- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
-
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Tebrik ederim çok güzel rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin insallahBen yumurta toplama öncesi verdiği vitaminlrri kullanırken kendiliğibden hamile kaldım şimdi kendisiyle devam ediyoruz
Çok teşekkür ederim kendimden ümidi kesmiştim büyük bir sürpriz oldu çok şükürTebrik ederim çok güzel rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Zaten stresten uzakken oluyormuş ya bırakmıştın artık tüp bebek yapcaz ne de olsa diye bak rabbim verdi ne güzelÇok teşekkür ederim kendimden ümidi kesmiştim büyük bir sürpriz oldu çok şükür
Ne güzel bende bugün öğrendim hamile olduğumuBen yumurta toplama öncesi verdiği vitaminlrri kullanırken kendiliğibden hamile kaldım şimdi kendisiyle devam ediyoruz
Dizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahNe güzel bende bugün öğrendim hamile olduğumu
Amin inşallah canım teşekkür ederim Allah'ım nerede isteyen varsa herkese nasıp etsin inşallahDizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
AminnnAmin inşallah canım teşekkür ederim Allah'ım nerede isteyen varsa herkese nasıp etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım kerem bey nasıldı irenbede hangi doktor tavsiye edersinMerhaba bende Kerem bey le başladım yarın opu var iki ay önce vitaminlerle başladık bu ay regl ile yumurta geliştirici iğnelere başladık dün bitti iğneler çatlatma iğnesi de olduk yarın opu var bakalım... İlk muayene de 400 TL vermiştik vitaminlere başlayacağımız da bütün kan tahlilleri hsg spermiyogram herşeye baktı 9 gün öncede iğnelere başladık tüp bebek için 9000 alıyorlar ilaçlar kişiye göre değişiyor ve im 9 günlük iğnelerin 2500 civarı tuttu tabi daha transfer sürecinde de verecek
İsmail beyi bende çok duydum karar veremedim daha irenbemi yada başka doktor mu ismail bey muayenesi tüp bebek fiyatları biraz bilgi verebilirmisinBen de İsmail beye gidiyorum çok memnunum
İrenbe de hep ümit hanımı söylediler ama ben Kerem bey den yana kullandım şansımı ve şuan için gayet memnunum hastasını çok iyi biliyo ilaçları ona göre ayarliyo zaten lab kısmı degismiyo ümit hanımda da Kerem bey de de çok ilgili her detayı anlatiyo ilaçları ne için verdiğini detaylı detaylı anlatiyo ben çok memnunumHayırlısı olsun canım kerem bey nasıldı irenbede hangi doktor tavsiye edersin
İsmail bey irenbedeydi önceden ayrılıp kendi muayenehanesini açtı fiyatlar irenbe deki gibi ben kendisi oradayken başladım 400tl muayene ücreti 9bin tüp bebek ilaçlar hariç diye biliyorumİsmail beyi bende çok duydum karar veremedim daha irenbemi yada başka doktor mu ismail bey muayenesi tüp bebek fiyatları biraz bilgi verebilirmisin
İsmail Bey'in özel kliniği var gerçekten çok kaliteli doktorİsmail beyi bende çok duydum karar veremedim daha irenbemi yada başka doktor mu ismail bey muayenesi tüp bebek fiyatları biraz bilgi verebilirmisin
İsmail beyi bende çok duydum karar veremedim daha irenbemi yada başka doktor mu ismail bey muayenesi tüp bebek fiyatları biraz bilgi verebilirmisin
Ya öyle mi ne güzel haber tebrikler hayırlı olsunNe güzel bende bugün öğrendim hamile olduğumu
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle akışa bırakabilmek lazımmış daha önce bir tüp bebek başarısızlığım da varZaten stresten uzakken oluyormuş ya bırakmıştın artık tüp bebek yapcaz ne de olsa diye bak rabbim verdi ne güzelbenim öyle bı şansım yok inşallah tüp bebekle tutar
Rabbim sağlıcakla kucağına lamayi nasip etsinÇok teşekkür ederim gerçekten öyle akışa bırakabilmek lazımmış daha önce bir tüp bebek başarısızlığım da var
Teşekkür ederimYa öyle mi ne güzel haber tebrikler hayırlı olsun
Aminn inşallahRabbim sağlıcakla kucağına lamayi nasip etsin
Sizde İsmail beyin hastası mıydınız acaba o mu yaptı transferiniziTeşekkür ederim