İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Hayırlısı olsun canım kerem bey nasıldı irenbede hangi doktor tavsiye edersin

Hayırlısı olsun canım kerem bey nasıldı irenbede hangi doktor tavsiye edersin
İrenbe de hep ümit hanımı söylediler ama ben Kerem bey den yana kullandım şansımı ve şuan için gayet memnunum hastasını çok iyi biliyo ilaçları ona göre ayarliyo zaten lab kısmı degismiyo ümit hanımda da Kerem bey de de çok ilgili her detayı anlatiyo ilaçları ne için verdiğini detaylı detaylı anlatiyo ben çok memnunum

Merhaba arkadaslar, gecen hafta gorusmeye gittigimde bana bu cizelgeyi verdiler.. soran arkadaslar icin gonderiyorum.. tabi herkesin tedavisi ve tedavi suresi farkli olacaktir.. ona da dikkat etmek gerekir..sevgiler

Eklentiler

• image.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 133
Ben de Umit Hanimda baslayacagim buyuk olasilikla.. hazirana kadar takviye verdi.. bu ucuncu merkezim olacak..
ilk defa bir doktor esim ile ilgilendi, biran once sigarayi birakmasini soyledi ve genetik test istedi..
Diger doktorlar tup bebekte erkek cok onemli degil zaten en iyi spermi seciyoruz diyorlardi..
Ve ilk defa bir kadin doktor ile tedaviye baslayacagiz.. sevimli, anlayisli bir doktor, daha ilk gorusmede bana hissettirdi..
Bakalim bu son denememiz olacak..

İsmail beyi bende çok duydum karar veremedim daha irenbemi yada başka doktor mu ismail bey muayenesi tüp bebek fiyatları biraz bilgi verebilirmisin
İsmail bey irenbedeydi önceden ayrılıp kendi muayenehanesini açtı fiyatlar irenbe deki gibi ben kendisi oradayken başladım 400tl muayene ücreti 9bin tüp bebek ilaçlar hariç diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…