N naz1997 Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2023 160 71 27 15 Mayıs 2023 Konu Sahibi Tembelkurabiye #261 Dahiliyeci .!.: Ahmet Bey çok iyi bir doktordur. Ben de 11 haftalık gebeyim sayesinde Genişletmek için tıkla... Düşük amhlarda tavsiye edermisiniz bu doktoru?
Dahiliyeci .!.: Ahmet Bey çok iyi bir doktordur. Ben de 11 haftalık gebeyim sayesinde Genişletmek için tıkla... Düşük amhlarda tavsiye edermisiniz bu doktoru?
V Verana Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2019 412 315 15 Mayıs 2023 Konu Sahibi Tembelkurabiye #262 naz1997 .!.: Düşük amhlarda tavsiye edermisiniz bu doktoru? Genişletmek için tıkla... Ben pkos olduğum için amh hiç bakılmadı zaten yalancı yüksek çıkıyor, o yüzden amh düşük olanlar konusunda fikrim yok
naz1997 .!.: Düşük amhlarda tavsiye edermisiniz bu doktoru? Genişletmek için tıkla... Ben pkos olduğum için amh hiç bakılmadı zaten yalancı yüksek çıkıyor, o yüzden amh düşük olanlar konusunda fikrim yok
N naz1997 Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2023 160 71 27 15 Mayıs 2023 Konu Sahibi Tembelkurabiye #263 Dahiliyeci .!.: Ben pkos olduğum için amh hiç bakılmadı zaten yalancı yüksek çıkıyor, o yüzden amh düşük olanlar konusunda fikrim yok Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucret odedınız?
Dahiliyeci .!.: Ben pkos olduğum için amh hiç bakılmadı zaten yalancı yüksek çıkıyor, o yüzden amh düşük olanlar konusunda fikrim yok Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucret odedınız?