İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cennet vadisi 2. salonu çok beğendim kızlar bilginiz varsa bilgi verebilir misiniz

ehli keyfin fiyatları nasıldır acaba bilen gören varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler.a.s.

bende çok mekan aradım akrabam için,

baktıklarım arasında en güzeli aula restoran hem kır hemde havuz başı çok hoşumuza gitti bizim

bahhce var canım bucada gidip gördüm çok hoş hafta sonu 4500 hafta içi 3000 bize tuzlu geldi bizim sünnet düğünü pınarbaşında kırçiceği var orası baya uygun hem yere o kadar takılma önemli olan eğlenmek

cennet vadisi 2. salonu çok beğendim kızlar bilginiz varsa bilgi verebilir misiniz

tatlım benim düğünüm cennet vadisi 1 de olacak. acıkcası ben 2 yi pek beğenmemiştim biraz küçük gibi geldi bana ama havuz başı isteyenler için olabilir tabi. mekan güzel :)

benimde cennet vadisi 1 de olucak,havuzlu olanda masalar cok uzak kalıyor piste o yüzden beğenmemiştim...

benim düğünüm Kaynaklar'da Aymar Tesislerinde oldu gerek ortam gerekse hizmet itibariyle mükemmeldi, fiyat olarakta hamak vs tarzı yerlerin yarısı kdrdı ve pazarlık yapabiliyorsun,adam esnaf,bi görüş derim

karşıyaka öğretmenevinde hiç düğüne giden var mı kızlar, kuzenim eylülde evlenecek de nasıl merak ediyor???

funmak, benim nisanlimda karsiyakali ve dügünümüzü izmirde oraya yakin bir yerde yapmayi düsünüyoruz. bahsettigin köskü nasil bulabilirim? resimleri var mi? cünkü bende buna benzer birsey düsünüyordum, catering sirketiyle anlasip organizasyonu kendim yapmak... yardimin icin sagol!

merhaba funmak. karisyaka da kösk tutmussunuz diye yazmissin. bizim dügünümüzde izmirde olacak ve bizde uygun bir sekilde güzel bir dügün yapmak istiyoruz. senin yaptigini bende düsündüm ama izmirli olmadigim icin biraz zorlaniyorum :) yardimci olabilir misin bana? dügününüzle ilgili detay alabilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…