarız biz,koymaz gibi geliyor ama bilemedim

Tam emin değilim ama en az bi 30 km var diye biliyorum.
Merkez değil yani
Balıkçılar bilmem neler var sahilde .

Rica ederim.
Güzelbahçe adı gibi güzel amma çok da uygun değildir.
Bir de merkez değil.
Canım aracımız var yol 1 saati geçmiyorsa çok da sorun değil.Uygun değil derken,kirası mi yüksek?

Ben izmir e ne zaman gitsem konak 'ta kalıyorum:)
Bana göre merkezi 10 dk yürürsem denize karşı bi kahve içiyorum..
E kemeraltı da orda .
Alış-veriş için gayet güzel .

Canım aracımız var yol 1 saati geçmiyorsa çok da sorun değil.Uygun değil derken,kirası mi yüksek?
Şimdi düşündüm de yarım saati geçebilir eğer Güzelbahçe merkez olursa.
O da yine kirası yüksek olan Güzelbahçe'nin merkezi yerinde olursa.
İzmir güzel ve kolay bir şehirdir,Konak da tam ortada her yere yakın ama yerlerin muhiti önemli.

Hoşgelip sefalar getirirsiniz inşallah.
Bostanlı da o paraya ev imkansız diyebilirim.
Güzelbahçe de son senelerde popüler olan güzel bi semt ve haliyle kiralarda yüksek.
Karşıyaka bornova iyidir o meblalara eski de olsa ev bulunabilir.
Ben konak merkezde çalışıyorum karşıyaka da oturuyorum trafik olursa otobüsle maks. 1 saat sürüyor yol.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşimin de Alsancak:) Karşıyaka kiraları yüksek diye düşündüm ama kulaktan dolma tabii.Bostanlı nasıl bir yer? Büyük kızım seneye ilkokul başlayacak,bize uygun yerler bakmak istedim

1. bölge bostanlı bölgesi fiyatlar çok yüksek..Tabi bütçe meselesi uygunsa bölge olarak nezihtir.

2. Bölge Anadolu Caddesi bölümü semikler , Demirköprü , nergis vs buralarda yeni kentsel dönüşüme girdi ve cok güzel evler bulabilirsiniz..Daha uygun fiyatlarda...

Eklentiler

• Screenshot_20181112_153709.webp
    Screenshot_20181112_153709.webp
    45 KB · Görüntüleme: 39
Birkaç aydır ben de İzmir’de kiralık ev bakıyorum ve eli yüzü düzgün masraf yapmada oturulacak evler 1500den başlıyor. Bornova ve Bayraklı civarında bahsettiğim evler. Karşıyaka Bostanlı va daha pahalı olması gerek. İzmir’de evler hem eski hem pahalı maalesef.

bornova merkezi düşünebilirsin eğitim de önemli çocuğuniçin
hem uygundur güzelbahçeye göre ulaşım kolay metro duraklarına yakın bir semt düşün
mesela bornova özkanlar
bostanlı fiyat olarak yüksek hem kiraları hem yaşam standartları
güzelbahçe görünüşte çok hoş ama daimi yaşamayı düşünmem
bende bornovadan ev bakıyorum canım yaa :) bakarsın komşu oluruz

1. bölge bostanlı bölgesi fiyatlar çok yüksek..Tabi bütçe meselesi uygunsa bölge olarak nezihtir.

2. Bölge Anadolu Caddesi bölümü semikler , Demirköprü , nergis vs buralarda yeni kentsel dönüşüme girdi ve cok güzel evler bulabilirsiniz..Daha uygun fiyatlarda...
Bende 2. bölgedeyim :)
Muhitimiz güzeldir sakindir.
Ve kira fiyatları da uygun.

Back
X