- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Ahmet zeki isik ile ilgili bilgisi olan var mi atkadaslar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Ben daha önce 2 kere tavmergende aşılama oldum doktorum orayla çalışıyordu nedense tavmergen ve irenbeye karşı tedirginim. Şimdiki doktorumda tavmergen ve medicalparkla çalışıyormuş o yüzden medicalparkı seçtim. Benim yaşım 27 ama pcos var.Hayırlı olsun bende izmirdeyim doktorum Ahmet guler irenbeyle çalışıyor. Benim yaş 42 tabi
Çok gençsin bu güzel bı avantaj. Pcos yumurta sayın çok demek.oldu sana iki +Teşekkür ederim. Ben daha önce 2 kere tavmergende aşılama oldum doktorum orayla çalışıyordu nedense tavmergen ve irenbeye karşı tedirginim. Şimdiki doktorumda tavmergen ve medicalparkla çalışıyormuş o yüzden medicalparkı seçtim. Benim yaşım 27 ama pcos var.
İnşallah mucize hepimiz için gerçekleşir :) pcosta yumurta çokta kalite düşük bakalım benimkiler ne olacakÇok gençsin bu güzel bı avantaj. Pcos yumurta sayın çok demek.oldu sana iki +
Yani umut var ve yakın zamanda mucizem seninle demektir
Kaliteli olur çok güzel gelişir inşallahİnşallah mucize hepimiz için gerçekleşir :) pcosta yumurta çokta kalite düşük bakalım benimkiler ne olacak
İnşallah 2 günde bir kontrole gidiyorum bugünde yumurtalar büyümüş çatlamasın diye başka bir iğne başlattıKaliteli olur çok güzel gelişir inşallah
Kac yumurta var güzel sonuclanir inşallahİnşallah 2 günde bir kontrole gidiyorum bugünde yumurtalar büyümüş çatlamasın diye başka bir iğne başlattı
Henüz toplanmadı bilemiyorum tamKac yumurta var güzel sonuclanir inşallah
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğiniİrenbeye gidiyorum 1 senedir bende Ümit hoca doktorum da
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini
merhaba bende yeni başladım ümit hanıma. aslında çok tedirgindim irenbe için acaba memnun musunuz doktor hakkında çok güzel yorumlar okudumİrenbeye gidiyorum 1 senedir bende Ümit hoca doktorum da
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ümit Hanım çok iyi bir doktor ilgili nazik ben 1 senedir gidiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek yaptık 2. tüp bebekte güzel haberi aldık çok şükür. İrenbe konusunda da şüpheniz olmasın fiyatları yüksek gelebilir ama ilgi alaka gayet güzelmerhaba bende yeni başladım ümit hanıma. aslında çok tedirgindim irenbe için acaba memnun musunuz doktor hakkında çok güzel yorumlar okudum
allah sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok özel olmayacaksa sizde ki sorun neydi acaba ?Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ümit Hanım çok iyi bir doktor ilgili nazik ben 1 senedir gidiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek yaptık 2. tüp bebekte güzel haberi aldık çok şükür. İrenbe konusunda da şüpheniz olmasın fiyatları yüksek gelebilir ama ilgi alaka gayet güzel
Amin inşallah. Şöyle ki bizdeki tek sorun gebelik oluşmaması yani herhangi bir sağlık sorunumuz yok değerlerimiz normal her şey normal ama normal yolla 2 sene kadar denedik gebelik oluşmadı o yüzden mecburen bu yola başvurduk.allah sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok özel olmayacaksa sizde ki sorun neydi acaba ?
Bende irenbede başladım doktorum Ali Öner erdogduAmin inşallah. Şöyle ki bizdeki tek sorun gebelik oluşmaması yani herhangi bir sağlık sorunumuz yok değerlerimiz normal her şey normal ama normal yolla 2 sene kadar denedik gebelik oluşmadı o yüzden mecburen bu yola başvurduk.
Sizde herhangi bir rahatsızlık var mı
Ben de Ocak 11 gibi Nurettin Beyle başlıyorum umarım hepimiz pozitifi görürüzHayırlısı olsun bende ilk denemem ersöz beye başladım
Umarım çok ilgili ve detayları tek tek anlatan bir doktor iyiki orayı seçmişimBen de Ocak 11 gibi Nurettin Beyle başlıyorum umarım hepimiz pozitifi görürüz
Umarım çok ilgili ve detayları tek tek anlatan bir doktor iyiki orayı seçmişiz