İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Çok sevindim darısı başımıza ortalama ne kadar gitti paranız
O değişir istediği filme göre vs.ilaclar filmler işlemler falan 20 bin gitti en fazla 23 rahat ilk deneme devlet destekli yaptırdım dokuz Eylül de negatif oldu sonuç İsmail hoca yı 5 aydır tanıyorum ilk deneme olumlu

Konuya biraz geç kalmışım görür müsün bilmiyorum ama nolur gör
Bizde tavmergende tedavi olduk ilçedeki doktorum yönlendirdi ama hiç memnun kalmadık içi boş bir klınik doktorları bile bilgi sahibi değil hele üroloji bölümü tam bir vasat ben neredeyse her gitmemde o kapıdan ağlayarak çıktım işlerini düzgün yapmıyorlar hep süreci uzatma daha fazla tahlil ve ücret alma peşindeler benim canım yandı senin yanmasın kardeşim.
birebir aynısını yasadım bi polip ameliyatı oldum üzerinden 4 ay geçti sürekli doğru düzgün açıklama yapmadan diğer adet dönemi gel diyip durdular

birebir aynısını yasadım bi polip ameliyatı oldum üzerinden 4 ay geçti sürekli doğru düzgün açıklama yapmadan diğer adet dönemi gel diyip durdular
Eşimin ameliyattan sonra dikişleri açıldı enfeksiyon kaptı Bursa'da bir üroloğa gittik doktorda ben tese ameliyatlarında deneyimli değilim yanlış birşey yapmak istemem doktorunuzla beni telefonda görüştürürseniz bende o şekilde müdahale edebilirim ancak dedi bırak doktorla görüşmek danışmaya bile zor ulaştık tek dedikleri doktor müsait değil konuşamazsınız buraya gelin ancak o zaman olur dediler eşim o kanamalı ağrılı haliyle 3 saat yol gitti. Hiç tavsiye etmiyorum orayı

Merhaba bende Kerem bey le başladım yarın opu var iki ay önce vitaminlerle başladık bu ay regl ile yumurta geliştirici iğnelere başladık dün bitti iğneler çatlatma iğnesi de olduk yarın opu var bakalım... İlk muayene de 400 TL vermiştik vitaminlere başlayacağımız da bütün kan tahlilleri hsg spermiyogram herşeye baktı 9 gün öncede iğnelere başladık tüp bebek için 9000 alıyorlar ilaçlar kişiye göre değişiyor ve im 9 günlük iğnelerin 2500 civarı tuttu tabi daha transfer sürecinde de verecek
Tahliller tüp bebek fiyatının içindemi ayrımı bende başlıyacağimda bilgi edinmek için soruyorum inşallah seninde herşey gönlünce olur

Evet irenbede calısrkende onun hastasydım ama oradan ayrılması benim transferime denk gelince ümit hanımla devam etmistm pisman oldum transferimde olumsuz sonuclandı.. simdi yine ismail beyin hastasıyım
Merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inş, herşey gönlünüzce olur.Ümit İnceboz muhteşem bir Profosör harika bir doktor bunca yıl işinde hakkını veren çok sağlam çok tatlı bir insan ,sitelerde bile kaç yıl öncesinden bir tane negatif yorum bulunmuyor Ümit hanım hakkında ayrıca bende hastasıyım harika bir insan,herşey nasip negatif sonuç alınca lütfen böyle sağlam dürüst güzel ve başarılı doktorları karalamayın rica ederim...

Merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inş, herşey gönlünüzce olur.Ümit İnceboz muhteşem bir Profosör harika bir doktor bunca yıl işinde hakkını veren çok sağlam çok tatlı bir insan ,sitelerde bile kaç yıl öncesinden bir tane negatif yorum bulunmuyor Ümit hanım hakkında ayrıca bende hastasıyım harika bir insan,herşey nasip negatif sonuç alınca lütfen böyle sağlam dürüst güzel ve başarılı doktorları karalamayın rica ederim...
Negatif sonuç alınca degil hanımefendi karsılastgm muamele yüzünden söyledm.. ztn poztf sonuclansaydıda ben ismail beyle devam edecektim... tabiki burada yorumumu paylasacagım bende burada okuduklarımla kendisine gittim aslında öyle biri olmadığını gördüm.. onun hakkında yorum yapma hakkına sahibim buna karışamazsın sanırım dimi?

Negatif sonuç alınca degil hanımefendi karsılastgm muamele yüzünden söyledm.. ztn poztf sonuclansaydıda ben ismail beyle devam edecektim... tabiki burada yorumumu paylasacagım bende burada okuduklarımla kendisine gittim aslında öyle biri olmadığını gördüm.. onun hakkında yorum yapma hakkına sahibim buna karışamazsın sanırım dimi?
Ümit hanımın tüm hastalarına yaptığı muamele bir anne bir psikolog ve bir daha fazlası...

Size göre öyle bana göre öyle degil yapılanları bilmeden insanlara bu sekilde yazmayın bence.. iyi günler
Ne yazmışım??? Size karşı yazdığım birşey varmı? Varsa ona göre “ bu şekil yazmayın “ diyin.. sadece doktorun iyi biri olduğunu yazdım size karşı hiç bir kelimem olmadı..kendinize gelin bence

Mrb spermiyogram testini krugere göre yapan İzmir için en iyi merkez neresidir siz nerede yaptırdınız ve ücreti nedir teşekkür ederim

Merhaba,bende medicalpark funda hanima Gidiyorum.benim dondurulmuş 2 embiriyom vardi oraya taşıyıp orda 27 Mart'ta transfer oldum.funda hanımı onceden çok duymuştum ama medicali seçme sebebim embiriyolog Zerrin hanim.
Çok.iyi bir embiriyolog olduğunu duydum.
Funda hanımda çok yoğun ,sürekli yoğun bir şekilde hasta bakıyor. Bana dondurulmuş transfer edildiğinden Funda hanım hazirlik aşamasını takip etti sadece
Hastane ortami e çalışan hemşireler tavmergene göre daha iyi,
Hepimizin hakkında hayırlısı 🙏
merhaba ne sonuç aldınız acaba ? Funda Hanım nasıl bir doktor biraz bilgi verir misiniz. Ücretsiz ön görüşmesi var mı

Merhaba teşekkür ederim yaklaşık 1 yıl süren bir tedavi gördüm öncesinde vitaminler ile başladık sonra iki defa yumurta toplandı ve 3 ay sonunda transfer edildi umit hanim cok titiz ve herseyden önemli herkese karşı guleryuzlu anne gibi o nedenle ilk denemede tuttu ayrica öncesinde tavmerhende iki başarısız denemem oldu cok ilgisizlik var kesinlikle tavsiye etmem paramda boşuna gitti ayrica tedavi şekilleri cok farklıydı umit hanim bambaşka tedavi uyguladı
canım hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına al inş. Ümit hanımın ön görüşmesi oluyor mu ? irenbede dimi biraz tedaviden bahseder msin . pgt ye gönderildi mi mesela embriyoların

X