- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
-
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Ümit Hanım hakkında nerden araştırdınız acaba? İnstagramı pek kullanmıyor sanırım yada ben bulamadımMerhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inş, herşey gönlünüzce olur.Ümit İnceboz muhteşem bir Profosör harika bir doktor bunca yıl işinde hakkını veren çok sağlam çok tatlı bir insan ,sitelerde bile kaç yıl öncesinden bir tane negatif yorum bulunmuyor Ümit hanım hakkında ayrıca bende hastasıyım harika bir insan,herşey nasip negatif sonuç alınca lütfen böyle sağlam dürüst güzel ve başarılı doktorları karalamayın rica ederim...
Araci vasitasi tavsiyemdir ama 7 aylık tedavinin sonucu negatif bir tüp bebekÜmit Hanım hakkında nerden araştırdınız acaba? İnstagramı pek kullanmıyor sanırım yada ben bulamadım
ben de çok kararsızım ümit hanımın ön gçrüşmesi ağustosta. Bira iz ayrıntılı anlatır mısınız Bugün ali öner erdoğdu ve funda göde ile konuştum. ama yşne de karar veremedim çünkü 2 negatifim var doğru kişiyiAraci vasitasi tavsiyemdir ama 7 aylık tedavinin sonucu negatif bir tüp bebek
Ne desem boş ümit hanim için hep iyi şeyler okudum duydum, ama benimle birlikte 3 arkadaş daha ayni doktorda tedavi olduk onlar 2 şer embriyo transfer oldular 2 side negatif sonuç aldi,bana tek embriyo koydu ümit hanim benimde negatif sonuçlandı, artık asla tüp bebek yapmayacağım doktorlarda gitmeyeceğim kendiliğinden denemeye karar verdik..ovulasyon testlerine başladım..ben de çok kararsızım ümit hanımın ön gçrüşmesi ağustosta. Bira iz ayrıntılı anlatır mısınız Bugün ali öner erdoğdu ve funda göde ile konuştum. ama yşne de karar veremedim çünkü 2 negatifim var doğru kişiyi
bulırum inş
Ben bütün işlemlerimi tavmergende oldum İsmail küçük yaptı.merionel ve fostimon kullanıyor İsmail bey geliştirmek için ben şuan ikizlerime hamileyim tavsiye ederjmcanım ismail beyin tedavi yöntemini ve ismail beyi ayrıntılı anlatır mısın? İğneler merionel mi gonal f mi idi? pgt yaptırdın mı? Şimdiden teşekkür ederim. Tavmergenden hiç memnun kalmadım da ...
Merhaba kaç yumurta toplanmıştı, kaç tanesi kaçıncı günlere geldi bilgi verebilir misinixBen bütün işlemlerimi tavmergende oldum İsmail küçük yaptı.merionel ve fostimon kullanıyor İsmail bey geliştirmek için ben şuan ikizlerime hamileyim tavsiye ederjm
merhaba transferiniz Tavmergende mi oldu?Ümit hanımada gittim memnun kalmadım kendisinden... Ismail küçüğe gidiyorum tavsiye eder
Evet tavmergende oldu transferimmerhaba transferiniz Tavmergende mi oldu?
İsmail beyde tedaviye başlamak istiyorum ancak Tavmergen korkutuyor beni. Yorumlar hep olumsuz. Memnun kaldınız mı? Embriyologlar nasıldı? Transferden sonra dinlendirdiler mi? Hemen kaldırdılar mı? Aklımda çok soru işareti var. Yardımcı olur musunuzEvet tavmergende oldu transferim
Yok hic korkmayın gayet basaryla gercrklesti transferim bence irenbeyle farkı yok korkutmayın kendinizi. Transferden islemnden sonra 2 saat kadar odada dinlendirildim İsmail bey zatn orada sizle ilgileniyor... islem sonrası odaya gelip 10 gunluk sürecte neler yapıp yapmayacgnzı anlatıyor bu nedenle ismail beye güvenin yeter benceİsmail beyde tedaviye başlamak istiyorum ancak Tavmergen korkutuyor beni. Yorumlar hep olumsuz. Memnun kaldınız mı? Embriyologlar nasıldı? Transferden sonra dinlendirdiler mi? Hemen kaldırdılar mı? Aklımda çok soru işareti var. Yardımcı olur musunuz
Kaç tane embriyonuz oluşmuştu? Ben üç transferi geride bıraktım. Bu nedenle içim huzursuz. Sık dokuyup sık eler hale geldim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimYok hic korkmayın gayet basaryla gercrklesti transferim bence irenbeyle farkı yok korkutmayın kendinizi. Transferden islemnden sonra 2 saat kadar odada dinlendirildim İsmail bey zatn orada sizle ilgileniyor... islem sonrası odaya gelip 10 gunluk sürecte neler yapıp yapmayacgnzı anlatıyor bu nedenle ismail beye güvenin yeter bence
Ismail bey irenbedeken embriyolarim toplandı 10 adet.. oradan ayrilinca umit hanm yaptı ilk transferimi cok pisman olmustum ismail beyle devam etmedim diye sonra embriyoları tasıdık ismail beyle olumlu sonuclandı cok sükürKaç tane embriyonuz oluşmuştu? Ben üç transferi geride bıraktım. Bu nedenle içim huzursuz. Sık dokuyup sık eler hale geldim. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Çok şükür. Sağlıkla doğsun, ömürlü hayırlı evlat olsun inşallahIsmail bey irenbedeken embriyolarim toplandı 10 adet.. oradan ayrilinca umit hanm yaptı ilk transferimi cok pisman olmustum ismail beyle devam etmedim diye sonra embriyoları tasıdık ismail beyle olumlu sonuclandı cok sükür
Amin insallahÇok şükür. Sağlıkla doğsun, ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah
İnşallah Allah razı olsunAmin insallahdarısi tez vakitte size nasip olsun insallah
Merhaba bende ersöz beyin hastasıyım tüp bebek yaptıracağız siz kime gittiniz acaba baya vakit geçmişte amaBen Ümit İnceboz, Nurettin Ersöz İnce ve İsmail Küçük arasında kararsızım ben de. Kimi tavsiye edersiniz?
Önce Ümit hanıma gittim negatiften sonda Funda göde de başladım süreçteyiz halaMerhaba bende ersöz beyin hastasıyım tüp bebek yaptıracağız siz kime gittiniz acaba baya vakit geçmişte ama
Hayırlısı olsun bende ilk denemem ersöz beye başladımÖnce Ümit hanıma gittim negatiften sonda Funda göde de başladım süreçteyiz hala
Hayırlı olsun bende izmirdeyim doktorum Ahmet guler irenbeyle çalışıyor. Benim yaş 42 tabiHayırlısı olsun bende ilk denemem ersöz beye başladım