İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Hayırlı olsun bende izmirdeyim doktorum Ahmet guler irenbeyle çalışıyor. Benim yaş 42 tabi
Teşekkür ederim. Ben daha önce 2 kere tavmergende aşılama oldum doktorum orayla çalışıyordu nedense tavmergen ve irenbeye karşı tedirginim. Şimdiki doktorumda tavmergen ve medicalparkla çalışıyormuş o yüzden medicalparkı seçtim. Benim yaşım 27 ama pcos var.

Çok gençsin bu güzel bı avantaj. Pcos yumurta sayın çok demek.oldu sana iki +
Yani umut var ve yakın zamanda mucizem seninle demektir

merhaba bende yeni başladım ümit hanıma. aslında çok tedirgindim irenbe için acaba memnun musunuz doktor hakkında çok güzel yorumlar okudum
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ümit Hanım çok iyi bir doktor ilgili nazik ben 1 senedir gidiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek yaptık 2. tüp bebekte güzel haberi aldık çok şükür. İrenbe konusunda da şüpheniz olmasın fiyatları yüksek gelebilir ama ilgi alaka gayet güzel

allah sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok özel olmayacaksa sizde ki sorun neydi acaba ?

allah sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok özel olmayacaksa sizde ki sorun neydi acaba ?
Amin inşallah. Şöyle ki bizdeki tek sorun gebelik oluşmaması yani herhangi bir sağlık sorunumuz yok değerlerimiz normal her şey normal ama normal yolla 2 sene kadar denedik gebelik oluşmadı o yüzden mecburen bu yola başvurduk.

Sizde herhangi bir rahatsızlık var mı

Bende irenbede başladım doktorum Ali Öner erdogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…