- Konu Sahibi Tembelkurabiye
Merhabalar tuttu şükür 2 aylık olduk bileMerhaba tüp bebek süreciniz nasıl gitti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar tuttu şükür 2 aylık olduk bileMerhaba tüp bebek süreciniz nasıl gitti ?
Çok sevindim allah huzurlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin bebeğinize de şanslı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Biz de Mayıs ayında Ahmet bey ile irenbede tüp bebek sürecine başlayacağız. Fiyatlar ne durumda süreç nasıl işliyor ilk defa bu sürece gireceğim de stresliyim birazMerhabalar tuttu şükür 2 aylık olduk bile
İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım bende sana aynı şeyleri söylemek nasip olur inşallah öncelikle Ahmet bey harika bi doktor bende çok stresliydim benimde ilk denememdi ama bizi öyle rahatlattı ki.. ki benim 5. Güne giden hiç embriyom yoktu yine de bize hep Umut oldu. Bize toplam her şey dahil 34 bin tl tuttu. 14 İrenbe alıyor 10 Ahmet gey 10 bin de ilaçlar tutuyorÇok sevindim allah huzurlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin bebeğinize de şanslı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Biz de Mayıs ayında Ahmet bey ile irenbede tüp bebek sürecine başlayacağız. Fiyatlar ne durumda süreç nasıl işliyor ilk defa bu sürece gireceğim de stresliyim biraz
Medikal point Funda göde doktorum hem lab. Hem.ekip işi inanılmaz.memnun kaldım ve 4 aylık hamileyim sebepsiz inferlite yaşım 33İzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Doktor embriyolog laboratuvar yaş eş maddiyat psikoloji inanç hepsi çok önemli . Bazı doktorlar sırf para tuzağı . Doğru tedaviyi uygulayamayan çok doktor var . Düşüncelerinize katılamadım .Arkadşlar bende erol beyin hastasıyım ve söylenenlere şaşırıyorum herkesin memnuniyeti tabikide kendine sonuçta bu tüp olayında bi çok etmen var önemli olan iyi kaliteli yumurtalardan sağlıklı olan embriyolar transfer edilmesi sonuçta transfer olayı nereye giderseniz gidin aynı şekilde yapılıo doktorun prof olması o noktada bişeyi değiştirmio ama yumurta geliştirme noktasında bakılan hormonlarınız size verilen ilaç dozları o yumurtanın yeterli kalitede olması sizin rahim yapınızın takibi bu noktalarda erol beyin tecrübesi tartışılamaz sonucun negatif oluşu doktorun hatası deil sonuçta allah can verirse olcak pozitif olunca süper doktor negatif olunca doktoru gömüyoruz bundan vazgeçelim bi yerde herşey kısmet…
Merhaba benim doktorumda Funda hanımdı ilk denemede tuttu bebegim doğdu. Tavsiye ederim doktorumuzu T TembelkurabiyeMedikal point Funda göde doktorum hem lab. Hem.ekip işi inanılmaz.memnun kaldım ve 4 aylık hamileyim sebepsiz inferlite yaşım 33
Merhaba .Medikal point Funda göde doktorum hem lab. Hem.ekip işi inanılmaz.memnun kaldım ve 4 aylık hamileyim sebepsiz inferlite yaşım 33
Muayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50bin gidecek bilginizeMerhaba .
Funda hanım ilk görüşmeden ücret alıyormu.?
Merhaba .
Muayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50bin gidecek bilgi
Evet belki 50 yi de geçer ilaçlar vs. Ek tedavi .Muayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50bin gidecek bilginize
Muayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50Merhaba .
Doktora güven sırtını yaşla benim 4ncu tedavimdiEvet belki 50 yi de geçer ilaçlar vs. Ek tedavi .
1 düşük 1 de olumsuzum var .
Bağışıklık tedavisi uygulansın istiyorum .
Mikroçip , picsi gibi şeyler söylemişti doktor .
Histeroskopi yaptı mı Funda hanım size ?Merhaba .
Histeroskopi yaptı mı Funda hanım size ?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMuayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50
Doktora güven sırtını yaşla benim 4ncu tedavimdi
Amin. Cnm başka yer bakma bile keşke ben direk bu medikalpoint ekibi ile baslasaydimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Siz nerede başladınız?Amin. Cnm başka yer bakma bile keşke ben direk bu medikalpoint ekibi ile baslasaydim
Funda hanım İzmir'de tek buna eminim malesef ki hepsi ile denedim siz bilirsiniz on gorusme yapın Funda hanım kanamam oldu hamileyken o zaman bile pozitifti 4 aylık olduk kızımlaSiz nerede başladınız?
Eşim nurettin ersöz inceyi istiyor kliniği var o da medikal pointle calisior transferlerini orda yapıyor .
Bilmiyorum kararsız kaldım çok eşim nurettin beye çok ısındigini söylüyor görüşmemiz olmuştu.
Peki Nurettin beye gittinizmi hiç .?Funda hanım İzmir'de tek buna eminim malesef ki hepsi ile denedim siz bilirsiniz on gorusme yapın Funda hanım kanamam oldu hamileyken o zaman bile pozitifti 4 aylık olduk kızımla