- Konu Sahibi EU2
-
50 mesajın altında olduğumdan özel mesajınıza cevap yazma hakkım yoktu... Buradan bilgilendirdiysem ne mutlu....
Her zaman misafirlerimizle ilgilenecek bir yetkilinin tesiste olmasının yanında (08.00 ile 23.00 arası)... Saat 13.00 dan saat 20.00 a kadar halkla ilişkilerde hülya hanım sizi ağırlayacaktır...
Görüşmek üzere...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
aşk olsun :asigim: Düğün salonları ... Kır düğünü ve kapalı mekan olarak... Yaz - kış ...
Buca gölet giriş kapısı kaynaklar / buca / izmir
tel : (232) 443 03 20 ... Website : Askolsundugun.com
canım hıpodrumun karsısındada var dedıgın yer bahhce dugun salonu mu? Vallah ben orayı cok begendım hatta bugun telefonda gorustum fıyatlarıda cok uygun.. Galıba bızım dugunumuz orda olucak bıdakı subata. Bıze normal dugun fıyatı 2500 ıle 4500 verdıler sececegımız ekstralara gore.. Ama bız kokteyl lı yapıcaz o yuzden bıraz daha fazla olucak bu fıyattan..selam ablam evlenecek nisanda konu çok dikkatimi çekti,düğün izmirde olmayacak ama kına izmirde.ve öyle bir yer arıyoruzki hem çok küçük olmasın hemde pahalı olmasın.kına karışık olacak kadın erkek ve düşüncemiz çerez içecekten öte biz anlaşıp dürümler falan getirtmeyi planlıyoruz,baktım aşk olsuna netten şimdi yanı boş arazi gibi pek hoşuma gitmez öyle yerler,o hipodrom karşısında var bildiğim böyle yerler beğenmiyoruz,daha nezih olarak neresi olur acaba,otel ege sağlık havuz başı fiyatları ya da aula fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
yine bişey diyeyim düğündü bilmem neydi faso fiso allah mutlu etsin tüm evlenenleri bir ömür,çok harcama yapmaya karşıyım,yemekli düğünlerde milleti doyurmak gibi,ona harcanan parayla alırım kocacığımı çıkarım tatile,milletin bilceği düğün yapmaktansa kimsenin bilmeyeceği bir balayı yaparım hahaahhaa kaydirigubbakcemile3
yine bişey diyeyim düğündü bilmem neydi faso fiso allah mutlu etsin tüm evlenenleri bir ömür,çok harcama yapmaya karşıyım,yemekli düğünlerde milleti doyurmak gibi,ona harcanan parayla alırım kocacığımı çıkarım tatile,milletin bilceği düğün yapmaktansa kimsenin bilmeyeceği bir balayı yaparım hahaahhaa kaydirigubbakcemile3
a.s:sm_confused:
benimde düğünüm temmuzda...ve hemen hemen her yere baktım diyebilirim ama bişekilde bi sebepten eliyoruz mekanları.bende senin gibi talles parkı internetten çok beğenip koşa koşa gitmiştim ama mekana göre yer fazla pahalı geldi.bu cennet vadisindeki yerden biras bahsedebiilirmisin bana lütfen...acil mekan bulmam lazım...şimdiden teşekkürler.bu arada hayırlısı olsun.
kızlar sırınyerde bahhce dıye dugun salonu var ben ınternetten gordum acıkcası bayıldım. Hem kapalı, hem kır dugunu ıcın hemde havuz bası yerlerı varmıs. Aklınızda bulunsun bende su anda arastırma asamasındayım, bılgı edınırsenız banada soyleyın cok sevınırım.
müthiş bi manzaraı var die öğretmen evine de bak dedıler konaktakı gerçekten harıka bı manzarası var gercek çim değil ama yeşil halı sermişler kişi başı 13 15 arası son olarakta buca göletin karşıssında aşk olsun var oraya baktım mekan olarak digerlerınden cok farkı yog belkı ama hülya hanım olsun faik bey olsun gercekten cok ilgilendıler ve bılmıyorum neden bana ınanılmaz güven verdıler düğün paketine ekstralarda koymuslar gercekten cezbedici oraylada görüşmenizi kesinlikle tafsiye ederım ben gün aldım nişanım için olsun bıtsın daha net yorumlar yapabılırım sizeee neysee cok gevezelık yaptımm umarım herkesın gönlünce olurr:)
Arkadaşlar Konak Öğretmen Evi'nin çok güzel bir manzarası olabilir ama inanın hiç tavsiye etmiyorum.Hem dediğin gibi yerler çim değil halıyla kaplı orkestra desen berbat,2 düğün olduğu zman sesleri birbirne karışıyor.Bir de düğün yapılan mekanın hemen yanında cafeleri olduğu için giren çıkan belli olmuyor mekana..
AYY KONAK OGRETMEN EVINDE ANNEMLE BABAMIN DUGUNU OLMUS 28 SENE ONCE :) KIZLAR ORASI BENCE COKTAN SURESINI DOLDURMUS ARKADASLARIN YAZDIKLARINA GORE.. a.s
O zaman kesinlikle bahçeye bak, kapalı salonu kocaman bi yer, fiyatı da yazın 2.500'tu diye hatırlıyorum
arkadaslar pınarbaşı artemıs asiyan düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı?__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?