İzmirde tüp bebek yaptıranlar

İzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Mrb benim doktorum dışarıdan Şerife yılmaz dikayak ama işlemleri tamvergende yapıyo ilk transferim kimyasal oldu 2.de şükür pozitif şimdi 12 haftalık olduk doktorumdan çok memnunum bilgili sevecen ilgili en önemlisi Allah korkusu olan birisi gitmek isteyenlere tavsiye ederim yeride tamvergene çok yakın otopark sokağında

Merhaba hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İleri yaş da başarı şansı veriyormu peki ben 42 yasndayim umudum pek kalmadı artık

Merhaba hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İleri yaş da başarı şansı veriyormu peki ben 42 yasndayim umudum pek kalmadı artık
Teşekkür ederim enkısa sürede sizede nasip olsun inşallah bende 33 yasında hamile kaldım sizin yaş konusunu bilemiyorum hormon değerlerinize ve amh a göre değerlendirir diye düşünüyorum ama zor hastalarını ve pozitif sonuçlarını insta hesabında paylaşımlarını çok gördüm görüşmenizde fayda vardır diye düşünüyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim

Merhabalar benimde doktorum Ahmet güler tüp bebek sürecindeyiz sizin süreç nasıl geçti memnun kaldınız mı?
Cok ilgili bı doktor ,kendisi beni başka bir doktora yönlendirdi. O dönem kovid 19 vrusune yakalanmıştı. Ve bana bekleme tedavin boşa gitmesin diye başka bı doktora yönlendirmişti.
Çok dürüst inanılmaz kibar biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…